ajde bar da su istavili post s bugom iz '99...
Hall of shame
- poruka: 2.625
- |
- čitano: 825.001
- |
- moderatori:
DrNasty, pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
Palo mi ih je jedno 500 napamet.
losa moja kopija od prije jedno 6-7 acc...ima moj takav post al bolji i orginalniji al nezz kak se zove acc...moze bit Kocka123, TrollMeMore, heello ili tak nes ugl losa moja kopija :/
EDIT: tardu na ovom postu je slika kako lik trolla(pjesma pa pa ta ra ku*cine)
ugl naso sam: http://www.bug.hr/_cache/0117a4846962dff84d642e16ba3ee736.jpg?rand=31978761
pwned!
losa moja kopija od prije jedno 6-7 acc...ima moj takav post al bolji i orginalniji al nezz kak se zove acc...moze bit Kocka123, TrollMeMore, heello ili tak nes ugl losa moja kopija :/
BUSTED!
BUSTED!
cpt obvious strikes again!? LOOL
pa da nisam to htio napisat sta mislis da bi napiso tardu
Diler autima:
Šta je tu Hall of Shame. Pa postoji diler autima na serveru. To su privremena auta koja možeš kupit jeftino i nestanu ti nakon ponovnog ulaska u server. Isto kao i droga, iskoristiš i nema više.
Počele su se tu opet svakakve pi*darije stavljat. Opet će biti ključ....
A i ovo zadnje. Zašto za Hos!? Pa čovjek nezna. Ne razumiju se svi u grafičke, monitore i ine pi*darije! Tu se počelo neznanje ismijavat i stavljat ono čemu tu nije mjesto. A i čovjek se zabunio.
A i šta je čudno kod auto dilera! To je laički kazano po naši od Autodealer. Firma koja se bavi prodajom automobila. I onda je to za Hos, kao i ovo gore spomenuto neznanje! Čovjek je pitao, a tko pita ne skita...
Počele su se tu opet svakakve pi*darije stavljat. Opet će biti ključ....
Tako je! Svasta stavljatie.
Veceras sam pobrisao nekoliko off-topic poruka ali namjerno nisam dao kartone. Dakle, prekinite sa off-topicom i najzad...kad vec naidete na trola prvo ga prijavite pa zatim slikajte za ovu neslavnu temu
od kad je agp bolji (vrijedniji) od pci-e?
mozda jer je antikvitet?
od kad je agp bolji (vrijedniji) od pci-e?
Zato jer se više ne proizvodi pa drži dosta visoku cijenu
jel itko usliko prodaju droge? ja zaboravio :D