Evo jednog od danas
žuti kurton
Evo jednog od danas
žuti kurton
Nvidia proc xDDDD
i sto je tu sad smjesno? pa nije glup lik kojeg si ti podcrto nego je glup onaj sto je reko kod mene je nvidia.
sto sam sebe prati ??
sta je ?! je tu normalno da neko prati sam sebe ???
Nije, vec su o meni pisani eseji i referati tu na forumu, pa je vecina primjetila da pratim sam sebe.
Pa sto ako Mentalist prati sebe,on je najveca licnost i slika ovog foruma (ali polako ga prestize F1-IVO) :P
(ali polako ga prestize F1-IVO) :P
pa kad je u F1 a mentalist u golfu dvojci?
Imaj tajne obožavatelje :-D
Ja sam tako prošo na forum.hr,naravno više nikad tamo neidem.
Nepismeni botovi opet.
haljinu za prijatelja....
meni su spambotovi dosadni, i za to sam da se ne stavljaju na temu, bolje je postati pravog čovjeka koji bi se možebitno i naljutio ili bar posramio
meni su spambotovi dosadni, i za to sam da se ne stavljaju na temu, bolje je postati pravog čovjeka koji bi se možebitno i naljutio ili bar posramio
I meni je dosta tih tako iskreno "SRANJA".Nekad mi je to bilo zanimljivo a sad mi je ovo postalo dosadno.Treba fino uvest da se nitko od 10:50 pa do tamo 11:15 nemože registrirat,netko očito mrzi BUG a kad bi pročito barem jednu stranicu časopisa shvatio bi da je to sasvim zanimljiv časopis i poučan.Stvarno netko mrzi BUG koji nije nitkom ni kriv ni dužan,sami su si krivi ako su u prošlosti na ovom forumu napravili glupost pa ih je moderator sredio,i ja sam radio gluposti pa svejedno nisam ljut,moderatori ovdje uvode reda a ne nepravdu.
Sweet Zombie Jesus
Dijete se upoznava u razunarski svijet.
Taj rad...
phahahahahaha, moram još reagirati, HAHAHAHAHAA...haha
Ljubav, mrznja i ultimatumi by Mentalist
Zeznuo si se malo s kvačicom.
EDIT: većina zna čije je ime stajalo prije tog "sramotnog" komentara.
Zeznuo si se malo s kvačicom.
SHE WANTS MY MOCK.
Prosvijetli me :-) ?
Prosvijetli me :-) ?
Ako misliš na "dat ću vam malo vremena..."
Riječ je o EnlightedPhoenixu
R.I.P. pa mu je ekipa lijepo sugerirala da ga makne i zamjenio ga je ovim komentarom.
EDIT: predlažem da se makne sve vezano uz ovaj Lazarusov post, nije u redu da spominjemo nekoga tko nije tu.
Tema je pod softverom, koristim Evernote kao katalog knjiga i filmova na računalu, po čemu je ovo za Hall of Shame?
Pazi kako me oslovljavaš, samo upozoravam na vrijeme.
Neznam jesam li jedini primjetio, ali ime teme je Hall of shame, a neki od vas stavljaju smijesne slike s foruma.
Mislim da svi znamo znacenje rijeci shame.
Neznam jesam li jedini primjetio, ali ime teme je Hall of shame, a neki od vas stavljaju smijesne slike s foruma.
Mislim da svi znamo znacenje rijeci shame.
Naredjeno nam je da se ovdje stavljaju cool stvari vezane za post-ove korisnika foruma.