QuickTime ili ... ?

poruka: 7
|
čitano: 3.529
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
QuickTime ili ... ?

Pozz svima,

Na jednoj stranici (nije appleova) zahtjev za gledanje video prezentacije je QuickTime player. Budući da ne znam koliko mi je pametno instalirati cijeli QuickTime radi dva-tri videa, tražim savjet - QuickTime, QuickTime alternative ili nešto treće?

Hvala

0 0 hvala 0
15 godina
RE: QuickTime ili ... ?

QuickTime Lite je dovoljan.

the funniest thing about this particular signature is that by the time you realise it doesn't say anything it's too late to stop reading it...
Poruka je uređivana zadnji put ned 15.8.2010 15:17 (deadman).
15 godina
neaktivan

Tnx

17 godina
neaktivan

i mene to nervira.. inace koristim klite codex pack+media player classic za video i ne treba mi quick time.... ali neke stranice traze quick time za prikaz... eto npr facebook, nisam htio instalirati quicktime.. probao sam quick time alternative codex ali nista.. ne moze da se integrise u browser... z6naci potrebo je instalirati obicni quick time, ali eto opet problema kad mi se kosi

Sve što možeš sad ostavi za kasnije
15 godina
neaktivan

Ja isto ne volim te silne codece, a za QuickTime pouzdano znam da je prevelik i više-manje nepotreban (osim za ovakve stranice koje ga zahtjevaju). Inače samo elegantno preskočim instalaciju kad mi neka stranica traži, ali bitno mi je da pogledam ove prezentacije pa eto. Inače za pregledavanje videa na kompu koristim MPC- HomeCinema koji čita i QuickTime (.mov i 3gp), ali kad je riječ o web videima ne mogu ga izbjeći. Inače instalirala sam ovaj QuickTime Lite i na žalost ne radi tj. ne može prikazati online video.

Šteta, čini se da ću ipak morati ići na punokrvni QT kojeg stvarno ne volim. Mršti se

16 godina
neaktivan
QuickTime ili ... ?

qick time alternative ?
ili je to isto kao quick time lite?
ne koristim taj shit,makar ga imam instaliranog u punoj verziji,nikad mi njie trebao,hvala bogu

Poruka je uređivana zadnji put pon 16.8.2010 11:35 (seneka).
Moj PC  
0 0 hvala 1
15 godina
neaktivan

Ma OK je, instalirala sam već puni QuickTime. Koma, ali mora se Mršti se.

Moze lock.

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice