Dobra i loša iskustva iz BOL Forum oglasnika izdvojena tema

poruka: 2.244
|
čitano: 1.524.009
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Dobra i loša iskustva iz oglasnika
14 godina
Dobra i loša iskustva iz BOL Forum oglasnika

Prodavač: MARKOZD15

Kupac: Kruskar

Predmet: Cod4 za Crysis key LINK na temu.

Iskustvo:Super,on je meni prvi poslao key,ja sam kasnio s keyem jer nisam bio u mogučnosti mu se javiti,pouzdan prodavač.

Ocijena 5/5,sve je bez greške prošlo.

Svaka čast sve preporuke.

łłłłłłłł
17 godina
Re: Dobra i loša iskustva iz BOL Forum oglasnika
Najbrži kaže...

Kupac: Najbrži

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Prodavač:  max1919

Predmet:

Opis trgovanja: javio se članu max1919 da želim kupiti LG GT540:

Najbrži: Koliko baterija sada drži?

max1919: baterija drži pola dana... cca uz dosta korištenja.

Najbrži:I btw jel si to sredio mob ili ga prodaješ s "manama" na njuškalu?

max1919: a djelomično je sređen, radi sve osim 3.5mm jacka za sluske i gps-a (ali to je do maticne) :/

Uglavnom, nakon manje od mjesec dana smo napokon obavili transakciju. Cimeru sam dao novce jer žive u istom gradu i njih dvojica su obavili kupoprodaju. Mobitel je sinoć stigao u moje ruke. Bio je prazan pa sam ga stavio puniti i koristiti. Rezultati korištenja:

Mane:

• baterija je rastavljana i obljepljena izolir trakom
  • data transfer ne radi odnosno nemam pristup internetu
  • GPS ne radi (naveo je još prije, ali sam rekao da mi to nije bitno)
  • 3.5 jack za sluške je neispravan (nisam testirao jer slušalice nije imao)
  • baterija drži DVA sata, premda je naveo da drži pola dana uz cca dosta korištenja
  • ekran vrlo slabo ili skoro nikako ne reagira na dodir, bojim se jače stisnuti da ekran ne pukne, ima dvije crte na ekranu

Ispravno:

• bluetooth radi premda je naveo da je neispravan
  • wi-fi radi

P.S. slike bih stavio kad bih imao čime uslikati

Dojam: bez previše očekivanja ipak jedno od lošijih iskustava

Ocjena: 2/5

Gle, sam si kriv što si to kupio. Kao mane si naveo GPS i 3,5 jack koje je on naveo da ne rade. Čim ti kaže da baterija radi pola dana, što bi očekivao? "Dosta korištenja" je relativan pojam. Jednostavno si naruči sa ibeja za 15ak krznenih novu i miran si.

Osim toga, da si malo guglao, vidio bi da je ekran rezestivni, da nije kao recimo na iphoneu. Uz još malo guglanja vidio bi da zbog toga moraš malo jače stisnuti da bi prihvatio "dodir". Takav je i tu ništa ne možeš.

Novac ne može kupiti sreću, ali je ugodnije plakati u Ferrariju nego na biciklu...
17 godina
Pero Dinamit kaže...

Gle, sam si kriv što si to kupio. Kao mane si naveo GPS i 3,5 jack koje je on naveo da ne rade. Čim ti kaže da baterija radi pola dana, što bi očekivao? "Dosta korištenja" je relativan pojam. Jednostavno si naruči sa ibeja za 15ak krznenih novu i miran si.

Osim toga, da si malo guglao, vidio bi da je ekran rezestivni, da nije kao recimo na iphoneu. Uz još malo guglanja vidio bi da zbog toga moraš malo jače stisnuti da bi prihvatio "dodir". Takav je i tu ništa ne možeš.

Pero Dinamit-u ideš u off-topic. Ja imam već svoj GT540 koji sam kupio od power_user-a (link na iskustvo), a ovaj sam kupio sestri jer mi je naveo koje su mane (GPS i 3,5 jack, po dana trajanje baterije) i odgovorio sam mu da je to u redu, jer ipak sestra ne koristi niti GPS niti slušalice, a i ne koristi mobitel često već samo poruka/poziv. Nadalje znam da je rezestivni ekran, ali na mome se čak i lagani dodir registrira, premda ima zaštitnu zrcalnu foliju, dok na ovome baš moram ili stisnuti jače ili malo "šarati" okolo da bi prihvatio "OK", tipku "ENTER" ili neku drugu komandu! O pisanju poruke da ni ne spominjem jer sam već spomenio u priješnjem postu.

@Moderatori: tema "Komentari i diskusije na iskustva iz oglasnika" je zaključana te stoga sam ovdje odgovorio.

LOL: Crobrother MSN: najbrzi@live.com
Poruka je uređivana zadnji put sri 19.10.2011 14:25 (Najbrži).
14 godina
neaktivan

evo da prijavim još potencijalno kupca imena -crni pauk- (bez ''-'') s kojim sam dogovorio 99% stvari oko prodaje lg gt540 i sad se nejavlja vec 5 dana
Najmanji je problem sto nece kupiti nego je problem sto se nece da javi. Imam jos 1 ponudu i neznam sta da radim, al isad sam odlucio...prodajem mobitel drugom clanu {#} 

14 godina
kobra24 kaže...

evo da prijavim još potencijalno kupca imena -crni pauk- (bez ''-'') s kojim sam dogovorio 99% stvari oko prodaje lg gt540 i sad se nejavlja vec 5 dana
Najmanji je problem sto nece kupiti nego je problem sto se nece da javi. Imam jos 1 ponudu i neznam sta da radim, al isad sam odlucio...prodajem mobitel drugom clanu {#} 

Pametno.{#}

Ovaj forumaš je netolerantan prema osobama svih nacionalnosti, rasa i spolnog opredjeljenja te smatra da svaka osoba ima pravo biti ugnjetavana zbog svojih glupih mišljenja.
15 godina
kobra24 kaže...

Kao što sam ti odgovorio upravo u poruci,ispričavam se još jednom,nije me bilo na forumu dosta dugo,jer nisam imao pristup računalu koje se nalazilo kod kuće,bio sam par puta preko mobitela ali nisam dugo zbog toga jer nije bilo signala kod mene.. tako da nemoj zamjerati,računalo mi je 0-24 uključeno,tako da sam stalno na forumu online,samo što ja nisam sjedio pred njim... i nismo se dogovorili da prodajemo ja sam ti samo reko da postaviš slike da vidim i da ja 90 posto kupujem nismo se još ništa dogovorili da je sigurno...Tako da,ispričavam se ako sam te s bilo čime povrijedio kao i ostale članove foruma,očito je došlo do nesporazuma... sretno s prodajom {#}

Zagorje u srcu
Poruka je uređivana zadnji put sri 19.10.2011 20:59 (crni pauk).
15 godina

Pozz

Na prvoj strani ove teme pise da forumasi na black listi su oni od kojih ne treba niko kupovati.

Sad Goddish prodaje slusalice i kada sam napisao na trznici da je on na crnoj listi izbrisan mi je post??

On mi jos prijeti da me prijavio i da cu ja dobit karton koji u 2 godine nisam dobio nijednu opomenu.

Nista mi nije jasno, ja samo mrzim nepravdu i uvijek cu se boriti protiv nje na kulturan i civiliziran nacin.

Bok

O

BE HAPPY xD : )
15 godina
odjavljen
Joe Cooker kaže...

Pozz

Na prvoj strani ove teme pise da forumasi na black listi su oni od kojih ne treba niko kupovati.

Sad Goddish prodaje slusalice i kada sam napisao na trznici da je on na crnoj listi izbrisan mi je post??

On mi jos prijeti da me prijavio i da cu ja dobit karton koji u 2 godine nisam dobio nijednu opomenu.

Nista mi nije jasno, ja samo mrzim nepravdu i uvijek cu se boriti protiv nje na kulturan i civiliziran nacin.

Bok

O

Imaš potpuno pravo, prevarantima bi trebalo zabraniti prodaju na ovom forumu!

16 godina
odjavljen

sabotirat im oglase... uz dozvolu moderatora naravno. pod tim sabotirat mislim na ono sto je Joe Cocker napisao... samo lijepo u oglasu napisat da je prevarant i amen

Would you look at me now? Can you tell I'm a man? With these scars on my wrists To prove I'll try again Try to die again, try to live through this night Try to die again.....
15 godina
protjeran

Zahvala forumašu 0verlord-u na poklonjenim mountovima za HR-02 AM2/3 socket.

Nisam ih nigdje mogao naći, tako da ovaj poklon od njega vrijedi još više.

{#}

Gigabyte Superman, ASRock Kryptonite http://www.mein-pc.eu/Profil/Don-Kihoty-/14184
14 godina
Don Kihoty kaže...

Zahvala forumašu 0verlord-u na poklonjenim mountovima za HR-02 AM2/3 socket.

Nisam ih nigdje mogao naći, tako da ovaj poklon od njega vrijedi još više.

{#}

Lega, nhf, ali mi ti na BUG-u imamo za to temu {#}

Ajde, klikni me, nisi crnogorac 

Ako se slažeš, ne košta te ništa TU. Ako sam ti uz to pomogao, neka ti ne bude mrsko stisnuti i HVALA! ;)
17 godina

Ja još jednom pišem vamo, iako post baš tu i nespada ali kad čovjek zaslužuje onda to nije teško napravit {#}

Na 98 stranici besramne teme " Popusti, akcije i dobre ponude za igre " forumašOriginalEXE je objavio da na "gamersgate.com" ima popust na GTA Complete Pack te da je tada 10€.

Nažalost, spi*ko sam dosta love ovaj mjesec pa sam odlučio da neću uzeti, iako sam čekao da se pojavi nekakva akcija na takav pack. A i malo je presudilo da neću uzeti zbog toga što nije za Steam, a volio bi sve imati na jednom mjestu.

Stranicu poslije, Ranko Kukumar je objavio da je i na Steamu akcija na taj isti pack i da dođe 7,49€što mi je još primamljivija cijena ali kao što rekoh baš mi nije do još troškova.

E sad kaže ovako..dolazim na forum, vidim imam novu poruku..kad ono OriginalEXE kaže da mi može on uzeti pack sa "gamersgate.com" za samo 5€ , na šta sam mu velikodušno zahvalio, ali pošto mi je situacija s lovom takva kava je, rekao je da će me pričekati s uplatom, da nije problem..

Onda sam ga pitao jel mi može uzeti na Steamu, naravno da ću mu vratit novce na šta je on pozitivno odgovorio. Dao sam mu mail i pack je prije nekih 30-ak minuta meni giftan.

Ja ću njemu novce vratit u to može biti siguran, nemam obraza zaje*ati nekog a pogotovo ne za 60-ak kuna.

Kolega će svoj novac dobiti, a vi ste svi svjedoci, ak mu nevratim spalite me na lomači {#}

I kao što sam rekao i njemu kažem i ovdje, što je meni jedan moj dobar prijatelj prije par mjeseci rekao:

Nije sramota biti dužan, sramota je taj dug ignorirati {#}

OriginalEXE ima veliki + kod mene, i bilo bi u redu kad bi ga svi vidjeli kao poštenog čovjeka koji neće zaje*ati ovog jadan narod {#}

Lijep pozdrav {#}

15 godina
neaktivan

Prodavač: Cro0707

Kupac: ja

Predmet: Mobitel Nokia 5800 xm

Ocijena: 4/5

Iskustvo: kupljeno je preko njuškala, znaći ne preko bug-a, ali od istog prodavaća (razlog je zato što nisam znao da i na bug-u prodaje),uglavnom zadovoljan sam kupnjom, dobio sam na njemu prednji i zadnji screen protector koji se nisu navodili u oglasu, mob je dosta oćuvan, jedina zamjerka je što uz garaciju nisam dobio račun, a sumnjam da u mobisu bez računa priznaju garanciju, no još mi ne pokazuje znakove odumiranja tako da nemam neke veće zamjerke ( i odlićno radi na zadnjem firmware-u v52.0.007)

Poruka je uređivana zadnji put sub 22.10.2011 1:37 (1BIT).
14 godina
neaktivan

Prodavac:  Quake6

Kupac: BMK 

Predmet: Maximus 4 Extreme

Uplatio kolegi novce na racun,nakon par dana mi poslao po dogovoru,jos je i postarinu platio.

Ploca je dosla upakirana u orig. pakiranje,full bundle,apsolutno sve kako smo se dogovorili i kako je naveo u postu.

Ploca radi savrseno.

Ocijena 5/5+ i sve preporuke za trgovinu s kolegom!!

15 godina
neaktivan

prodavac:quake6

kupac:zweitakt

predmet:maticna ploca

kupio sam od kolege plocu za koju se nakon instalacije ispostavilo da je neispravna(on board zvucna)bez ikakvog problema poslana mi je druga ploca,i to u vrlo kratkom roku,jedno jako pozitivno iskustvo obzirom da kolega nije ducan a ploce nemaju pisanu garanciju,nego je to sve rijeseno u njegovom vlastitom aranzmanu....;)

ocjena:+5/5

eto kad vec hvalim i ovo je vrijedno pohvale...

prodavac:bmk

kupac:zweitakt

predmet:graficka kartica

dogovoreno sve brzo i korektno sa njegove strane,on zna o cem se radi

ocjena:+5/5

Poruka je uređivana zadnji put ned 23.10.2011 18:13 (zweitakt).
14 godina

Prodavač:njuskalo1983

Kupac: Marcoxx

Predmet: [Procjena] Creative sound blaster X-fi extreme fid

Dogovorili se oko cijene, forumaš poslao, stiglo za 2 dana, zvučna radi bez problema.

Uglavnom, preporuke za navedenog forumaša!

Ocjena: 5/5

15 godina

Kupac: JA

Prodavac: Bresha

Predmet: DVD Przilica

Dogovor je bio da ce mi poslati pouzecem

i je ali jos sam ga pitao koliko ce kostati postarina na to mi je odgovorio 20-tak kuna

sto i nije tako.postarina me izasla 40kn isto kao i dvd przilica.

Evo i malo prije sam otvorio paket i vidio da je prednja maskica puknuta

Ocijena: 1/5

Poruka je uređivana zadnji put pon 24.10.2011 10:26 (herc1988).
14 godina
neaktivan

Prodavač: Quake6  -> http://www.bug.hr/forum/user/quake6/8781.aspx

Kupac: scOOby  -> http://www.bug.hr/forum/user/scooby/36108.aspx

Predmet: [Prodaja] EVGA Classified P55 & Intel i7 860  -> http://www.bug.hr/forum/topic/komponente-oprema/prodaja-evga-classified-p55--intel-i7-860/118182.aspx

Ocijena: 5/5

Meni se dopalo, dogovorili se odma oko pošiljke, malo me pričeko da sjedne lova na račun, on poslo, ja platio kod preuzimanja...sve radi, čak dobio i kutiju koja niti nije bila navedena u oglasu i sve šta dolazi s njom...jako me iznenadilo...svaka čast...bravo... ;)

evo i slika da sve radi i funkcionira...

P.S. srry al nisam mogo linkat normalno...nije mi omogučeno u toolbar-u...

šljaka... ;) šljaka... ;)
17 godina

Prodavač : longlife775

Kupac : vava

Predmet : Asrock 870 extreme 3

Stavio oglas da kupujem maticnu am3, kolega mi ponudio doticnu ploču.

Nasli se na dogovorenom mjestu i razmjenili dobra

Ploca ima garanciju, jedino nisam dobio racun to mi nije prije napomenuo da ga je vec dao trecoj osobi

Makar mene ne puca toliko garancija,sve u svemu preporuka za prodavaca.

Ocijena 4+/5

16 godina
neaktivan
Najbrži kaže...

Pero Dinamit-u ideš u off-topic. Ja imam već svoj GT540 koji sam kupio od power_user-a (link na iskustvo), a ovaj sam kupio sestri jer mi je naveo koje su mane (GPS i 3,5 jack, po dana trajanje baterije) i odgovorio sam mu da je to u redu, jer ipak sestra ne koristi niti GPS niti slušalice, a i ne koristi mobitel često već samo poruka/poziv. Nadalje znam da je rezestivni ekran, ali na mome se čak i lagani dodir registrira, premda ima zaštitnu zrcalnu foliju, dok na ovome baš moram ili stisnuti jače ili malo "šarati" okolo da bi prihvatio "OK", tipku "ENTER" ili neku drugu komandu! O pisanju poruke da ni ne spominjem jer sam već spomenio u priješnjem postu.

@Moderatori: tema "Komentari i diskusije na iskustva iz oglasnika" je zaključana te stoga sam ovdje odgovorio.

ajde da se i krivac ovdje javi ;)

sry najbrži za sve neugodnosti koje sam ti prouzročio...

1. kod mene je baterija trajala oko 10 sati. sad... znaš i sam da na različitim romovima različito traje baterija, ti si ga dobio sa novim 2.2  uthopia buildom, nezz kakva je baterija bila na njemu.

2. internet postavke RADE! koliko ja znam na custom romovima moras rucno upisati postavke

3. ekran je takav kakav je... meni je takav jadan od kad sam ga kupio, mislio sam da je to normalno, i da vjerovatno si primjetio da je nekalibriran, pa malo odstupa

rekao sam par puta da s baterijom nema problema, nego je stvar u matičnoj koja ima mušice.

Inače.... dogovorena cijena je bila 250kn, ja sam dobio 200kn koje mi je donesao njegov prijatelj i tvrdio da će mi gospodin najbrži poslati dodatnih  50kn u obliku bona na mail... što naravno nikada nisam dočekao.

znači, s mojeg gledišta: upozorim čovjeka da mob nije u dobrom stanju (tj da je polufunkcionalan), prodam mu ga za sitne novce, a on onda širi loše vijesti o meni i prevari me u plačanju

ocjena 2/5

Ustanite kao lavovi iz drijemeža, stresite lance ko rosu sa vas, vas je mnogo a njih je - malo.
14 godina
neaktivan

PRODAVAČ: BMK

KUPAC: JA (bloodthorn)

PREDMET: Asus P8P67 Deluxe

Našao se s kolegom koji je inzistirao da prvo istestiram ploču, pa tek onda uplatim novce (što je vrlo rijetka pojava, ipak se radi o dosta velikoj vrijednosti). Istestirao, naravno radi :D

Preporuke za daljno trgovanje s navedenim članom.

OCJENA: 6/5

17 godina

Prodavac: Kordy

Kupac: vava

Predmet: Battlefield 3 origin acc

Dogovorili se kroz par pm, ja uplatio odmah pare i dobio podatke za dalje, brzo i kvalitetno

Ocjena 5/5

15 godina

Prodavac: TumoR

Kupac: Strider-X

Predmet: Gothic 3

Dogovorili se kroz par pm, nasli se i napravili primopredaju te usput popricali {#}

Ocjena 5/5

For everything you gain, You lose something else.
17 godina
moderator

Off-topic postovi obrisani - ako još neki nije u skladu s pravilima - Liverpool ih prijavljuje za brisanje!

...
17 godina

Brišeš off-topice, a tema gdje bi se moglo komentirati o oglasima je zaključana {#}

sry za off, briši ovaj post kada ga vidiš

Novac ne može kupiti sreću, ali je ugodnije plakati u Ferrariju nego na biciklu...
14 godina
neaktivan

Prodavač:jura
Kupac:oppteron
Predmet: Phenom x4 955BE 

sve uredno i po ps-u,svaka cast takvih je danas malo, dogovor iz prve sve uredno stiglo,zapakirano u orginal kutiji i sa papirima...
ocijena 5/5

Poruka je uređivana zadnji put sri 2.11.2011 23:24 (oppteron).
17 godina
neaktivan

Prodavac:  jura

Kupac: mladen_87

Predmet: Thermaltake V4

Uplatio kolegi novce na racun, isti dan covjek poslao. Dva dana poslje stiglo sve uredno zapakirano kao i u opisu sto je bilo.

Kuciste je mrak :D

Poruka je uređivana zadnji put sri 2.11.2011 14:47 (mladen_87).
17 godina
neaktivan

Prodavac: šiloman

Kupac: mladen_87

Predmet: Powercolor 4870

Uplatio kolegi novce na racun, isti dan covjek poslao. Drugi dan sve stiglo, Grafa radi super.

Poruka je uređivana zadnji put sri 2.11.2011 14:48 (mladen_87).
14 godina
neaktivan

Prodavac: mislavgray

Kupac: Stolnik

Predmet: Evga Classified 4Way SLI, MBO

Evo da pocnem pricu. Ocito uvijek mene pogode idioti. Clan mi se javio za plocu kao bacio foru da je u sloveniji ako mogu poslati na adresu odredenu (dao mi adresu bratica). Naravno poslao prije tjedan dana u ponedjeljak tocnije hp ekspresom, sto znam AUTOMATSKI da je u utorak kod njega. Pitam clana iduci dan u razumno vrije cca 15 sati dali je dosla ploca, on veli nije reko pitaj bratica, javlja da kao bratic veli nije. Evo javlja on u srijedu dosla ploca, sad se ravna cim on podigne 2 dana poslije su novci kod mene. Petak 0 bodova... Ok mozda su negdje zapeli mora doc u ponedjeljak.. Nista ni u ponedjeljak... utorak sam racunao nista posto je praznik, danas srijeda I SIGURAN bio da ce doc i proslo 13 sati i puko meni film. Zovem ja prvo posto u kojoj sam poslao, vele ne ne morate zvat u postu od donjeg stupnika, nego ok zovem ja stupnik. Žena me vec pozna posto stalno saljem nekaj :D uljudno obavili to u roku od 10 minuta, veli ona meni cuj u vinicama ti paket jos ceka stranka ga nije pokupila jer nije imala novca.. Šlag me strefil... zovem ja poštu u vinici da provjerim kad fakat to istina moja ploca stoji jos od utorka tamo... Zovem ja stolnika na mob, nista mobitel iskkljucen. Ne javlja se ni na fejs, ni na mail NI TU NA BUGU. Nasao mu bratica na fejsu i pitam cuj kaj je s plocom koju sam poslao jesi ti to podignuo.. I dobivam odgovor da je njemu dosla ploca al nije imao novce, kao Stolnik (zove se luka) nije donjeo novce.. On je ocekivao da ce bratic platit i preuzet. Rekli su mi u posti da plocui salju prekosutra nazad ako ju ne podigne. A clan mi ko od majke kunio da je ploca kod njega na stolu spojio svoj 970, i sve radi te da ce jos uzet tt 120 od mene... a ja glupan ga skoro i poslao... Zasad ocijena koju i zasluzuje, osim ako ne podigne sutra sto cisto sumnjam.

Evo clanov bratic podigao paket, nisam vjerovao pa povjerio u posti i istina, uz to kaj se sve desilo ocijena 4/5

Poruka je uređivana zadnji put čet 3.11.2011 10:49 (mislavgray).
14 godina
neaktivan

Newflash: javio se stolnik i osobno obecao da ce sutra u 8 podic plocu.... nadam se... molim liverpool i ostali nemojte obrisat post i sve ostalo cu postat ovdje pa hvala i vama unaprijed na razumijevanju.. nadam se da ce stolnik tu nulu dovest u 4, 4.5, 5 nikako xD

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Dobra i loša iskustva iz oglasnika
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice