SONNY ERICSSON KITA
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
SONNY ERICSSON KITA
Ma niiiiije...SE KITA je deblja
Mislim da je Blackberry ili neka Nokia...a možda je čak i MP4 player
SONNY ERICSSON KITA
Ma niiiiije...SE KITA je deblja
Mislim da je Blackberry ili neka Nokia...a možda je čak i MP4 player
3. picture BOOBIE XD
Ja i moj frend smo u svojevrsnoj svadi
Pokušali smo, ali nismomogli postići kompromis. Pa ako možete riješiti dilemu......što je ono? Nokia?
Hvala
koji mobitel? gdje?
screenshot or it didnt happen
evo veca slika
Nažalost meni to ni najmanje nije smiješno. Dokaz je to kronične nekulture. Mislim da dečko ima ozbiljnih problema sa samim sobom jer otvaranje hrpetine accounta da bi mene provocirao može samo osoba sa poremećajem u razvoju.
Eto pa sad nek netko kaže kako je super bit moderator. Da ste mi vidjeli inbox povraćali bi.
evo veca slika
Nažalost meni to ni najmanje nije smiješno. Dokaz je to kronične nekulture. Mislim da dečko ima ozbiljnih problema sa samim sobom jer otvaranje hrpetine accounta da bi mene provocirao može samo osoba sa poremećajem u razvoju.
Eto pa sad nek netko kaže kako je super bit moderator. Da ste mi vidjeli inbox povraćali bi.
baci koju sliku inboxa ae :))
evo veca slika
ako ti se neda biti administrator, daj nekom drugom administratorstvo
evo veca slika
ma nee..
nego ima kretena su glupi neki ljudi ovako moraju zivcirat i to..
ja bih mu i.p. banao, a ne ga samo protjerat
evo veca slika
Ma znam da ti nije smijesno al usliko sam eto samo tako da stavim obrisat cu sliku ako nekome smeta
bez uvrede, al gori si od ovog lika koji to pise... sta bi ivo sad trebao raditi? ici mu doma i napljuskati ga?covjek ga je suspendirao i nada se da se nece vise pojavit. ivo jako dobro obavlja svoj posao ( meni je dodijelio par puta zuti , i kaj onda, zasluzio sam) i njemu je to drago bit(pretpostavljam), al od takvih ljudi bi se i tebi zgadio posao
bilo koju stranicu prije..
smijesno mi je... al ne razumijem tu javu i .net.... meni to sve isto... glavno da imam na kompu ak koji program treba.. niti neznam za sto sluze
Južno Afrička Republika u vrijeme apartheida. Jedan vlak je iskliznuo iz tračnica i na lice mjesta je izašla komisija da ustanovi činjenično stanje. Inspektor ispituje vlakovodžu:
- Ne uspijevam shvatiti kako je došlo do iskliznuća vlaka. Nalazimo se u ravnici, pruga je popuno ravna bez i jednog zavoja, sve okolo su polja žita. Kako se to moglo dogoditi?
Odgovara vlakovodža:
- Znate, preko pruge mi je pretrčao jedan crnac.
- Pa što onda, što ga jednostavno niste pregazili.
- Pokušao sam, ali mi je pobjegao u žito
Nije vlakovodža nego vlakovođa.I nije vlakovođa nego strojovođa!
xD nisam ja piso vic, ali drago mi je sto se na forumu promice standardni hrvatski ;)
ženio se Mujo Japankom i otišao živjeti na Okinawu. Poslije nekog vremena ode mu Haso u posjetu. Sjedoše divaniti i Haso pita:
- Bolan, Mujo, kako se vas dvoje razumijete?
- Mimikom - odgovori Mujo.
Uto ulazi supruga, vadi dojku i pokazuje je Muji. Mujo skoči, ode u drugu sobu, zaskoči ženinu majku, a kad završi uzeme kantu vode i prolije vodu po ženi. Haso ga zbunjen upita:
- Bolan, Mujo, što to uradi?
- Pa, žena mi je rekla Idi kupi mlijeko, a ja njoj: J*bem ti mater, zar ne vidiš da pada kiša!
Toliko si ružna da ti je mater tražila odštetu od Durexa!
Svjetsko prvenstvo је slicno se kao II svjetski rat - Francuzi su se predali, Sjedinjene Američke Države su se aktivirale kasno, a Engleska je ostala sama u borbi protiv Nijemaca
Svjetsko prvenstvo је slicno se kao II svjetski rat - Francuzi su se predali, Sjedinjene Američke Države su se aktivirale kasno, a Engleska je ostala sama u borbi protiv Nijemaca
samo sto su njemci veličanstveno pobjedili engleze, a tako se trebalo i onda dogodit
samo sto su njemci veličanstveno pobjedili engleze, a tako se trebalo i onda dogodit
NAZI ALERT !!
Nakon I. svjetskog rata Talijanima se više nije dalo...
Dodatna analiza utakmice između Njemačke i Engleske je otkrila zašto je sudac bio u pravu oko navodnog gola Engleza
Slika bila na g.ba kao slika dana... btw ma nije gol...
Šeta Mujo ulicom i ispadne mu 0,50 KM u šaht. Pomisli:
"Vala mi se ne isplati silaziti."
Uze iz džepa 2 KM baci ih u šaht i reče:
"E sad se isplati sići."----------------------
--------------
Uhvatio Mujo medveda u lovu kad naiđe Haso, te pita ga:
"Kako si ga uhvatio bolan?"
"Lako, pucao sam sto puta!"
"I koliko si ga puta pogodio?"
"Ni jednom, umro je od smjeha!"
-------------------------------
Vraća se Mujo kući mrtav pijan. Fata mu ne otključava, već kaže:
- "Marš pijanduro, vraćaj se gdje si bio!"
- "Nosim cvijeće za najljepšu ženu na svetu!" ,kaže Mujo.
Fata se raznježila, otvori vrata, te pita:
- "Gdje je cvijeće?"
- "A gdje je najljepša žena na svetu?!"
---------------------------------------------
Situacija u sudnici:
-"zasto se ubili svoju prvu ženu!?"
-"prestala je da me voli!"
-"A kad ste odslužili svoju kaznu, i izašli, i ponovo se oženili, zašto ste ubili svoju drugu ženu!?"
-"prestao sam da ja nju volim!"
...-"Pa dobro, kad ste opet izašli van...opet ste se oženiili, i opet ste ubili ženu po treći put, zašto?
-"a je**ga...navika... ;)
PESIMIST - vidi tamu u tunelu
OPTIMIST - vidi svijetlo na kraju tunela
REALIST - uviđa da je svijetlo u stvari vlak
STROJOVOĐA - vidi tri kretena na pruzi
Ekram Jevrić je osto bez posla i sad mu pjesma ide: "kuća, kuća, kuća, kuća"
Ekram u Reklami za D&G (net.hr clanak)