Program sa svim driverima

poruka: 3
|
čitano: 2.959
|
moderatori: pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Program sa svim driverima
pitanje

Pozdrav.

Evo trazim program kojeg cu sprzt na dvd i na njemu da imam sve drivere za svoje računalo. i samo jednim klikom on mi sve instalira.

thx unaprijed

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Program sa svim driverima

Mozes probat s ovim - LINK

S njim mozes napravit i instaler za sve svoje drivere, ali vecina tih programa ti radi backup samo drivera, a ostale stvari kao control panel od drivera za graficku, zvucnu ili slicne cesto ne sprema.

Intel Core2Duo E8600 @ 4200MHz -> Thermaltake CL-P0464 DuOrb | Gigabyte GA-P35-DS4 | OCZ Reaper 2x2GB @ 1120MHz | Gigabyte 8800GTX 768MB 660/2000MHz -> Accelero Xtreme 8800 | Fortron 650W FSP650-80GLC | Seagate 320GB ST3320620AS | Chieftec LCX-01SL-SL-B | Logitech G15 | Logitech MX518
17 godina
neaktivan
moderator
RE: Program sa svim driverima
filip911 kaže...

Pozdrav.

Evo trazim program kojeg cu sprzt na dvd i na njemu da imam sve drivere za svoje računalo. i samo jednim klikom on mi sve instalira.

thx unaprijed

A i ako nekim cudom nadzes takav program,takva instalacija drivera nije "zdrava" posto skoro svaki driver na kraju instalacije zahteva restart.Ovo osobito vazi za drivere graficke karte
"Anyone who cannot cope with mathematics is not fully human. At best he is a tolerable subhuman who has learned to wear shoes, bathe, and not make messes in the house."
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice