Dosadni ste. Prekinite sa offtopicom.
Pitam se tko je za HS s onog sh-a ?
Mentalist kaže što ga nervira i tako mu sto vinskih mušica neka čovjek kaže što misli i što ga tišti na duši i steže oko srca, to je njegovo demokratsko pravo !
Mentalist kaže što ga nervira i tako mu sto vinskih mušica neka čovjek kaže što misli i što ga tišti na duši i steže oko srca, to je njegovo demokratsko pravo !
Previše ozbiljno shvaćate ime ove teme. Slika je više za humor, no zabranjeno je postavljanje smiješnih SS komentara forumaša u temu smiješne slike, pa se sve trpaju ovdje, bile one HoS ili samo smiješne.
Ma de bezveze, sad se tu neki asistent našao prozvanim i sutra će tjerat pravdu na vježbama. Prejadno. Bože moj, pa valjda čovjek može pitat kak se rješava neki zadatak. Ako ga nezna riješit, valjda prvo treba znati kako ide rješenje da ga nauči rješavat...
Mogao je asistent i drugačije odreagirat, bez prijetnji
Ma de bezveze, sad se tu neki asistent našao prozvanim i sutra će tjerat pravdu na vježbama. Prejadno. Bože moj, pa valjda čovjek može pitat kak se rješava neki zadatak. Ako ga nezna riješit, valjda prvo treba znati kako ide rješenje da ga nauči rješavat...
A možda si ga i krivo shvatio (a možda sam i ja)... meni se više čini da se šali. Bilo bi šteta da nije iskoristio priliku kad se sve tako lijepo pogodilo.
Sutra će biti zanimljivih pogleda i izraza lica na vježbama.
Sretno, Dražene.
Prijetnji?
Pa čovjek je rekao da se vide sutra
Vjerovatno će ga malo zajebavati, možda ga prozvati bug-om
Ja ono nikako nisam shvatio kao da izgleda kao prijetnja....
Gle, i to moje "prijetnji" što sam napisao netreba baš doslovno shvatit, neznači da ga asistent/profesor neće pustit godinu, al vjerujem da baš bodova nekih iz ove vježbe neće dobiti. No nadam se da sam u potpuno krivu, i da se asistent/profesor samo šalio. No bilo kako bilu, Dražen uz tebe smo :)
Pa ti si bedast, kakve prijetnje, pa zajeba*val se Zeljko. Zeljko je super covjek, nemoj brzati sa zakljuccima ako ne znas covjeka.
Ovo je stvarno bila svjetska fora, vrhunski pwnage.
Očekujemo danas video na kojem jadni, osramočeno-pwnani Dražen aka Hyperion sjedi pokriven ušima, crven kao paprika.
A iza njega, kolega predavača s izrazom lica
A možda si ga i krivo shvatio (a možda sam i ja)... meni se više čini da se šali. Bilo bi šteta da nije iskoristio priliku kad se sve tako lijepo pogodilo.
Sutra će biti zanimljivih pogleda i izraza lica na vježbama.
Sretno, Dražene.
Ništa ako mu Tracer da F, onda neka njemu Draž ovdje iz osvete stisne TD i stvar riješena
Samo tracer nemora više dolazit na bug, al se draž mora pojavit na vježbama
Ajde dosta sad off-topica dečki.
Kakve još teme neće otvorit
bitch thats my topic :P
Kakve još teme neće otvorit
bitch thats my topic :P
Šta ti je palo na pamet na informatičkom forumu takvu temu otvarat =P