Black Friday 2018
- poruka: 1.539
- |
- čitano: 262.754
- |
- moderatori:
DrNasty, pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Nije BF, ali je vezano
Kopirano s Links facebook page-a.
"[CYBER MONDAY] Za sve koji jučer nisu uspjeli uloviti sve svoje proizvode na Trešnjevci, pripremili smo Cyber Monday s odličnim popustima! 😱
Cyber Monday je ponuda ISKLJUČIVO na webu!
Pratite nas i dalje kako bi na vrijeme ulovili popuste jer su zbog rasprodaje zaliha posljednjih komada, količine iznimno ograničene!
⚠️ Ponedjeljak 26.11.2018. od 08:00 do 23:59:00 ⚠️"
Nije BF, ali je vezano
Kopirano s Links facebook page-a.
"[CYBER MONDAY] Za sve koji jučer nisu uspjeli uloviti sve svoje proizvode na Trešnjevci, pripremili smo Cyber Monday s odličnim popustima! 😱
Cyber Monday je ponuda ISKLJUČIVO na webu!
Pratite nas i dalje kako bi na vrijeme ulovili popuste jer su zbog rasprodaje zaliha posljednjih komada, količine iznimno ograničene!
⚠️ Ponedjeljak 26.11.2018. od 08:00 do 23:59:00 ⚠️"
Ono sto nisu uspjeli uvaljati u petak, pokusati ce u ponedjeljak ?!?!?! Bas lijepo od njih sto se brinu i za nas izvan Zagreba
Ekipa, kako ne postoji tema za Cyber Monday, možemo ovdje nastavit pisat vezano za to?
Ma samo pucajte ovdje, nebumo sad otvarali novu temu..
Nego ljudi jel netko vidio bušilice na sniženju? Tražim ali nisam na ništa naišao za sad, katastrofa. Baš sam se nadao naći nešto makar i malo spušteno, pa ako netko vidi nek zaljepi ovdje.
Nego ljudi jel netko vidio bušilice na sniženju? Tražim ali nisam na ništa naišao za sad, katastrofa. Baš sam se nadao naći nešto makar i malo spušteno, pa ako netko vidi nek zaljepi ovdje.
Na ekupi je bilo par modela, mall.hr isto. Ja sam gledao Boscheve akumulatorske pa škicni.
Ja sam uzeo u Lidlu u četvrtak... No obični se sav alat ondje brzo razgrabi, čak nema više ni te ponude kod njih na stranicama.
Možda ako sutra probaš ako je negdje ostao koji komad.
Jeli netko vidio powerbank na akciji?
Ima ankerov 10400mAh na mymemory.co.uk za 9,99 GBP
Odlican, hvala puno.
Čak i quick charge ima.
Hvala bas sam to trazio.
Bilo je na amazonu boschevo nesto po akcijama, samo neznam koja kategorija busilica. Znam da je aku bio, dalje nisam otvarao. Poprati amazon, bude tamo.
Znam da se dosta pricalo o memorijskoj kartici.
Meni je ovo top ponuda Samsung 128GB U3 za niti 200kn
Da li vam radi desktop verzija foruma?
Kod mene radi samo mobilna verzija.
Iz ZG sam, uzeo bih 2 powerbanka iz 2-3 posta prije , ima li itko za narudzbu posto ne znam kolika je postarina ?
International: P&P - £1.95 for the first 3 items, £1.00 for each additional item
Delivery normally takes 7 to 10 working days. Please note that weight restrictions may apply to International orders.
Znam da se dosta pricalo o memorijskoj kartici.
Meni je ovo top ponuda Samsung 128GB U3 za niti 200kn
+ poštarina
Nije to neka ponuda, bolje ovo.
Moja greška, nisam do kraja napisao.
Kad stavite u kosaricu, imate popust 7 GBP, znaci kartica je 20 GBP tocno. Postarina je 15kn.
Jeli ovo takodjer U3 kartica?
Od cijelog Blac Fridaya sam dobio popust od 500 kn na periclicu za rublje, a opremao sam stan i potroši 18.500 kn na 6 aparata, a ovako bi 19.000. Ono popust boli glava, nisam uzeo TV, hladnjak i napu još. Tako da genijalan BF u Hrvatskoj.
Kad stavite u kosaricu, imate popust 7 GBP, znaci kartica je 20 GBP tocno. Postarina je 15kn.
doslovno na slici stoji u1
u3 su extreme kartice
doslovno na slici stoji u1
u3 su extreme kartice
Vidim, zato me zanima na osnovu cega kazu da je bolja ponuda na mall.hr kad usporedjujemo U3 i U1 uz istu cijenu???
Inace uzo sam prije svih ovih bf-a sa malla samsung 64gb evo+ u3 karticu, ok je al nezz jel bolja od ove sandiskove, isto/slicno je to, kolko vidim na netu i sandiskova nudi dobre brzine, a 128gb je skoro po cijeni samsungove 64gb.