Humor izdvojena tema

poruka: 36.239
|
čitano: 12.998.988
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Smiješne slike - arhiva, Smiješne slike
17 godina
Humor

Neznam jel bilo ali meni je ovo super..

http://www.atom.com/fun_games/animator_vs_animation/

15 godina
protjeran
RE: Humor
i_rambo_plache kaže...

Znaš Weky, ima ljudi koji se kuže u računala manje nego ti. Ali ih zato ne trebaš ismijavati, nego im objasniti u čemu su pogriješili.

Moze se i Weky-u naci bola.

Kakvu li bi on (ribolovnu) opremu koristio na tekucoj vodi s sljuncanim dnom, okruzenom visokim raslinjem, sirine 10-14 m, ovece brzine, bogate kisikom u lovu na potocnu pastrmku?

a.k.a dr. House, ali to je ime bilo zauzeto
15 godina
Mentalist kaže...
i_rambo_plache kaže...

Znaš Weky, ima ljudi koji se kuže u računala manje nego ti. Ali ih zato ne trebaš ismijavati, nego im objasniti u čemu su pogriješili.

Kakvu li bi on (ribolovnu) opremu koristio na tekucoj vodi s sljuncanim dnom, okruzenom visokim raslinjem, sirine 10-14 m, ovece brzine, bogate kisikom u lovu na potocnu pastrmku?

Neku sa socketom 754 :)

If you can understand the me, than I can understand the you.
16 godina
neaktivan
Humor

Dobro, skužili smo da je Weky pogriješio, ne morate sada vi još pogoršavati situaciju...

Revenge is like a ghost, it takes over every man it touches. It's thirst cannot be quenched until the last man standing has fallen /// Trust no one...
15 godina
protjeran
Humor

Došli novinari u sarajevo za vrjeme rata u bosni i vide muju kako pleše lambadu

pitaju oni njega kako to izvrsno pleše

a mujo će:ajd da vidim kak bi bilo vama da vam granata odvali obje ruke a svrbi vas guzica a nemože te se počešat iiijaoooViče

15 godina
protjeran
Humor

Samo kad neka budala cita ovaj tekst onda je on zelene boje

16 godina
odjavljen
damir1994 kaže...

Fail, osobu koja može čitati zeleni tekst na zelenoj pozadini ne bih nazivao budalom  Belji se

Heart: _/\_/\_/\_/\_/\_/\_/\_/\_ Brain: __________________________
16 godina
neaktivan
damir1994 kaže...

Meni je tekst crne bojeNeodlučanOsmijeh

This world is spinning around me, this world is spinning without me, every day sends future to past, every breath leaves one less to my last - DT
15 godina
damir1994 kaže...

Avatar...ready....clear a path! .......................IN GAME: IWEK91
17 godina
neaktivan
damir1994 kaže...

PSN: filip99 // XF: filipscekic // Klikni HVALA ili te prebijem! // Gola, gola, skini mi se gola, možeš gola, možeš i do pola, ja sam ovde turista, budi malo nudista. - Ekrem Jevrić
17 godina
Krešo91 kaže...
damir1994 kaže...

eee, obožavam ove vaše facepalm fotke, svaki dan naletim na neku novu xĐ

16 godina
Humor

LoL

BC2 ingame nick: Kuky90
16 godina
Humor

Penisi

15 godina
protjeran
damir1994 kaže...

Heh ovo je Čak Noris

16 godina
neaktivan
Humor

Najgore je kad vas google počne zayebavat, evo i izgovor ako netko nije uspio iz prve pročitati  Smijeh

16 godina
neaktivan
Humor

You and me baby ain't nothing but mammals. So let's do it like they do on the Discovery Channel. Gettin' horny now!
17 godina
neaktivan
Humor

PSN: filip99 // XF: filipscekic // Klikni HVALA ili te prebijem! // Gola, gola, skini mi se gola, možeš gola, možeš i do pola, ja sam ovde turista, budi malo nudista. - Ekrem Jevrić
15 godina

[url=http://bfbc2.statsverse.com/stats/pc/Lollik91][img]http://bfbc2.statsverse.com/sig/clean1/pc/Lollik91.png[/img][/url]
17 godina
Humor

17 godina
neaktivan
Humor

15 godina
protjeran
Humor

Roditelji poveli Pericu na nudističku plažu. Perica: "Tata, zašto je nekim muškarcima veći, nekima manji?" - Otac: "Vidi sine, onaj ko je gluplji, on ima veći, a onaj ko ima manjeg, on je pametniji" - Perica: "A, vidi tata, onaj čiko što priča sa mamom, sve je gluplji i gluplji"

15 godina

zakon pjesma :D

prerada ovog videa

[url=http://bfbc2.statsverse.com/stats/pc/Lollik91][img]http://bfbc2.statsverse.com/sig/clean1/pc/Lollik91.png[/img][/url]
15 godina
odjavljen
Mentalist kaže...

Bravo! Upravo su zvali iz ludnice, zainteresirani su za tebe.

Ontopic:

Prije utakmice: "Diego Maradona"
Poslije utakmice: "Diego MoraDoma"

- Kako se na engleskom zove Neda Ukraden?
- No-Yes Stolen.

- Što je to malo žuto u zelenom polju?
- Japanac traži bombu.
- A što je to malo žuto u zraku?
- Isti taj Japanac,ali je pronašao bombu.

Slobodno stisni thumb down ako te to toliko pali [One to all Units Let's toast us some russians ]
17 godina
neaktivan
Humor

17 godina
Weky kaže...
Mentalist kaže...

Bravo! Upravo su zvali iz ludnice, zainteresirani su za tebe.

Ontopic:

Prije utakmice: "Diego Maradona"
Poslije utakmice: "Diego MoraDoma"

- Kako se na engleskom zove Neda Ukraden?
- No-Yes Stolen.

- Što je to malo žuto u zelenom polju?
- Japanac traži bombu.
- A što je to malo žuto u zraku?
- Isti taj Japanac,ali je pronašao bombu.

A što je to žuto rasuto po livadi u 1000 komada?

Isti taj japanac 10 sec poslije xĐ

15 godina
protjeran
Humor
OGLAS: Prodajem kravu , metalic siva, nisko profilno vime, priguseno rikanje.
Cijena 2000€ ili moze zamjena za rasnog bika koji cita ovu poruku!
17 godina
neaktivan
raYYY kaže...

Brrmmm!

Hhahahahahhahahha :)

15 godina
neaktivan
Humor

15 godina
protjeran
ROFLOLMAO kaže...

BOOM!!! Headshot! Smijeh

If you hurry up, you might get your arm back!/// 'cause 50 cent isn't enough for this game///http://cod4ever.freeforums.org/index.php//If you don't stand for nothing you will fall for anything///
17 godina
neaktivan
ROFLOLMAO kaže...

xDDDD

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Smiješne slike - arhiva, Smiješne slike
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice