Humor izdvojena tema

poruka: 36.239
|
čitano: 13.042.803
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Smiješne slike - arhiva, Smiješne slike
16 godina
neaktivan
RE: Humor
killer4987 kaže...
CreaToR kaže...

nespretni Heinze na -

<--  :D

fifa maknula video.. hahaha

stavio sam novi link :)

Na sreču nitko nije preživio (c) Saša Kopljar
16 godina
neaktivan
Cevi kaže...
Encyanix kaže...

Djeca su zakon :

i

Charlie, gledanost 204 miliona. Meni nije baš tako   smiješno, više mi je smiješno ovošto je BannedOnThisForum stavio.

A ti ne primijetiš moje epic postove u Humoru :D

You and me baby ain't nothing but mammals. So let's do it like they do on the Discovery Channel. Gettin' horny now!
15 godina
neaktivan
Šef kaže...
zOjA26 kaže...

1.Ne mozes dotaknuti sve svoje zube jezikom

Mogu.

zOjA26 kaže...

3.Prva tvrdnja je laz

Belji se

Slavonija u ♥
17 godina
neaktivan
Humor

I onda je došao taj neki jebeni zvuk koji je uništio cijeli svijet.!
16 godina
neaktivan
Humor

Pogledajte ovo.Na wikipediji piše hero series dok na google pretragi piše loser series.EPIC FAIL!Trebao sam ovo staviti u Smiješne slike.

Koja http://www.18plusnightclubs.com/homepage/bostonssexiestbartenders_1.jpg Warhammer 40k Colonel Miles Quaritch is my hero
Poruka je uređivana zadnji put pon 28.6.2010 22:55 (I.Kk).
16 godina
neaktivan
Humor

Hehe

┌∩┐(◣_◢)┌∩┐ (̅_̅_̅(̲̲̲̲̲̅̅̅̅̅̅(̅_̅_̲̅м̲̅a̲̅я̲̅l̲̅b̲̅o̲̅r̲̅o̲̅̅ _̅_̅_̅()ڪے
17 godina
neaktivan
big_guy kaže...

Hehe

horatio je najbolji lik na televiziji, nemoj njega zajebava*t...

jer nemoj...

najeba*t ces...

zato sto ce te on nac...

i najeba+t ces...Smijeh

Psssssst Zecovi spavaju
15 godina
neaktivan
big_guy kaže...

Hehe

frajer na naočale stavlja jos jedne..

16 godina
neaktivan
mobitel kaže...
big_guy kaže...

Hehe

frajer na naočale stavlja jos jedne..

To smo zaključili već jedno 50 puta u ovoj temi...

Totalno glupo. Smijeh

First they ignore you... Then they laught at you... Then they fight you... Then you win... Mohandas Gandhi
16 godina
neaktivan
thuglife kaže...

Totalno glupo. Smijeh

I malo mu glupo rečenice gore zvuče.

15 godina
protjeran
stipica_zd kaže...
thuglife kaže...

Totalno glupo. Smijeh

I malo mu glupo rečenice gore zvuče.

da, gramatički su netočne, to me pogađa jako u srce, idem snimit emocionalnu dramu o tome...

16 godina
protjeran
Humor

nisam kuzio previse te slike al kad sam pogledao jedan csi sve mi je bilo jasno

When you are sad and you dont know what to do , just remeber that life starts at 8000 rpm.
17 godina
Humor

Selektor Njemačke Joachim Loew tokom utakmice sa Engleskom u osmini finala Svjetskog prvenstva u Južnoafričkoj Republici na zanimljiv je način ispoljavao nervozu zbog dešavanja na terenu. Naime, kamere su zabilježile kako Loew kopa nos, a zatim jede sline.

... Izlanuo se

Radio, ne radio, svira radio!
15 godina

To sam ja gledao 4 godine u srednjoj na vjeronauku. Naime taj vjeroucitelj ili kak se vec zove je znao kopat po usim pa po nosu al onak jako i zatim to sve jesti i gurat pola ruke u grlo. Odvratno .... Kad se samo sjetim kako smo na ispitu iz vjeronauka pisali o povjesti, dinosaurima, nogometu i slicnom

http://bfbcs.com/stats_pc/agent_00klc
16 godina
neaktivan
boxer kaže...

Selektor Njemačke Joachim Loew tokom utakmice sa Engleskom u osmini finala Svjetskog prvenstva u Južnoafričkoj Republici na zanimljiv je način ispoljavao nervozu zbog dešavanja na terenu. Naime, kamere su zabilježile kako Loew kopa nos, a zatim jede sline.

... Izlanuo se

?

Revenge is like a ghost, it takes over every man it touches. It's thirst cannot be quenched until the last man standing has fallen /// Trust no one...
17 godina
Humor
...Borba za mir je kao jebanje za nevinost...
16 godina
neaktivan
boxer kaže...

... Izlanuo se

Mislim da to ljudima ostane navika od djetinjstva... Ima mnogo takvih ljudi. Meni je to bilo do 9. godine.

You and me baby ain't nothing but mammals. So let's do it like they do on the Discovery Channel. Gettin' horny now!
17 godina
neaktivan
boxer kaže...

... Izlanuo se

9 postova iznad...

I onda je došao taj neki jebeni zvuk koji je uništio cijeli svijet.!
16 godina
odjavljen
BannedOnThisForum kaže...

Mislim da to ljudima ostane navika od djetinjstva... Ima mnogo takvih ljudi. Meni je to bilo do 9. godine.

rudario jesam ali ,gospe ti, nikad nisam jeo.. 

would you die for me, would you die for what i`ve longed to be...
16 godina
neaktivan
Humor

Evo jedan vic, malo je duzi pa pazljivije citajte.(ne znam jeli bio)

Hodaju Mujo i Haso pustinjom i naiđu na govno, par kilometara dalje naiđu na pustinjskog covjeka i pitaju ga sta ono govno radi tamo. On im odgovori: "Sad cu vam ispricati jednu pricu, jednog dana ovdje je zivio kralj sa tri sina, najstariji, srednji i najmlađi. Drugog dana strasni zmaj otme princezu. Najstariji sin pronađe spilju i zmaj ga ubije, srednji sin pronađe spilju i zmaj ga ubije i na kraju najmlađi sin ubije zmaja i spasi princezu."- Kaze Mujo "Dobro ali kakve to veze ima s onim govnom?"- Odgovori covjek: "A to se neko posra" :D:D:D

Everybody wants to go to heaven, but nobody wants to die.
16 godina
neaktivan
Living.Dead kaže...

Hodaju Mujo i Haso pustinjom i naiđu na govno, par kilometara dalje naiđu na pustinjskog covjeka i pitaju ga sta ono govno radi tamo. On im odgovori: "Sad cu vam ispricati jednu pricu, jednog dana ovdje je zivio kralj sa tri sina, najstariji, srednji i najmlađi. Drugog dana strasni zmaj otme princezu. Najstariji sin pronađe spilju i zmaj ga ubije, srednji sin pronađe spilju i zmaj ga ubije i na kraju najmlađi sin ubije zmaja i spasi princezu."- Kaze Mujo "Dobro ali kakve to veze ima s onim govnom?"- Odgovori covjek: "A to se neko posra" :D:D:D

Da bilo je... Ali puno, puno, puno, puno duži!

16 godina
neaktivan
Humor

Jbg sorry onda jer meni ga je prijatelj tek nedavno ispricao.

Everybody wants to go to heaven, but nobody wants to die.
16 godina
neaktivan
Humor

Južno Afrička Republika u vrijeme apartheida. Jedan vlak je iskliznuo iz tračnica i na lice mjesta je izašla komisija da ustanovi činjenično stanje. Inspektor ispituje vlakovodžu:
- Ne uspijevam shvatiti kako je došlo do iskliznuća vlaka. Nalazimo se u ravnici, pruga je popuno ravna bez i jednog zavoja, sve okolo su polja žita. Kako se to moglo dogoditi?
Odgovara vlakovodža:
- Znate, preko pruge mi je pretrčao jedan crnac.
- Pa što onda, što ga jednostavno niste pregazili.
- Pokušao sam, ali mi je pobjegao u žito

Sudare se plavuša i biznismen koji je vozio skupo auto.

Sav ljutit ovaj izlazi iz auta i dere se na plavušu: jeb*o te onaj koji ti je dao vozacku!!

-A plavusa odgovara: mislis da nije..

I evo najjaci (neznam jel vec bio):

Pita muz zenu: "Zasto mi se uvijek digne kad se brijem?"Zena mu odgovara: "Zato sto vidis pic*ku u ogledalu."

kokolo
Poruka je uređivana zadnji put uto 29.6.2010 12:07 (ExXxEr).
16 godina
Living.Dead kaže...

http://www.bug.hr/forum/topic/ostalo/humor/120.aspx?page=16&jumpto=1032644&sort=desc&view=flat

Osmijeh

[url=http://bfbc2.statsverse.com/stats/pc/Lollik91][img]http://bfbc2.statsverse.com/sig/clean1/pc/Lollik91.png[/img][/url]
Poruka je uređivana zadnji put uto 29.6.2010 13:33 (lollik91).
17 godina
zv'jer2 kaže...
boxer kaže...

... Izlanuo se

9 postova iznad...

Hebaji ga nisam vidio. Pogledao na zanimljivostima i samo postao link.

Radio, ne radio, svira radio!
16 godina
neaktivan
ExXxEr kaže...

Južno Afrička Republika u vrijeme apartheida. Jedan vlak je iskliznuo iz tračnica i na lice mjesta je izašla komisija da ustanovi činjenično stanje. Inspektor ispituje vlakovodžu:
- Ne uspijevam shvatiti kako je došlo do iskliznuća vlaka. Nalazimo se u ravnici, pruga je popuno ravna bez i jednog zavoja, sve okolo su polja žita. Kako se to moglo dogoditi?
Odgovara vlakovodža:
- Znate, preko pruge mi je pretrčao jedan crnac.
- Pa što onda, što ga jednostavno niste pregazili.
- Pokušao sam, ali mi je pobjegao u žito

Nije vlakovodža nego vlakovođa.I nije vlakovođa nego strojovođa!

Fućkaj ga!
16 godina
neaktivan
Humor
Dođe unuk iz škole i vidi didu kako čita osmrtnice u novinama te prokomentira: "Šta je dida opet si na facebooku?"
15 godina
neaktivan
Humor

hahaha,criminalac,toliko fail-ova napravi...nažešće kad skuži kameru,ide ju gađat bocom i fula xD

17 godina
neaktivan
Zašto nisu priznali gol Englezima

Dodatna analiza utakmice između Njemačke i Engleske je otkrila zašto je sudac bio u pravu oko navodnog gola Engleza

All your carefully picked arguments can easiliy be ignored! There are no real rules about posting. There are no real rules about moderating either - enjoy your ban
17 godina
neaktivan
Samo za ljude koji se razumiju u mobitele

Ja i moj frend smo u svojevrsnoj svadi

Pokušali smo, ali nismo mogli postići kompromis. Pa ako možete riješiti dilemu......što je ono? Nokia?

Hvala Cool

All your carefully picked arguments can easiliy be ignored! There are no real rules about posting. There are no real rules about moderating either - enjoy your ban
Poruka je uređivana zadnji put uto 29.6.2010 21:05 (Lazarus Long).
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Smiješne slike - arhiva, Smiješne slike
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice