Što treba za bar suspenziju??? zaključana tema

poruka: 17
|
čitano: 3.083
|
moderatori: vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
Što treba za bar suspenziju???

Mislim na svojoj koži znam kako je jednostavno dobiti suspenziju pa se pitam... zašto to ovom **bleeeeeeep** **bleeeep** koji se ne zaslužuje zvati čovjekom ne zalijepite?

Ovakve izjave osim što su sramotne potkopavaju i ovako ne baš tako stabilan integritet foruma...

Pa ako već bannate, pa banajte i one koji to zasluzuju... molim vas...

S poštovanjem,

Igor...

EDIT: HVALA...

OVO JE SRAMOTA... OVO JE SRAMOTA...
Poruka je uređivana zadnji put ned 30.1.2011 19:38 (EnlightenedPhoenix).
Moj PC  
10 6 hvala 0
17 godina

jep, ban...

koga ce nam vraga takva vrsta forumasa ?

http://www.mediafire.com/?er4ng2zenhm

2 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Slažem se s tobom, ali ima vremena još... Doći će njemu ban sad ili kasnije.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Ne vidim razloga za ban ovdje...

Ignorance is bliss.

0 1 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Što treba za bar suspenziju???

Idemo dalje...

Sramota... eto govna smo... Sramota... eto govna smo...
Poruka je uređivana zadnji put ned 30.1.2011 19:32 (EnlightenedPhoenix).
17 godina

Rečenica sa Ustašama ga pokopava do kraja!

Mislim, da me ne shvatite krivo, poslije ove rečenice, napisao je ono što je istina, ali što nikako ne pripada na ovaj forum.

Učlanjen sam tu samo zbog toga što mogu pitati svašta tu, i što se nadam da ću dobit neki odgovor, koji neće zavisiti o tome koje sam nacionalnosti ili vjere!

Ovakve "heroje" treba bacit na Forum.hr, jer sam siguran da taj čovjek nema pojma o čemu priča, a tamo su uglavnom njemu slični...

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Da trebao bi poklat 4 000 000 govana (Hrvata).  {#}. Ovo je strašno.

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
EnlightenedPhoenix kaže...

Idemo dalje...

e ovog treba stavarno banat

http://bfbc2.statsverse.com/stats/pc/MARINO708/
17 godina

Dobro, tema je zakljucana, a zasto ? Zato jer su mentalno hendikipirani idioti free to online. Pa podijelite vise te banove za boga miloga. Zasto ovaj forum ne bi dosegao visu reputaciju, ban nije adekvatan ? Zbog ostavljanja ovakvih mulaca, kvalitetni forumasi odlaze jer ne zele u raspravu niti sa njima niti sa moderatorima.

http://www.mediafire.com/?er4ng2zenhm

5 0 hvala 2
17 godina
Batista kaže...

Dobro, tema je zakljucana, a zasto ? Zato jer su mentalno hendikipirani idioti free to online. Pa podijelite vise te banove za boga miloga. Zasto ovaj forum ne bi dosegao visu reputaciju, ban nije adekvatan ? Zbog ostavljanja ovakvih mulaca, kvalitetni forumasi odlaze jer ne zele u raspravu niti sa njima niti sa moderatorima.

Šta još tugujemo za weky-em?{#}

15 godina

Kao što vidim suspendiran je...

Ja bi mu crni zakeljil...

★★★★★
Moj PC  
6 0 hvala 2
15 godina
neaktivan

Mislim na svojoj koži znam kako je jednostavno dobiti suspenziju pa se pitam... zašto to ovom **bleeeeeeep** **bleeeep** koji se ne zaslužuje zvati čovjekom ne zalijepite?

Ovakve izjave osim što su sramotne potkopavaju i ovako ne baš tako stabilan integritet foruma...

Pa ako već bannate, pa banajte i one koji to zasluzuju... molim vas...

S poštovanjem,

Igor...

Autoru teme, ako želiš već nekoga s razlogom da ga se bana, zašto jednostavno nisi poslao PM moderatoru, a ne da ti se svi divimo što bi ti htio iskreno i kako bi se trebalo ponašati. Nije da podržavam takve ljude i stavove, ali nisi ni ti trebao trollat sa ovakvom temom...

Dompa
17 godina
neaktivan

Prijavili ste i počekajte dok netko od modova dođe i rješi.

Btw, glavni akteri su na hlađenju.

World Championships: 7, GP started: 269, GP wins: 91, Podium finishes: 154, Pole positions: 68, Fastest laps: 76, Points: 1,441
15 godina
neaktivan

Više njih čeka ban. Neka bude tako jer o takvim se stvarima ne raspravlja ovdje ni na takav način.

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Sve drustvenjake pobacat. Cetnike, ustase, partizane, komunjare i kapitaliste.

I ove s mobitelima.

Ima samo o overklokanju, hardveru, softveru, mrezama i gejmanju da se priča.

0 0 hvala 0
17 godina

rooswelt1991 kaže...

Batista kaže...

Šta još tugujemo za weky-em?{#}

Ja nemam nista protiv njega, ne znam kad sam ja odgovorio na njegov post, niti on na moj. Jedva da znam koji je to forumas. Hocu rec, nista mi ne fali...

@karakteran - vjerujem da tvoj nick nije prazno slovo na "papiru", al mogao si ne ulazit u raspravu s njim. Nisam mislio na tebe, al kad bi se isao specificirat, ne bi stao sam na svojoj temi (kaj se trollova tice)...

17 godina
neaktivan

Nedavno sam dobio crveni za piratluk zbog linka na kojem nije bilo apsolutno ništa nelegalno!

Samo je unutar teme na link bio post sa OEM serialima za sedmicu koji su neupotrbljivi za aktivaciju

(potreban je certifikat, a instalirao sa nekim od tih ključeva ili uopće bez ključa, dobije se probna verzija

Sedmice na 30 dana) i s kojima je instalirana Sedmica na svakom laptopu određenih proizvođača.

Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice