Gadi mi se ova cijela situacija. Osvajaju državu po državu. Risk.
Oni koji se bave geopolitikom znaju da Anglo-Američki visoki dužnosnici i članovi raznoraznih instituta i think-tankova godinama otvoreno u svojim knjigama i priručnicima iznose ideje o instaliranju Anglo-Američke vlasti u svim tim istočnim i južnim državama.
Ljudi ipak ne vide.
Daju da CNN, BBC, Reuters i kojekakvi Indexi procesuiraju informacije za njih.
I sad kad vidim za službenici Libijskih ambasada dopuštaju šačicama onih koji su pobjegli iz Libije davno da im upadaju u ambasade, pale slike Gadafija i stavljaju slike kraljevine, povraća mi se.

To ide Amere prvenstveno kaj drugo se razme, pa i ostale koji se šlepaju iza njih došel bu Vragec naplatit to sigurno samo kak e to još ne znamo usput nije se loše prisjetit kaj kaže odlični i nažalost pokojni George Carlin iako je staro 20 godina nebitno situacija je ista i danas.

Eto morali su srezat i praktički ukinut svemirski program, nema više letanja s Raketama u zrak, več se budu s jadnim Rusima vozili u onim njihovim kantama kad zatreba koje imaju a do nedavno su se smijali Ruskom sistemu "ne popravljaj dok nije pokvareno i dok služi svrsi" koje li ironije.
Nikakva obrana im ne bi pomogla, na tom polju upučeni znaju o čem se radi a slicno je i u zraku zapravo prošlo je doba premoči Amera na vojnom planu više nisu najača sila no lako se kačit sa slabijima jel ko u nekim primjerima iz bliže prošlosti.

kako hrvatski mediji to govore MONSTRUM, ZLOČINAC, danas u večernjemu KONAČNO JE PAO, pa koliko vidim tu na forumu 9 od 10 ljudi podržava gadafija, ali žalosno je da ljudi koji pišu na wikipediji "Tito je zločinac" ili "Gadafi je zločinac" slobodno šetaju mojim gradom, novinari i "povjesničari" nas sramote