Hall of shame
- poruka: 2.625
- |
- čitano: 825.003
- |
- moderatori:
DrNasty, pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Daleko je to od rekorda, pa samo Mentalist kad mu je dobar dan dobi vise...
...
ti kinezi stavrno imaju poblema....
Još je i podforum fulao
edit: uploader ne radi, evo ovako
Da mu se pošalje poštom....po mogićnosti original.
Stvarno ima debila!! Moram tako reći! Kome bi palo napamet doći na forum i pitati ljude da mu poštom pošalju COH igru!? Ono WTF?
Da mu se pošalje poštom....po mogićnosti original.
Stvarno ima debila!! Moram tako reći! Kome bi palo napamet doći na forum i pitati ljude da mu poštom pošalju COH igru!? Ono WTF?
pa mali samo trolla... takve se ignorira i gotovo
Hahahahah majko moja koji kreten. Dobro pa nije pito za piratski Prozor. BTW. di je ta tema,da mu jednu lijepu kažem
http://www.bug.hr/forum/topic/klanovski-kutak/team-me/132855.aspx?page=0&jumpto=2566773&sort=asc&view=flat
http://www.bug.hr/forum/topic/windows/kako-obrisati-windows-7-transformation-pack-for-xp/132913.aspx
I smell an epic theme.
Ne vidim ništa posebno u toj temi, osim kratke demonstracije suvremenog hrvatskog pravopisa, posebno dijelova koji se tiču eliminacije svih interpunkcijskih znakova u svrhe pojednostavljenja izražavanja za sve blesaviji narod, i 3 primjera upotrebe novohrvatske riječi "ewo".
Da ne budem nepravedan, nisu svi znakovi eliminirani; kao što se može vidjeti na gornjem linku, u upotrebi je ostao znak zvjezdice ('*'), koji se koristi za označavanje psovki da bi ih se kasnije lakše uočilo i prebrojalo (dosta je lakše primjetit niz zvjezdica nego niz nasumičnih alfanumeričkih znakova).
Gle lika,on bi skinio System Restore. HAHAHAH. Nezna odinstalirat,još mu je lik reko lokaciju na C:\ disku šta treba pokrenut da se odinstalira i reko mu je za revo uninstaller i sve...ajme meni
Ne vidim ništa posebno u toj temi, osim kratke demonstracije suvremenog hrvatskog pravopisa, posebno dijelova koji se tiču eliminacije svih interpunkcijskih znakova u svrhe pojednostavljenja izražavanja za sve blesaviji narod, i 3 primjera upotrebe novohrvatske riječi "ewo".
Da ne budem nepravedan, nisu svi znakovi eliminirani; kao što se može vidjeti na gornjem linku, u upotrebi je ostao znak zvjezdice ('*'), koji se koristi za označavanje psovki da bi ih se kasnije lakše uočilo i prebrojalo (dosta je lakše primjetit niz zvjezdica nego niz nasumičnih alfanumeričkih znakova).
Tema dijelomično je za HoS.
Jedan dio je shame, drugi dio je ljudska glupost
2 | Da |
---|---|
50 | Ne |
Šta mislite da se tema preimenuje u Hall of shame and win?
Bilo bi zgodno da se preimenuje u "Hall of f/shame", ali nije potrebno..:P
trolololol :D
Osobno, ovakve gluposti od 0 dana trollova mi uopće nisu
zanimljive ni smiješne, puno mi je jače kada neki stalni kolega izvali glupost.
Ovi dvanaestogodišnjaci ionako samo dođu napisati jednu glupost i dobiti ban.
Premješteno u humor
WTF???????????????????????
Ovo spada pod temu Humor.