LoL
Nikad biznismena od tebe
A kad sam ja otvorio sličnu temu razapeli su me ;)
LoL
Nikad biznismena od tebe
A kad sam ja otvorio sličnu temu razapeli su me ;)
Djeca....
Da, ali koliko je vatno?
Ama neveroVatno.
nisam znao da se na monitor moze stavit veca reza od nativne?
Pa pomozi čovjeku, vidiš da "hitno daje hvala"!
Evo malo sprdnje od naših znalaca , hahaha...
Al sam se ismijao , to nije normalno..
Od polovice druge stranice do kraja.
Ati gamer , ranko , Caesar , Zoharbizio , 8ax i Arabarran hvala na zabavi :)
http://www.bug.hr/forum/topic/graficke-kartice/ati-radeon-6870-6900--sto-odabrati/107264.aspx?page=1
laku noc hlađenje
Evo malo sprdnje od naših znalaca , hahaha...
Al sam se ismijao , to nije normalno..
Od polovice druge stranice do kraja.
Ati gamer , ranko , Caesar , Zoharbizio , 8ax i Arabarran hvala na zabavi :)
http://www.bug.hr/forum/topic/graficke-kartice/ati-radeon-6870-6900--sto-odabrati/107264.aspx?page=1
Ova je slika najjača
Inače je odavde izvor:
http://www.bug.hr/forum/topic/automobili-motori-bicikli/maloljetna-voznja-automobila/126091.aspx?page=0&jumpto=2449636&sort=asc&view=flat
Vozio sam yuga po polju!
Evo slike:
nisam znao da se na monitor moze stavit veca reza od nativne?
Pa, na CRT-ove može..
Pa, na CRT-ove može..
Može i na LCD-u koji ima samo VGA izlaz, a GPU samo DVI, pa je spojen DVI-VGA konverterom.
Recimo u mene je trenutno takav jedan slučaj. Monitor je 19' LCD, mogu postaviti 1440x1050 i dobijem crnu sliku. Nakon paljenja/gašenja monitor se vrati na nativnu (1440x900). Iznad 1440x900 ne ide, ali zanimljivo - Mogu odabrati i 1440x1050.
Isprike na offtopicu.
Pa, na CRT-ove može..
Može i na LCD-u koji ima samo VGA izlaz, a GPU samo DVI, pa je spojen DVI-VGA konverterom.
Recimo u mene je trenutno takav jedan slučaj. Monitor je 19' LCD, mogu postaviti 1440x1050 i dobijem crnu sliku. Nakon paljenja/gašenja monitor se vrati na nativnu (1440x900). Iznad 1440x900 ne ide, ali zanimljivo - Mogu odabrati i 1440x1050.
Isprike na offtopicu.
da ja sam na crtu probao stavit 1600x1200 dobio duplu sliku
sry za oofftopic
Evo padobranca u trenutnu diskusiju o EU u "temi za odrasle":
Šta je je, smješno je, ali nije za HS, njegov post je totalno uredu za temu "što se događa s našim društvom":)
Šta je je, smješno je, ali nije za HS, njegov post je totalno uredu za temu "što se događa s našim društvom":)
Ustvari je on totalno u redu za svrstati ga u "Što se događa s našim društvom?". A nisi ni ti daleko..
Ustvari je on totalno u redu za svrstati ga u "Što se događa s našim društvom?". A nisi ni ti daleko..
Čekaj, zašto bi se njega trebalo svrstat tamo, ili mene?! Ne pričaj gluposti, to šta ste vi sra*li i pametovali o EU to je vaš problem, ali čovjek je došo i napiso šta se događa u njegovom društvu, ne vidim šta je tu krivo.
Čekaj, zašto bi se njega trebalo svrstat tamo, ili mene?! Ne pričaj gluposti, to šta ste vi sra*li i pametovali o EU to je vaš problem, ali čovjek je došo i napiso šta se događa u njegovom društvu, ne vidim šta je tu krivo.
Problem broj 1 : poćeo je sa kvalifikacijama, problem broj 2: to što njegov kolega s prakse možebitno puši kur*e okolo nije predmet društvene rapsrava , usprotivio bih se reć, izolirani slučaj i tema za sebe.
Problem broj 1 : poćeo je sa kvalifikacijama, problem broj 2: to što njegov kolega s prakse možebitno puši kur*e okolo nije predmet društvene rapsrava , usprotivio bih se reć, izolirani slučaj i tema za sebe.
Nisam čitao temu u cjelosti, nego samo sliku onu, pa neznam s čim je krenuo. Ako se tema zove "Što se događa u našem društvu", a u njegovom društvu dečki puše ku*čeve, post je sasvim opravdan, jest da je glup, ali za temu je sasvim opravdan, jer i tako znaju pisat 3 put veće gluposti nego to šta je on napiso.No dosta sad, otišli smo u offtopic, a i tako nećemo niko nikom ništa dokazat. im out:)
Nisam čitao temu u cjelosti, nego samo sliku onu, pa neznam s čim je krenuo. Ako se tema zove "Što se događa u našem društvu", a u njegovom društvu dečki puše ku*čeve, post je sasvim opravdan, jest da je glup, ali za temu je sasvim opravdan, jer i tako znaju pisat 3 put veće gluposti nego to šta je on napiso.
Kažem to nije generalni slućaj društva i stanja u društvu, a i vjerodostojnst iskaza mi je malo deplasirana.
Kako ne kužiš fail. Pita što je njemu bilo u glavu u tom trenutku, a to je potpuno očito. Očito mu je isto bilo u glavi kao i na pameti!
Hint: I usta su dio glave!