uTorrent ili

poruka: 8
|
čitano: 2.934
|
moderatori: pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
uTorrent ili Bittorrent hrvatski

Bok ljudi dali zna tko složit na hrvatski jezik

ako zna nek mi objasni.

Molim vas !!

Matija Vratislavski
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
uTorrent ili

ista stvar samo druga ikona i ime

0 3 hvala 0
16 godina
neaktivan
uTorrent ili

options---preferences---general i odaberes koji jezik hoces..

breakORdie
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
uTorrent ili

nema ponuđeno

samo je English

Matija Vratislavski
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: uTorrent ili
Matija111 kaže...

nema ponuđeno

samo je English

Kako nema ništa drugo osim engleskog?

Stavi bosanski jezik - nije hrvatski, ali je dovoljno blizu i sve ćeš razumijeti.

Možeš ti iščupati čovjeka s balkana, ali nikad balkan iz čovjeka.
Poruka je uređivana zadnji put sub 25.7.2009 15:07 (Paolo2612).
17 godina
neaktivan
uTorrent ili

Ja se odmah izgubim kada mi je neki program na hrvatskom (o OS-u da ni ne govorim).

Previše sam se naučio na engleski kao 'defaultni' jezik u izbornicima i sl. pa kad vidim sve te komande na hrvatskom više ne znam što kliknuti..

Lijep pozdrav ;)
Moj PC  
5 0 hvala 0
16 godina
Dado_ZG78 kaže...

Ja se odmah izgubim kada mi je neki program na hrvatskom (o OS-u da ni ne govorim).

Previše sam se naučio na engleski kao 'defaultni' jezik u izbornicima i sl. pa kad vidim sve te komande na hrvatskom više ne znam što kliknuti..

Same here  Osmijeh, jedino sto jos mogu koristit na hrvatskom je mobitel, a racunalo nikako, doma su mi win i office na eng, a na poslu na hrvatskom, pa se stalno brkam kad dodem na posao i trebam nesto napraviti, a nikako naci pravi alat  Belji se .

I don't care, what the people are thinkin' I ain't drunk, I'm just drinkin'
17 godina
neaktivan
peraja kaže...
Dado_ZG78 kaže...

Same here  Osmijeh, jedino sto jos mogu koristit na hrvatskom je mobitel, a racunalo nikako, doma su mi win i office na eng, a na poslu na hrvatskom, pa se stalno brkam kad dodem na posao i trebam nesto napraviti, a nikako naci pravi alat  Belji se .

Najbolje kada smo na faksu pisali ispite. Svi ono - ma word, excel, powerpoint to je laganica. Kada smo vidjeli hrvatski office svi smo se počeli znojiti.

Možeš ti iščupati čovjeka s balkana, ali nikad balkan iz čovjeka.
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice