Pošalješ privatnu poruku. Klikneš na njegovo ime,otvori ti se njegov profil i tamo imaš opciju "Privatna poruka".
BUG tim za pomoc korisnicima
- poruka: 216
- |
- čitano: 51.266
- |
- moderatori:
DrNasty, pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
"private message"
Pa dok ne ubacite u pogon stranicu zasto ne napravite jedan accaunt na hotmailu kome ce imati pristup svi iz hardver segmenta i na taj nacin moci imati pristup korsnicima a da im se ne pretrpavaju osobni inboxi, i usput razmjenite xfire da mozete kontaktirati jedni druge i odaberete neki Team Speak server napravite sebi sobu i zajedno konferencijski rijesavate probleme korisnika??? Evo mozete koristiti gamer.eunet.yu TS, samo sebi napravite sobu i uzivajte. . .
Dajte ljudi poduprite ovu kampanju. Ja sam tu za pitanja vezana za sistem. od biosa do windowsa.
Kao sto sam vec rekao, za sada vise nikoga ne primamo dok se situacija malo ne stabilizira! Za nekih mjesec dana cemo opet otvorit "upise", ali o tome cete svi biti na vrijeme obavjesteni tako da bi vas molio da se vise ne prijavljujete osim ako znate praviti web stranice i za to imate vremena!
Hvala!
Kao sto sam vec rekao, za sada vise nikoga ne primamo dok se situacija malo ne stabilizira! Za nekih mjesec dana cemo opet otvorit "upise", ali o tome cete svi biti na vrijeme obavjesteni tako da bi vas molio da se vise ne prijavljujete osim ako znate praviti web stranice i za to imate vremena!
Hvala!
Hehe... Procitaj pm sto sam ti poslao!
EDIT: MOJ 600ti POST! JEEEeeeee...
Dobar je ovaj Assassin, strog i odlučan.
Kada bi tek znali njegovo znanje i koliko ima godina.
Ovo je odlicna ideja..... ja bi se isto prikljucio.... kuzim php dosta dobro pa ako vam treba dev (i ako ce aplikacija biti u php-u) vrlo bi rado sudjelovao....
Također relativno sam dobar i u Linux-u pa bi se ukljucio u te 2 kategorije ako je moguce....
Predlazem da projekt bude baziran i rađen na opensource proizvodima/tehnologijama zbog više prednosti, od kojih bi izdvojio pravna ne-ograničenja, i dostupnost da netko ući, ili piše pluginove, patcheve itd....
Za sada nam još treba netko tko se razumije u pravljenje web stranica, a da ima slobodnoga vremena...
Ako znaš da možeš na bilo koji način pomoći onda si dobrodošao.
Ako znaš da možeš na bilo koji način pomoći onda si dobrodošao.

ja se javljam....
Mogli bi svi koji zele ponuditi svoje znanje ucinitit to preko privatnih poruka a nadalje da se daju samo pridlozi kako unaprijediti njihovu uslugu, ideje kako ih uciniti ucinkoviijima i sl.... Isto nebi bilo lose da Assassin napravi neki vid prijavnice koju ljudi mogu ispuniti tako da se lakse orjentirati ko je koliko i za sta strucan...
Više nikoga ne primamo! Nemojte više ni pokušavat! Svi ćete biti obavješteni na vrijeme kad budemo opet primali nekoga!
Može ovako:svi nek se jave na mail koji ćemo dati ja ili Assassin (slažeš se Assassin?) i nek napišu kojoj su kategoriji skloni a netko od nas će vas raspodijelit?
Može ovako:svi nek se jave na mail koji ćemo dati ja ili Assassin (slažeš se Assassin?) i nek napišu kojoj su kategoriji skloni a netko od nas će vas raspodijelit?
Ja bi pomogo oko bežičnih mreža i konfiguriranja istih.
Dobro,slažem se. Nek se do srijede smiri situacija pa kad vidimo kako ćemo dalje primat ćemo nove članove i napravit podjelu poslova.
Ja bih se prijavio za Office (najviše PP i Word) i Winze XP uz software za XP i instalacija OS-a ili spajanje više njih u dual ili triple boot sustav.
EDIT: Prijavio sam se i na izvornoj temi, ali nisam specificirao područje, pa ga specificiram sada.
Pa jesmo već 100 puta rekli da ništa do srijede. Vidit ćemo kako će se razvit to sa stranicom i pokretanjem projekta,a onda se možete slobodno javljat.
Dobro,onda hočete moj mail preko kojeg za početak možemo komunicirat? A najjednostavnije bi bilo preko MSN-a. Ajde ostavite mi MSN-ove na PM pa ćemo tako,može?
Ja sam se prijavio za to na prvoj stranici u vezi ovih projekata, samo nisam naveo što bih radio.
Danas uopće nisam bio doma pa se nisam mogao javiti, bio sam oko 11, ali nisam uopće vidio temu, u pola 12 sam već otišao.
Odlična ideja,samo je treba realizirat.
Ja se u napredni web dizajn i PHP ne kužim samo sam tu da pomognem pokrenut i realizirat i kasnije održavat ovaj projekt na životu na mojim područjima,ali stvarno bi trebalo započet tako da nađemo nekoga ili neke koji će napravit funkcionalnu stranicu da se stvar pokrene.
Ma super je ideja, zato sam se odmah i prijavio!
Moj post u toj temi:
Super mi je 2. ideja (u vezi e-mail helpdeska) i možete računati na mene u vezi toga. Najviše mi idu Win-type problemi.
EDIT: Sad sam malo proučio Folding@Home i čini mi se također kao izvrsna ideja!
Evo link do te teme, moj post je 3. odozdo:
http://forum.bug.hr/forum/topic/start-up/zajednicki-bugforum-projekt/5955.aspx?sort=act&view=flat
Ma super je ideja, zato sam se odmah i prijavio!
Moj post u toj temi:
Super mi je 2. ideja (u vezi e-mail helpdeska) i možete računati na mene u vezi toga. Najviše mi idu Win-type problemi.
EDIT: Sad sam malo proučio Folding@Home i čini mi se također kao izvrsna ideja!
Evo link do te teme, moj post je 3. odozdo:
http://forum.bug.hr/forum/topic/start-up/zajednicki-bugforum-projekt/5955.aspx?sort=act&view=flat