Humor izdvojena tema

poruka: 36.239
|
čitano: 13.052.159
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Smiješne slike - arhiva, Smiješne slike
15 godina
neaktivan
Humor

16 godina
Humor

.

9 godina
protjeran
Re: Humor

Išao Mujo na takmičenje na skok u bazen, i pobjednik je bio tko napravi najmanje valova u bazenu.

Prvo skoči Amerikanac i napravi dva vala, svi gledatelji plješču, to je bio super skok.

Drugi skoči Rus i napravi samo jedan val, i gledatelji polude od oduševljenja, misle da je Rus već pobjednik.

Tada skoči Mujo i nije bilo uopće valova. Svi umukoše ne vjerujući da je to moguće.

Kada se čuje glas službenog spikera: "Molimo natjecatelja da ponovi skok, ali ovoga puta neka se ne baca pored bazena!"

15 godina
Humor

Plans to protect air and water, wilderness and wildlife are in fact plans to protect man. Stewart Udall . LoL west:win4crazzy east:win4crazy
Poruka je uređivana zadnji put pet 15.1.2016 13:34 (win4crazzy).
9 godina
protjeran

Došao Perica kući i pita tatu:

-"Tata,  smo mi ljudi nastali od majmuna ili nismo, jer smo to danas učili u školi da i mi i majmuni imamo zajedničkoga pretka, je li to istina?".

Tata pogleda sina i reče:

-"Perice, ti možda jesi nastao od majmuna, ali ja sigurno nisam!"

16 godina
neaktivan
teodor.francic kaže...

Došao Perica kući i pita tatu:

-"Tata,  smo mi ljudi nastali od majmuna ili nismo, jer smo to danas učili u školi da i mi i majmuni imamo zajedničkoga pretka, je li to istina?".

Tata pogleda sina i reče:

-"Perice, ti možda jesi nastao od majmuna, ali ja sigurno nisam!"

Tebe su napravili vanzemaljci

9 godina
protjeran
marko227 kaže...
 Tebe su napravili vanzemaljci

Mene ne, ali Adama i Evu da.

Eva je navodno imala tri sise, ali kada je izgnana iz raja jedna joj je sisa, ona u sredini, ispala putem, pa tako sada sve žene imaju samo dvije sise. 

Baš šteta! 

9 godina
protjeran

Došao homoseksualac Pero kod Svetog Petra da vidi kamo mora dalje. Veli mu Sv. Petar: "Ti sinko ni pod razno ne možeš u raj, znaš di ti je mjesto!"

Tak se uputi jadnik dolje u pakao gdje ga sam Vrag dočeka i povede u svoje odaje.

Poslije mjesec dana Bog se malo šetao po našem svijetu, i tako je malo zavirio i dolje u pakao. Kada tamo dođe ima što vidjeti. Umjesto da je sve čisto (kako je i red na jednom takvom mjestu), po podu je bilo razbacano toliko smeća da nije mogao ni proći. Zove Vraga i pita ga :"Zašto to nije čisto kao što je oduvijek bilo, zar ništa ne radite?"

Kaže mu Vrag: "A probaj se ti sagnuti ako smiješ, zar ne vidiš da Pero je iza tebe?" 

14 godina
Humor

inače,tema se zove HUMOR

prema tome..

Svemirski mega car
9 godina
protjeran

Vidi policajac prijatelja Đuru kako hoda oko neke bandere pa ga pita što radi.

Veli mu Đura:" Izgubil sem ključeve od kuće pak ih išćem."

Policajac onda isto počne hodati oko bandere i poslije nekoliko krugova pita Đuru: "A gde si ih zgubil?"

Veli mu Đura: "Pa tam v onoj kmici (mraku ), deset metri odavde."

"Pa zakaj onda tu kod bandere išćeš?" pita policajac.

"Je, pa tu se bolje vidi!" veli mu Đura.

9 godina
protjeran

Došao Đura doktoru opečen na oba uha.

Pita ga doktor što je to radio.

Veli mu Đura da si je peglao jope (rublje), jer je Maru boljela glava pa se morala sirotica odmarati.

Onda je odjenput zazvonil telefon, i Đura si je peglu onak na brzaka stisnul na desno uho umjesto telefona.

Pita ga doktor a kaj je bilo sa lijevim opečenim uhom, a Đura mu veli da je onda na isti način zval hitnu. 

15 godina
matkoGSi kaže...

inače,tema se zove HUMOR

prema tome..

... humor je subjektivna stvar.

Say hello to my little friend
9 godina
protjeran

Pecao Bosanac ribe i uhvati on zlatnu ribicu.

Ribica ga zamoli da je pusti pa da će mu ispuniti jednu želju.

Bosanac pristane i zatraži od ribice da učini da postane princom.

Ribica pristane.

Bosanac zaspi i odjednom čuje kako ga netko budi : "Ferdinande, Ferdinande, ustani, danas ideš u Sarajevo!"

15 godina
neaktivan
Humor

Kolega je htio postati u humor, a zabunom je otvorio temu.

Ne predaj se nikada osim kad moraš - Grunf
9 godina
protjeran

-Tata- pita Perica oca-

zašto kirurzi nose maske

preko lica?

-Pa da ih pacijenti kasnije ne bi prepoznali- veli otac.

15 godina
neaktivan
Humor

koji car :)

9 godina
protjeran

Došao mladi svećenik u neku župu za župnika i počne on svaki dan ispivjedati kako mu je to i u pravilu službe.

I svaki dan na ispovjedi mu ljudi govorili da su se "popičili pa pali", i to čak nekoliko puta na dan.

Pozove mladi mladi župnik u nedelju na misi načelnika općine k sebi, i požali mu se da kakve su to ceste ovdje kada se župljani toliko puta na dan spotiču i padaju.

Načelnik se počne smijati te mu veli da ne razme jer se župljani ne spotiču i ne padaju zbog loših cesta, već su oni zapravo govorili koliko puta su prevarili svog bračno druga, a pošto je toga bilo puno u toj župi prijašnji župnik je rekao da mu ne govore da su izvršili preljub već da su se samo spotaknuli i pali, to je bila šifra za preljub.

-Meni to nije smiješno-veli župnik-a ni vama ne bi bilo smiješno da znate da se vaša žena čak sedam puta "popičila i pala" ovaj tjedan.

16 godina
Humor

.

17 godina
Humor

GIF

GIF

GIF

GIF

Naš mentalitet ima jedan kvalitet, da te jebe u zdrav mozak sve dok ima imunitet! Zustavite zemlju silazim, nije mi do ničeg, odlazim!
9 godina
protjeran

Pitali seljani promrzlog i gladnog Cigu što bi radije, da nešto pojede ili da se ugrije.

-Ja bi pirjao- veli im Cigo.

16 godina
lllnuclearlll kaže...
teodor.francic kaže...

Došao sam se nasmijati ovdje a ne svađati kao ti. 

ma ja se ne svađam, al ovo je demokracija, a većina želi da ti prestaneš pričati viceve  

Ma ne mora prestati pričati.

Samo prestati postati ovdje ;)

morrisoN
9 godina
protjeran

Išli puževi preko ceste pa otac kaže svom sinu:

-Sine, ajde se malo požuri, za tri sata ovdje će proći autobus".

17 godina
teodor.francic kaže...

Jel imas neki fetis na ove viceve ili je nesto trece....?

It's better to keep your mouth shut and give the impression that you're stupid than to open it and remove all doubt.
17 godina
teodor.francic kaže...

Ma bravo

Naš mentalitet ima jedan kvalitet, da te jebe u zdrav mozak sve dok ima imunitet! Zustavite zemlju silazim, nije mi do ničeg, odlazim!
17 godina
Humor

Ženska je profesionalac, nedozvoljava da je išta omete u svom radu.

13 godina
neaktivan
Humor

humor?

Francuska-Hrvatska

sloven sam, belac, slobodni strelac. za svaki slucaj, jos uvek samo svoj.
15 godina
b4rt!mej kaže...

humor?

Francuska-Hrvatska

za takve stvari imamo posebnu temu 
Prirodne katastrofe 

Plans to protect air and water, wilderness and wildlife are in fact plans to protect man. Stewart Udall . LoL west:win4crazzy east:win4crazy
15 godina
Humor
17 godina
Humor

*ebe popa nekvaliteta heroina...

16 godina
neaktivan
Humor

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Smiješne slike - arhiva, Smiješne slike
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice