Reci to ovima na Tomsu, oni su to testirali za razliku od tebe koji si taj procesor vidio samo na slici 
Evo klasican primjer dvostrukih standarada i nebuloza o kojima sam pricao, mene proziva da sam vidio samo sliku, a sam je u istoj poziciji, tuga...
Onaj koji malo cesce prati Gamers Nexus zna da je to kanal koji se ne bavi samo bencanjem vec obraduju korisne teme i imaju veliki naglasak na obradu termalnih podataka u svim svojim testovima, hoces od rastavljanja grafickih kartica i stavljanja thermocouple-ova za ocitanje temperatura na raznim dijelovima kartice, testiranja kucista sa naglaskom na air flow i temperature pri razlicitim RPM-ovima i dB-ima, pa tako i termalnih testiranjima procesora. Tako da cu sigurno po pitanjima temperatura prije vjerovati njima. 
LOL, ja tebe ne prozivam da pišeš gluposti
. Mogao si me pitati od kuda mi taj podatak prije prozivanja. Dobio bi uredno odgovor. Vidio sam ga na dva mjesta a nisam niša ni istarživao. Prvi je recenzija sa pcekspserta gdje su dobili 93 stupnja a druga je sa Tomsa. Toliko o dvostrukim standardima i nobulozama. Piši kako su oni napisali glupost jer ja samo prenosim a tko će kome vjerovati nije moj problem 
Baš tuga.
http://www.pcekspert.com/clanak/intel-i7-8700k-recenzija/?pg=5
"Maksimalna temperatura zabilježena na jednoj jezgri je bila 88°C, što je poprilično, čak i s vodenim hlađenjem. Kada ugasimo Core Enhancement i kad sve jezgre “turbaju” do 4.3 GHz temperatura pada na 68°C, a kod overclockinga raste na visokih 93°C."

lp
Intel Core™ i7 Forever----- Battlelog: SoldierStippy

ali delid je feature koji ovaj cpu nema.

, cca 35-40kn sto te na 100 milijona u jednom kvartalu izade ohoohoo...