Amazon pay nevraca lovu.Pomoc!

poruka: 13
|
čitano: 518
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
Imam jedan veeliki problem, kupovo sam grafu na notebookbilinger.de
Kao nacin placanja odavro amazon pay. Sve proslo ok..Dobijam mail da narudbu moraju provjerit i odobrit . Sutradan dobijam mail da su mi otkazali narudbu jer sam stavio mailbox adresu .Nakon 15dana lova i dalje stoji u obradi na amazonstranici, amazon mi kaze da kontaktiram selera, a prodavac kaze da lovu nikad nije ni povuko..Mojih 869€ i dalje stoji u limbu i fali na kartici.. oçajan sam i ne znam sta da radim. Banka me isto odjebala..Kazu ako je autorizirana naplata, oni nemaju nista s tim..

Sta da radim ljudi?
Ocajan sam..
R33mba#2892
8 godina

Pa otkaži narudžbu.

15 godina
Re: Amazon pay nevraca lovu.Pomoc!
R3nchi kaže...
Kao nacin placanja odavro amazon pay. Sve proslo ok..Dobijam mail da narudbu moraju provjerit i odobrit . Sutradan dobijam mail da su mi otkazali narudbu jer sam stavio mailbox adresu .Nakon 15dana lova i dalje stoji u obradi na amazonstranici, amazon mi kaze da kontaktiram selera, a prodavac kaze da lovu nikad nije ni povuko..Mojih 869€ i dalje stoji u limbu i fali na kartici.. oçajan sam i ne znam sta da radim. Banka me isto odjebala..Kazu ako je autorizirana naplata, oni nemaju nista s tim..

Sta da radim ljudi?
Ocajan sam..

da banka ne može ništa.. lažovi.. ako ti ovi ne otkažu, radi chargeback

16 godina
R3nchi kaže...

Sta da radim ljudi?
Ocajan sam..

Autorizacija je prošla, ali sama naplata nije izvršena. Prodavatelj nije povukao sredstva, ali Amazon misli da će ti robu poslati kasnije (i naplatiti se kasnije) zato je predautorizacija (rezervacija novca) ostala.
Ulogiraj se na Amazon, odi na narudžbe i tamo ćeš moći otkazati narudžbe dok god nisu poslane. Dobit ćeš mailom potvrdu od Amazona da je narudžba otkazana. Kad otkažeš novac će ti se vratiti nakon najviše nekoliko dana.

Poruka je uređivana zadnji put danas u 0:10 (jozef).
16 godina
Glavni je problem u tome sto nije isla kupovina preko amazona nego NBB stranice, i ta kupovina ne stoji pod kupovinom nego transakcijom. I koliko sam skonto moram se natezat s amazon pay a ne amazonom.. I ti yvrde da se obratim NBB,A ovi me vracaju nazad jer lovu nisu nikad povukli.. ugl lovu nitko ne vraca..
R33mba#2892
Poruka je uređivana zadnji put danas u 10:55 (R3nchi).
15 godina

Pa da, zvuči kao da je Amazon Pay rezervirao sredstva, ali ih nije dalje proslijedio ako su ovi otkazali narudžbu. 

Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
16 godina
R3nchi kaže...
Glavni je problem u tome sto nije isla kupovina preko amazona nego NBB stranice, i ta kupovina ne stoji pod kupovinom nego transakcijom. I koliko sam skonto moram se natezat s amazon pay a ne amazonom.. I ti yvrde da se obratim NBB,A ovi me vracaju nazad jer lovu nisu nikad povukli.. ugl lovu nitko ne vraca..

kontaktiraj još jednom notebooksbilliger, nije dovoljno što se nisu naplatili, oni bi nekako trebali poništiti tu transakciju, otkazati. Ako to ne mogu napraviti onda je rješenje da se naplate i naprave ti refund. Što bi bilo pošteno jer oni su kupnju prvo prihvatili, a naknadno odbili. Morat ćeš se s njima nekako dogovoriti.
U protivnom bi morao čekati da istekne rok za naplatu, a to moglo trajati mjesecima.

16 godina

We have not collected your money and cannot transfer it. We only released the pre-authorization on January 6.
Unfortunately, we cannot assess the extent to which Amazon has nevertheless collected money from you.

I sta da ja sad njima tocno napisem?
R33mba#2892
16 godina

We have not collected your money and cannot transfer it. We only released the pre-authorization on January 6.
Unfortunately, we cannot assess the extent to which Amazon has nevertheless collected money from you.

I sta da ja sad njima tocno napisem?
R33mba#2892
15 godina

Koja banka je u pitanju? Imao sam 2 puta sličan problem s Amazonom, direkt u Zabu i oba puta bez problema riješili. 

Some people are like clouds. When they disappear, it’s a beautiful day.
7 godina

Chargeback pokrenuti dok se igras ping pong s njima ?!?!?

16 godina
Rijec je o RBA jucer me moj prijatelj/voditelj poslovnice ladno odjebo da se tu kao ne moze nista napraviti? Jer sam ja kao autorizirao naplatu..
R33mba#2892
Poruka je uređivana zadnji put danas u 15:05 (R3nchi).
15 godina
Pa što veli AmazonPay? Ne može ti banka vratiti ako su ovi već povukli sredstva. Oni rade povrat.
Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice