daj link pa cemo ti rec
''Glupan koji inzistira na svojoj gluposti postati ce mudar'' - William Blake
Dakle tko hoće možda najbolji ispuhivač (wolfbox) na kugli zemaljskoj :
Ovo je čudo koliko snage ima i trenutno ne je snižen 35% pa čak šije i Aliekspres cijenu.
Jučer ga naručio za tih 75€ i onda skužio da je delivery tek 12.01.
. I onda skužim da je na AliExpressu 65€ i delivery za tjedan dana iz Njemačke. Storniram Amazon i naručim s Alia. I stvar već krenula. Pogledam sad malo prije opet na ali, danas je 58,40€
. E j....
Sad vi koji tamo cesce kupujete zanima me koliko je sigurno da nebi platio porez i carinu? Jer po svemu sudeci ispada da se salje iz Eu...
Je li te košta nešto da staviš link?
stavio ga je,i da salje iz spanjolske
Dakle, ispuhivanja kompa, laptop, periferije i može poslužit kao pumpa. Fora je i za roštilj. Nema više puuuuFFffuuuffffuuu.
Jedina mana je kako veli kolega što se baterija brzo isprazni.
Samo da pomognem kolegama koji roštiljaju....za male novce sam nabavio ovu stvarčicu i od unatrag dvije godine sam se preporodio za paljenje roštilja. Imate hrpu videa kako to funkcionira.....
Sport vision ima ''zavrsnu'' rasporodaju. Ima primjerice Nike Revolution 8 tene za 28e, Uplift tenisica za 40e.
Slabo je to sve nešto ove godine meni se čini. Ništa jači popusti nego redovni popusti tijekom godine.
Na ekupi preko aplikacije ima dobrih akcija za one koji imaju Erste dinersom. https://www.ekupi.hr/hr/Skini-APP
Opremam cijeli stan (imam samo mašinu i krevet) pa gledam popuste. Ako netko naleti na dobar 75-77" TV (npr. QD Mini Led - TCL C8K, oled - LG C4/5, i sl.) dobro bi došlo. Najjeftiniji su trenutno na ekupi ali sa erste diners.
baci oko na kralj commerce identična stvar prije god dana, prošao sve redom od sancte, emezete, harveya, elipsa, svijeta medija, itd... Na kraju došao do njih ispali me najpovoljniji, a dostava je bila munjevita. U subotu u 2 ujutro kreiram narudžbu, čovjek me već u pon zvao za dostavu, dečki došli i unjeli mi sve do 9. kata.
Dakle, ispuhivanja kompa, laptop, periferije i može poslužit kao pumpa. Fora je i za roštilj. Nema više puuuuFFffuuuffffuuu.
Jedina mana je kako veli kolega što se baterija brzo isprazni.
Samo da pomognem kolegama koji roštiljaju....za male novce sam nabavio ovu stvarčicu i od unatrag dvije godine sam se preporodio za paljenje roštilja. Imate hrpu videa kako to funkcionira.....
Ne vidim smisao uopće spominjanja toga i praktičnosti. Skroz bačen novac. Kupiš si ovo: Fen na vrući zrak | Pevex ne da zapali ugljen odmah nego u roku minute stavljaš meso gore. Nikakvo mahanje i te nekadašnje fore. A da ne spominjem da to moraš poslije prat tek to je muka.
Na ekupi preko aplikacije ima dobrih akcija za one koji imaju Erste dinersom. https://www.ekupi.hr/hr/Skini-APP
Opremam cijeli stan (imam samo mašinu i krevet) pa gledam popuste. Ako netko naleti na dobar 75-77" TV (npr. QD Mini Led - TCL C8K, oled - LG C4/5, i sl.) dobro bi došlo. Najjeftiniji su trenutno na ekupi ali sa erste diners.
baci oko na kralj commerce identična stvar prije god dana, prošao sve redom od sancte, emezete, harveya, elipsa, svijeta medija, itd... Na kraju došao do njih ispali me najpovoljniji, a dostava je bila munjevita. U subotu u 2 ujutro kreiram narudžbu, čovjek me već u pon zvao za dostavu, dečki došli i unjeli mi sve do 9. kata.
Ovo i ja potvrđujem prosle godine sam pokupovao gotovo sve aparate za novi stan kod njih https://www.kralj.hr :D
Ne vidim smisao uopće spominjanja toga i praktičnosti. Skroz bačen novac. Kupiš si ovo: Fen na vrući zrak | Pevex ne da zapali ugljen odmah nego u roku minute stavljaš meso gore. Nikakvo mahanje i te nekadašnje fore. A da ne spominjem da to moraš poslije prat tek to je muka.
Ne razumijem što Vi mislite da treba prati, ali ok.
Ali za Vaš prijedlog je potreban i kabel i struja koja kod nekoga i na nekoj lokaciji nije dostupna. Ali da ponovim, svakome ono što mu drago.
Mene recimo nitko ne može uvjeriti da se briketi lakše ali i bez ikakvog dodatnog truda lakše mogu užariti.
Moja isprika na OFF.....
Da li netko zna gdje ima dobrih, ne skupih, pećnica za kupiti? Ono neki best-buy u smislu cijene / kvalitete, a opet da je neki niži rang.
Jer ima Oneplus 15 za brutalnu cijenu ali je iz Kine :/
Temu pozivnica: https://temu.to/m/u9kmi7rv2wy Kod za -30% za nove korisnike: aam11835
VenAtoR#2231
Dosta uredaja nema nikakvu oznaku na toj stranici kad stavim da mi prikaze sve uredaje, ima eu warehouse kategorija ali je tamo slaba ponuda..
Temu pozivnica: https://temu.to/m/u9kmi7rv2wy Kod za -30% za nove korisnike: aam11835
Dosta uredaja nema nikakvu oznaku na toj stranici kad stavim da mi prikaze sve uredaje, ima eu warehouse kategorija ali je tamo slaba ponuda..
Ja sam više puta narucivao stvari sa kineskih stranica koje su bile 1000 eura + i nikad me nisu carinili. Avionom je to išlo do EU i onda je to DPD dostavio meni do vrata.
Trebalo je 20 dana, al ništ nisam platio. Kad sam ih pitao kako to rekli su da im to drzava sufinancira tj. oni su platili sve troškove.
Nisu bili mobiteli u pitanju i za to ti nemrem garantirat
If Microsoft ever made a product that didn't suck ... it would be a vacuum cleaner.
Ja sam čvrsto odlučio da, izuzev ono što mi je baš nužno kupiti, neću ništa kupiti po ovim trenutnim cijenama. Nabili su sve i sada očekuju da će ljudi "popušiti" na Black Friday. Čekat ću koliko god treba pa ćemo vidjeti šta će biti oko Božića. Možda išta a možda i ništa. No, šta čovjeku realno treba mora samo kupit nadgrobno mjesto, ostalo ništa ne mora kupit. 
Super je sve dok nemaš problema s uređajem.
VenAtoR#2231
Bas nadgrobno mi ne treba, zena ce me dati spaliti i bacit mi pepel u more, nadam se da cu riknit oko black friday pa mozda me spalu jeftinije
VenAtoR#2231
Izbacili paket od 15$ sa 33% sansom za ikonu. Streameri ubili palete i dobili cuda 🤣
http://www.forum.hr/showthread.php?t=1017619&page=24
Ja sam kupio gaming handheld za 300€ (skupa sa poštarinom) u Kini direkt od proizvođača. U EU je skoro 500€. Reko im dajte stavite manju vrijednost paketa od 150€ da nam ovi EU lihvari ne seru na carini i oni stavili da je vrijednost $100. Debelo ispod 150€. Nisu KInezi ludi da bi se dali zajebat od EU birokrata. A nit ću ja bome nekom domaćem preprodavaču plaćat debele marže za isti proizvod koji je on isto iz Kine naručio.