Postoji li bilo koji način da se mogu više file-ova staviti u jedan .exe, tako da ne bude više file-ova već samo jedan .exe?
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
ne izvedivo, a i naslov teme mi nekak....
Kako ne, samoekstraktirajuća arhiva: Možeš recimo WinRAR-om kliknit desni klik - add to archive i označip SFX archive.
Kako ne, samoekstraktirajuća arhiva: Možeš recimo WinRAR-om kliknit desni klik - add to archive i označip SFX archive.
da ali nemislim da je on mislio na takvo sto
da ali nemislim da je on mislio na takvo sto
Neka onda kaže na što je mislio jer na forumu još uvijek nema telepata.
Ovak. Imam jedan .exe i u taj .exe želim stavit još 10 stvari (notepad podataka). Želim to pretvorit u jedan .exe.
Ovak. Imam jedan .exe i u taj .exe želim stavit još 10 stvari (notepad podataka). Želim to pretvorit u jedan .exe.
i ono najbitnije, sta bi se trebalo dogoditi pokretanjem tog exe fajla?
i ono najbitnije, sta bi se trebalo dogoditi pokretanjem tog exe fajla?
ti notepad podaci su podaci koje koristi taj .exe .
Program bi se trebao normalno otvoriti.
Start->Run->cmd
copy /b "stari.exe" + "podatak1.txt" + "podatak2.txt" + "podatak3.txt" + "podatak4.txt" "novi.exe"
Start->Run->cmd
copy /b "stari.exe" + "podatak1.txt" + "podatak2.txt" + "podatak3.txt" + "podatak4.txt" "novi.exe"
OK.
Imam jedan program (virus) koji je instaliran. Trebam ga stavit u jedan .exe kako onaj koji ga koristi ne bi skužio da je program (virus).
OK.
Imam jedan program (virus) koji je instaliran. Trebam ga stavit u jedan .exe kako onaj koji ga koristi ne bi skužio da je program (virus).
1. To se ne radi tako onda
2. Na ovom forumu nećeš dobiti pomoć oko ilegalnih radnji
3. Ostavi se gluposti jer ako ovako nešto pitaš na forumu, očito ti fali dovoljno znanja i možeš napraviti sranje sebi i drugima