Baba Vanga

poruka: 242
|
čitano: 78.470
|
moderatori: DrNasty, pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
RE: Baba Vanga
Dado_ZG78 kaže...
1domagoj1 kaže...

Uf, sad kad sam vidio onog kretena američkog kaj oće palit Kuran, sad sam već malo zabrinut... -.-

Istina, ovo su zaista loše vijesti - a uz malo nesreće moglo bi tu biti dovoljno 'goriva' i za nekakav svjetski rat Neodlučan

Nadam se da će se zaustaviti situacija prije nego bude kasno..

Evo da se i ja bacim u proročanske vode inspirisan nevjerovatnim zračenjem duha i kristalno čistim "talentom" Milana Tarota.

Poslije ovih vijesti, a kako se budemo približavali kritičnom datumu možemo očekivati provalu vijesti o muslimanima i o hrpi prijetnji smrću i dekapitaciji ovog klauna u čijoj se glavi klikeri žongliraju kao u

.

Što se tiče Babe Vange i ostale Nostradamus bratije, bolje a i korisnije vam je da natežete majmuna, nego što se opterećujete budalaštinama.

Radio, ne radio, svira radio!
14 godina
neaktivan
Baba Vanga

Čudno kak ta tema oživila iz 2008.

Očito nije predvidjela "

,
"

16 godina
protjeran
Prison Breaker kaže...

Ma kakva Baba Vanga, ako vam što nije jasno tu je John Titor. Čovjek koji tvrdi da je putovao kroz vrijeme, evo i njegovog weba gdje piše kako to izgleda u budućnosti - http://www.johntitor.com/

:)

EDIT: Evo ukratko na HR:

Stroj za putovanje kroz vrijeme izumljen je 2034. godine. U najkraćim crtama  sastoji se od rotirajućih singularnosti u magnetskom polju. Mijenjajući smjer i brzinu rotacije, moguće je putovati u prošlost ili budućnost. Tako bar tvrdi čovjek po imenu John Titor.

Iako je o svojim svjedočanstvima započeo još 1998. godine, na internetu se pojavio tek 2. studenog 2000. godine na forumskim raspravama o paradoksu putovanja kroz vrijeme gdje je tvrdio da je on zaista čovjek iz budućnosti, točnije iz 2036. godine. Mnoge stvari je predvidio, koje su se i dogodile, ostavio na je upozorenje i 3. svjetski rat, kao i Američki građanski rat. Interesantan podatak je da je tvrdio kako je putovao kroz vrijeme da donese IBM 5100 kompjuter iz 1975. godine koji bi jedini navodno mogao spriječiti kompjuterski krah UNIX sustava koji se trebao dogoditi 2038. godine. U 2000.-toj godini se našao jer putovanje kroz vrijeme zahtijeva skokove, odnosno međuskokove (nije se direktno mogao iz 1975. godine vratiti u 2036. godinu). 24. ožujka 2001. godine napisao je svoj zadnji post u kojem je najavio svoj odlazak i otad mu se gubi svaki trag.

Nisam bas uvjeren u tu pricu.

I DONT NEED SEX, THE GOVERNMENT FU*KS ME EVERY DAY, AND DONT STEAL THE GOVERNMENT HATES COMPETITION
15 godina
protjeran
xxCROsainTxx kaže...

Čudno kak ta tema oživila iz 2008.

Očito nije predvidjela "

,
"

To je takodjer izmisljotina.Gledao sam nesto na youtubeu o tome i taj planet uopce ne postoji.Sto se tice 21.2012 Mayama tad zavrsava samo jedan period i nigdje nista ne pise o smaku svijeta to je samo jedna velika medijska propaganda.To majansko razdoblje je kao nama jedan mjesec ili godina li stoljece nista drugo.

One line gives the other one // http://bfbc2.statsverse.com/stats/pc/Perkan777 -BF:BC 2 status
14 godina
neaktivan
Baba Vanga

Koja glupa tema. Pa nećemo valjda raspravljati o vidovnjaštvu i smaku svijeta. Brian Brushwood ima predavanje na YT od 12 djelova od oko 5 min. Isplati se pgledati.

U tome je objašnjeno kako radi horoskop, prizivanje duhova, psihičke operacije... Uglavnom isplati se pogledati. (na početku počinje s glupostima pa da se ne iznenadite)

Poruka je uređivana zadnji put čet 9.9.2010 19:51 (ROFLOLMAO).
15 godina
protjeran
Dado_ZG78 kaže...
1domagoj1 kaže...

Uf, sad kad sam vidio onog kretena američkog kaj oće palit Kuran, sad sam već malo zabrinut... -.-

Istina, ovo su zaista loše vijesti - a uz malo nesreće moglo bi tu biti dovoljno 'goriva' i za nekakav svjetski rat Neodlučan

Nadam se da će se zaustaviti situacija prije nego bude kasno..

Dajem im mjesec dana života, zezaju se s krivim stvarima, ta baba je predvidjela vladavinu Muslimana :D.. Uglavnom, to što rade će biti ubojito , mudžahedini i ti njihovi se uvrijede za karikaturu,a što ne za nešto takvo..

16 godina
neaktivan
Baba Vanga

Mene zanima kada će Hrvatska bankrotirat.

Life's a wheel of fortune and it's my chance to spin it. 2pac
16 godina
neaktivan
Baba Vanga

Ma, više me ne briga...I ne želim da bude u pravu...Mišo ima koncert u Rijeci 26.11 i ne želim početak III. svijetskog rata prije tog koncertaSmijeh

14 godina
neaktivan
Baba Vanga

Još malo i 3 svjetski rat počinje.Za jedan mjesec negdje Cool.

14 godina
neaktivan
Gremlin144 kaže...

pa to i nije nemoguće...

14 godina
neaktivan
ROFLOLMAO kaže...
Gremlin144 kaže...

pa to i nije nemoguće...

Čuj, nikad se nezna Namigiva

16 godina
neaktivan
Baba Vanga

Nakon što se ljudi uvjere da neće biti ništa, otići će u povijest kao i mnogi drugi ''proroci''. U početku mi je bila ''simpatična'', ali vidim da je sve to jedna izmišljotina. Koliko se može vidjeti, nema nikakvih ekstra napetosti u svijetu i doista su mogućnosti minimalne da nešto počne...

14 godina
neaktivan
Riker kaže...

Nakon što se ljudi uvjere da neće biti ništa, otići će u povijest kao i mnogi drugi ''proroci''. U početku mi je bila ''simpatična'', ali vidim da je sve to jedna izmišljotina. Koliko se može vidjeti, nema nikakvih ekstra napetosti u svijetu i doista su mogućnosti minimalne da nešto počne...

Pa ako se bolje pogleda u mnogim je zemljama velika kriza.A ljudi neće biti tako naivini da će gledati kako ih ovi na vlasti pljačkaju pa će sigurno doći do atentata kao što je rekla Gušterova , a jedan je mjesec dovoljno za takvo što.

Poruka je uređivana zadnji put ned 24.10.2010 16:19 (Gremlin144).
16 godina
neaktivan
Baba Vanga

Ma, šanse su toliko toliko male da su totalno nevažne...A i na kraju, realno gledajući, i uzevši zdravi razum u obzir, doista ne znam tko bi želio totalni rat, koji bi pobio većinu nas, i to vrlo ružnom smrću. Ne treba nam to.

16 godina
neaktivan
Baba Vanga

11. mjesec prolazi, treći svijetski rat ne dolazi {#} Rimuje se, zar ne?

14 godina
protjeran
Baba Vanga
Sad kad ubiju Obamu u Indiji.hahaha, to bi mogao biti povod 3. Svjetskom ratu
lijepo li je Hrvat biti,majko hvala ti
14 godina
protjeran
Baba Vanga

Naoružajmo se... kijaaaaaaaaaaaaaa {#}

Ekrem Jervić
15 godina
protjeran
Baba Vanga

Ja sam se već pripremio bunker iskopan i podzemni grad napravit primam stanare ak neko oće doć slobodno.

Poruka je uređivana zadnji put uto 9.11.2010 16:13 (sipa117).
14 godina
neaktivan
Baba Vanga

Al-Qaida radi prljavu bombu, prije dva dana je jedna raketa preletjela preko tihog oceana tako sam bar pročitao u novinama.Zar to nisu mogući uzroci 3. svjetskog rata?

14 godina
neaktivan
Gremlin144 kaže...

Al-Qaida radi prljavu bombu, prije dva dana je jedna raketa preletjela preko tihog oceana tako sam bar pročitao u novinama.Zar to nisu mogući uzroci 3. svjetskog rata?

Al-Qaida se počeo baviti Black Opsom. Odustao je koliko vidim {#}

14 godina
neaktivan
16 godina
neaktivan
Baba Vanga
Gremlin, nemoj bzvz gubiti vrijeme...Neće biti trećeg svjetskog rata. Barem ne neko vrijeme. Baba Vanga je svašta pričala i sve je to medijski izmanipulirano. Zanima me koliko je ljudi znalo za nju prije nego su se pojavile ta njena proročanstva na internetu (što je ako se ne varam bilo dosta nedavno). Ne znam tko je imao koristi od toga i da li je profitirao, ali mene više ne interesiraju takve stvari...
14 godina
protjeran

Kolko znam baba je predvidila svjetske katastrofe

EEEE BABA A JES GA PREDVIDJELA,SVAKA ČAST BABA {#}

Ekrem Jervić
16 godina
Riker kaže...

Eto upravo pocinje...

http://www.latimes.com/news/nationworld/world/la-fg-korea-shelling-20101123,0,4302498.story

{#}

Think locally, act globally...
16 godina
SupremeCommander kaže...
Riker kaže...

Eto upravo pocinje...

http://www.latimes.com/news/nationworld/world/la-fg-korea-shelling-20101123,0,4302498.story

{#}

Mah, iraq afganistan i osali ratuju vec ohoho kako dugo a blize su nam nego s i j koreja pa nikome nis..

baba vanga ko i nostradamus, pre opsirno su pricali o tome tako da bilo sta da se desi se moze reci da su bili u pravu..

Samo jbga ovo je ozbiljno ipak se radi o velikim ratnim silama

14 godina
neaktivan

Selim u Australiju. Iz ovih stopa.

15 godina
neaktivan

Hm obzirom na današnje novosti (Sjeverna i Južna Koreja) ne bih se čudio da je baba bila u pravu ...

16 godina
Gremlin144 kaže...

http://socioecohistory.wordpress.com/2010/11/13/why-is-russia-building-5000-new-nuclear-bomb-shelters-in-moscow-by-2012/

A blizu su im "koreje", i ja bi se zabrinuo, svašta dns možeš naći na crnom tržištu, nebi se čudio da si uskoro ne zaprijete nuklearnim ratom...

16 godina
neaktivan
Baba Vanga

A da se jednostavno  zabavljate nekim drugim stvarima? Npr. curama, školom...

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice