Bok ljudi dali zna tko složit na hrvatski jezik
ako zna nek mi objasni.
Molim vas !!
Bok ljudi dali zna tko složit na hrvatski jezik
ako zna nek mi objasni.
Molim vas !!
ista stvar samo druga ikona i ime
options---preferences---general i odaberes koji jezik hoces..
nema ponuđeno
samo je English
Ja se odmah izgubim kada mi je neki program na hrvatskom (o OS-u da ni ne govorim).
Previše sam se naučio na engleski kao 'defaultni' jezik u izbornicima i sl. pa kad vidim sve te komande na hrvatskom više ne znam što kliknuti..
Ja se odmah izgubim kada mi je neki program na hrvatskom (o OS-u da ni ne govorim).
Previše sam se naučio na engleski kao 'defaultni' jezik u izbornicima i sl. pa kad vidim sve te komande na hrvatskom više ne znam što kliknuti..
Same here , jedino sto jos mogu koristit na hrvatskom je mobitel, a racunalo nikako, doma su mi win i office na eng, a na poslu na hrvatskom, pa se stalno brkam kad dodem na posao i trebam nesto napraviti, a nikako naci pravi alat
.
Same here , jedino sto jos mogu koristit na hrvatskom je mobitel, a racunalo nikako, doma su mi win i office na eng, a na poslu na hrvatskom, pa se stalno brkam kad dodem na posao i trebam nesto napraviti, a nikako naci pravi alat
.
Najbolje kada smo na faksu pisali ispite. Svi ono - ma word, excel, powerpoint to je laganica. Kada smo vidjeli hrvatski office svi smo se počeli znojiti.