Chat tema ljubitelja hardvera zaključana tema

poruka: 24.322
|
čitano: 3.282.754
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
9 godina
Re: AMD Ryzen CPU
možda san i ja sarkastićan?
17 godina
odjavljen
dabar_solta_V2 kaže...

Ne

Freak Show Inc.
10 godina
odjavljen
dabar_solta_V2 kaže...

intel fanboji već poćeli prozivat svakoga ko uopće pogleda zena da je amd fanboj...ćini mi se zadnja linija obrane good job amd.
ajmo sad svi na oglas brzo prodajte te i7 dok još vrijede šta.

sry na sprdacini moram malo

već sada ne vrijede ništa

Cijenite više pitku vodu.
12 godina
neaktivan
AMD Ryzen CPU

Izgleda da cu birati između 1600x - oko 1900-2000 kn i 1700x nadam se oko 2800 kn.

Htio sam ici na 7700k ali davati 3100 kn u odnosu na nadam se par stotina manje za koji dobijem - malo slabiji snigle core, i jaci multi thread (koji mi je bitan kod editiranja i renderanja)

17 godina
odjavljen
Glavas_ZG kaže...
dabar_solta_V2 kaže...

intel fanboji već poćeli prozivat svakoga ko uopće pogleda zena da je amd fanboj...ćini mi se zadnja linija obrane good job amd.
ajmo sad svi na oglas brzo prodajte te i7 dok još vrijede šta.

sry na sprdacini moram malo

već sada ne vrijede ništa

lol, neće to bit baš tako u praksi.  ali vidim da se mnogi nadaju da će im ryzen omogućiti da jeftino nabave intela 

prodajem jednu od mašina
13 godina
protjeran
Jos ako ga uspiju nagurat u intelov socket, sreci i ustedi nema kraja😂lp
Intel Core™ i7 Forever----- Battlelog: SoldierStippy
17 godina
odjavljen
Stjepanj kaže...
Jos ako ga uspiju nagurat u intelov socket, sreci i ustedi nema kraja😂lp

Pa jel nece? 

Freak Show Inc.
9 godina
Friday kaže...
dabar_solta_V2 kaže...

Ne

meni je izgledalo da se zajebaješ pa sam i ja nastavi na slićnu šemu, ako nisi onda možeš moj odgovor svatit ozbiljno. u svakom slucaju pozdrav

17 godina
chaselol kaže...

Ryzen 1600X CPU-Z Benchmark

Click me!

0.37v ahahahha funny joke :D

13 godina
Tonči kaže...

lol, neće to bit baš tako u praksi.  ali vidim da se mnogi nadaju da će im ryzen omogućiti da jeftino nabave intela 

Ispod 300eur proc 6c/12t pa ove i7 sa "samo" 4c/8t nemaju sta da traze tu, osim na njuskalu 

AL SWEARENGEN Welcome to fucking Deadwood!
17 godina
chaselol kaže...
Tonči kaže...

Ispod 300eur proc 6c/12t pa ove i7 sa "samo" 4c/8t nemaju sta da traze tu, osim na njuskalu 

Joj dajte prestanite s tim sranjima s jezgrama, pa amd već godinama ima 8 core proceve pa ih ih intel jede sa quadovima za doručak.

13 godina

Aj ti na njuskalo dok ti se cijena proca nije prepolovila umjesto sto pricas te gluposti 

Join the red dark side 

16 godina
protjeran
chaselol kaže...

Aj ti na njuskalo dok ti se cijena proca nije prepolovila umjesto sto pricas te gluposti 

Join the red dark side 

Kak bus bocnul intela jeftino, a? ;)   

17 godina
chaselol kaže...

Join the red dark side 

S obzirom da je placen kao nov 1800kn jos stignem zaraditi. Eto kolege me mole dai m prodam za 2200 na PM.

I zašto bi to prodavao? Radi amd-a? Ovaj proc ce drzati jos godinama.

Nadam se da ces biti jedan od prvih koji ce kupiti taj ryzen cisto da je mir u temi.

Ja se tolko ne hajpam kad treba dobit 13.tu placu kolki ovdje neki od vas. Jebote ko da je cpu revolucija bokte. Ali kak se kod mene veli "Svaka budala ima svoje veselje".

Poruka je uređivana zadnji put pet 17.2.2017 13:15 (amd freak).
13 godina
amd freak kaže...

S obzirom da je placen kao nov 1800kn jos stignem zaraditi. Eto kolege me mole dai m prodam za 2200 na PM.

I zašto bi to prodavao? Radi amd-a? Ovaj proc ce drzati jos godinama.

Nadam se da ces biti jedan od prvih koji ce kupiti taj ryzen cisto da je mir u temi.

Ja se tolko ne hajpam kad treba dobit 13.tu placu kolki ovdje neki od vas. Jebote ko da je cpu revolucija bokte. Ali kak se kod mene veli "Svaka budala ima svoje veselje".

bla bla bla

njuskalo.hr ajde trk i stavi tu cijenu mozda se javi neka ovcica 

Poruka je uređivana zadnji put pet 17.2.2017 13:24 (chaselol).
15 godina
chaselol kaže...

Pa s obzirom kako si ti zategao cijene za tvoj fx 8320e i maticnu plocu ja se cudim sto ga jos nisi prodao chaselol fanboy

14 godina
neaktivan
AMD Ryzen CPU

Cek, jel to AMD usporeduje svoje nove procesore sa intelovom i6 generacijom procesora?

17 godina
odjavljen
dreadmoore kaže...
chaselol kaže...

Pa s obzirom kako si ti zategao cijene za tvoj fx 8320e i maticnu plocu ja se cudim sto ga jos nisi prodao chaselol fanboy

Jozo odobrava

Freak Show Inc.
15 godina
Bezimeni777 kaže...

Cek, jel to AMD usporeduje svoje nove procesore sa intelovom i6 generacijom procesora?

Amd kaska za za intelom 10 godina tako da su ih sad sustigli a po mom misljenju bolje bi bilo da su isli na malo veci zalogaj nego ovo ali eto tako je kako je.

11 godina
dreadmoore kaže...
chaselol kaže...

Pa s obzirom kako si ti zategao cijene za tvoj fx 8320e i maticnu plocu ja se cudim sto ga jos nisi prodaochaselol fanbow

13 godina

Sine ja nemam vremena da se igram k'o neki skoro 4 mjeseca komp nisam upalio, neki od nas imao posao gdje im komp sluzi za poslovne stvari (u ovom slucaju laptop)

A naravno da sam ga okacio na oglas tamo, jer su mi bolje cijene da se prodaju a i kupljeno je u bih sve.

Nego, kako se tjesite da ce 4c/8t i7 da se prepolove u cijeni? Mijenjate li jastuk nocu dok placete 

p.s. zar vas toliko drmaju kompleksi da se ne mozete drzati teme , zar vam je Ryzen toliki trn u oku 

Poruka je uređivana zadnji put pet 17.2.2017 14:25 (chaselol).
16 godina
protjeran
AMD Ryzen CPU

Ko me s bilo kakvim Ryzenom skine u cinebenchu, dam mu svoj komp...

12 godina
odjavljen
ansha kaže...

Bold statement! Arhivirano, u slučaju da odlučim. Ali čak i ako odlučim uzeti ryzena, vjerojatno će bit 1600x, naravno, ako bude zadovoljio određene parametre. No, čisto sumnjam. IPC je još uvijek ispod intela, ne puno, ali ispod.

Dont these talking monkeys know that Eden has enough to go around? Plenty in this holy garden, silly old monkeys, Where there is one you are bound to divide it Right in two!
12 godina
ansha kaže...

Ako je tome tako ja kupujem Ryzena samo da te srušim u Cinebenchu i odmah da naglasim hoće li netko kupit anshinu pilu  

neda mi se
16 godina
protjeran
nicky.sl kaže...
ansha kaže...

Ako je tome tako ja kupujem Ryzena samo da te srušim u Cinebenchu i odmah da naglasim hoće li netko kupit anshinu pilu  

Jedino sta imam dva kompa ;)

12 godina
ansha kaže...
nicky.sl kaže...
ansha kaže...

Jedino sta imam dva kompa ;)

Ne izmotavaj se sad zna se na kojeg mislimo a to nije onaj sa dva xeona

neda mi se
15 godina
chaselol kaže...

Nego, kako se tjesite da ce 4c/8t i7 da se prepolove u cijeni? Mijenjate li jastuk nocu dok placete 

Naravno da ocekujemo da ce se prepoloviti cijene ali to ne znaci da ga moram prodati da bih imao ryzena koji ce u ipc opet biti slabiji od intela.Jer amd mora jos dobro govana se najesti da sustigne intela a za ovo im je trebalo dobrih 10 godina.Da napokon pokazu da su konkurencija intelu, a opet kad pogledas prodaju samog intela ili amd uvjek ces intel lakse prodati nego amd.

15 godina
neaktivan
ansha kaže...

To nije poanta, poanta je da ti se priblizi uz puno nizu cijenu :)

LoL acc THCJoshi
17 godina
odjavljen
chaselol kaže...

Pa nije mi svejedno, ali onda se sjetim kolika mi je placa... 

Freak Show Inc.
8 godina
protjeran
Bezimeni777 kaže...

Sedma generacija je izašla u trenutku kada je AMD radio usporedbe?

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice