Ja svoju ne skidam do proljeća, još da mi se avatar prehladi.
Nema šanse...
stavi u neku drugu
Ja svoju ne skidam do proljeća, još da mi se avatar prehladi.
Nema šanse...
stavi u neku drugu
ja isto nemičem :D
(ja sam imao prije svih, takva je slika :D)
to je običaj
Aj ako se nekom da složit :P thnx
Nikad nije kasno :D
Ja sam svog skinuo :)
Evo nas par se već zeza s time pa ako vam se da napravite božićni avatar...
Doradite svoj avatar i postajte sliku ili samo post ovdje
ubacite samo na svoj postojeći avatar kapu...
a veze s time... al mislim da je ovo čisto fora iz zezancije, ak je glupo pokrijem se ušima :PEterna - jel vrijeme za skidanje kapa?
Čim šef nije svoju skinuo, znači da nije još.
a veze s time... al mislim da je ovo čisto fora iz zezancije, ak je glupo pokrijem se ušima :PEterna - jel vrijeme za skidanje kapa?
nema njega, ali ja mogu reći u njegovo ime da je vrijeme
ja sam već skinuo svoju
danas su sv. 3 kralja, znači DA, skidate kapu.
Prema popisu stanovništva iz 2001. zapisano je da je oko 95% hrv stanovništva potpisano kao pripadnici katoličke vjere....To bi se trebalo podrazumijevati da se znaju opće stvari tipa glavni blagdani i kako postupati prema njima.Bor se kiti na badnjak, a odkićuje se najkasnije do sv. tri kralja.Božićne kape se koliko sam ja shvatio uzimaju na temu te fore, pa se trebaju sad skinuti, ili najkasnije do 6.1. 23:5, a za pripadnike ostalih vjera neulazim.
danas skidajte kape
Vidimo se idućeg Božića :)
Kao što rekoste svi a i ja s vama, Sv. Tri Kralja su i ja skidam kapu do sljedećeg adventa... Hvala svima na sudjelovanju :D
Skinio sam svoju kapu i sačuvao image s kapom.
Nadam se da ste i Vi ostali postupili tako, da smanjimo posao za slijedeći Božić forumašima koji su nam pomogli staviti kapice na naše avatare.
Skinut avatar i spremljen do drugog božića, sa ostalim ukrasima :)
Evo vidim da svi skidate kapice pa sam i ja, i još sam si malo uredio avatar.
Sad mi je avatar neki čudan,
sijeva ćela...
Enterprise je trenutačno na putu prema Romulu i predstoje nam neki važni pregovori s Romulancima, tako da ne stignem skinuti kapu...Nakon što završimo s pregovorima (nadam se uspješno) pokušati ću naći vremena...
Ja sam maknuo onaj sa kapom i stavio novi avatar
Ja sam maknuo onaj sa kapom i stavio novi avatar
Bogme, ja bi uvijek mijenjao svoju bozicnu kapu za dvije "kape" s tvog avatara :-D
Mi moze netko preradit avatara tako da stane u taj edenski vrt izmedju te dvije mekane planine? :-D :-D
Sala, sala, ne treba nista prepravljat :-)
Evo i moja kapa je dolje, doduše, izgubio sam orginal starog avatara (bez kapice) tako da sam ga usput i promjenio.
Evo i moja kapa je dolje, doduše, izgubio sam orginal starog avatara (bez kapice) tako da sam ga usput i promjenio.
Evo ga: http://canime.files.wordpress.com/2010/05/mask-dtb.jpg?w=500&h=400
Hvala najljepše.
Mi moze netko preradit avatara tako da stane u taj edenski vrt izmedju te dvije mekane planine? :-D :-D
To bi bile ljepotice i zvijer. Jadne bi se osušile kad bi se između pojavio :)