- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Popust možeš dobiti s karticom za mlade(30%). Tu karticu možeš napraviti tamo gdje kupuješ kartu, izrada košta 30kn(treba ti mala slika). Netko drugi ti ne može uzeti kartu s popustom jer kondukter uglavnom traži da pokažeš tu karticu prilikom predaje karte u vlaku. Ako si student, s idneksom dobiješ popust od 50%, ali samo na brze vlakove.
a reci mi jel mi brat npr moze kupiti kartu da pokaze indeks tj valjda netrazi u vlaku da i indeks pokazem, neisplati mi se ta iskaznica pravit kad ovo jer nikad vlakom neputujem
Indeks skoro uvijek moraš pokazati, popust za mlade kako kada. Uglavnom, nema muljaže sa HŽ-om 
iako sam kupila kartu?? pa ono necu indeks na putovanje nosit za dokaz -.-
Takvo je pravilo, a i ima smisla, inače bi na jedan indeks svi putnici mogli putovati jeftinije. Ako ne putuješ na dugo dana, kupi povratnu kartu, ispasti će ti jeftinije(samo nisam siguran koliko točno dana vrijedi povratna, mislim da ovisi o udaljenosti mjesta).
nadam se da ce oroci to da mi inndeks kao doma ostao kad dode ovaj kartu provjeriti..ionak mi nemoze valjda nist
Nećeš dobiti popust na indeks
de odluci te se xD
Sve ti je čovjek napisao. Indeks vrijedi samo za IC vlakove. Za ostale ti je iskaznica koju plačaš 30kn. Iskaznica znači 30% popusta. Indeks 50%. Prilikom kupnje broj iskaznice je otisnuti na karti, samim time u pravilu moraš pokazati kartu i iskaznicu. Za indeks nisam siguran dal je broj otisnut.
Vrijedi li popust preko iksice / indexa i preko ljeta?