Sto mi sve treba za gledanje američkog Discoverya? znam da nije jednostavno ali eto ako netko ima iskustva bilo sa legalinim plaćanjem(a da nije max tv jer sam na optimi i nevraćam se hitlerima)bilo piratskim putem,bio bi mu zahvalan!
Pozdav
Atomic
Sto mi sve treba za gledanje američkog Discoverya? znam da nije jednostavno ali eto ako netko ima iskustva bilo sa legalinim plaćanjem(a da nije max tv jer sam na optimi i nevraćam se hitlerima)bilo piratskim putem,bio bi mu zahvalan!
Pozdav
Atomic
misliš putem interneta ili digitalnog satelita
ako ide preko satelita trebaš znati kakav ti je digitalni receiver eventualno trebaš loviti satelit na kojem se emitira discovery i sa interneta skinuti software za svoj receiver koji ti otključa discovery
provjeri možda imaš discovery u digi tv paketu pa to možeš gledati bili legalno bilo piratski
Ja sam se nedavno preseljavao, zgrada je nova pa ima zajedničku antenu, odkad sam se uselio odtad hvatam discovery,animal planet,cinestar tv, a nitko u zagradi nije predplaćen na nikakvu kabelsku ili nešto sl.
Od discovery networksa ne hvatam ništa drugo osim discovery channela i animal planeta, al meni odgovara i ovako