Postoji li neki virtualni program gdje bih mogao izračunat kakve bih perfomanse imao kad bih stavio novu grafičku.
Program za izračunavanje perfomansi
- poruka: 13
- |
- čitano: 1.697
- |
- moderatori:
pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Postoji li neki virtualni program gdje bih mogao izračunat kakve bih perfomanse imao kad bih stavio novu grafičku.
Nije pitanje kakve su mu performanse sada - nego kakve će mu biti ako stavi neku novu grafu (koju još vjerovatno nije kupio).
Tako je Paolo.
Nije pitanje kakve su mu performanse sada - nego kakve će mu biti ako stavi neku novu grafu (koju još vjerovatno nije kupio).
aha ja sam mislio da hoce testirat sa starom pa onda sa novom grafom da vidi razliku :(
Ovaj od Paola program mi ne radi,ima li možda neki drugi.
Ovaj od Paola program mi ne radi,ima li možda neki drugi.
Nije da ne radi - nego moraš shvatiti da ima milijune (ako ne i milijarde) kombinacija hardvera i da ih nitko nije sve testirao. Povrh toga ima i softverska strana o kojoj opet ovisi masu toga.
Najbolje rješenje je da upišeš u google ili neku drugu tražilicu konfiguraciju kakva će ti biti i nadati se da je netko ju istestirao.
Da želim testirat prvo sa starom pa onda sa novom grafom ali u programu,virtualno.
Da želim testirat prvo sa starom pa onda sa novom grafom ali u programu,virtualno.
Takog programa nema...moš se oslonit samo na Benchmarkove.
Pokušaj "Imeprvegrafe vs. Imedrugegrafe Benchmark" upisat u google.com
Probao upisat u google ali ništa nije našao,samo me zanima koliko bih dobio na perfomansama kad bih stavio recimo ati 4770 na moj stari proc,neki su mi rekli da ču imati neki LAG u igrama,da če mi fps drastično padat,samo da dobijem umjesto 50fps 100 fps ja zadovoljan,proc nemogu promjenit jer imam slabo napajanje,a to mi je previše love.
Moj PC
INTEL E2220 2.4GH DUAL CORE
RAM 2GB 800MH
ATI 2600XT 256MB
NAPAJANJE 400W BEZ IMENA
Probao upisat u google ali ništa nije našao,samo me zanima koliko bih dobio na perfomansama kad bih stavio recimo ati 4770 na moj stari proc,neki su mi rekli da ču imati neki LAG u igrama,da če mi fps drastično padat,samo da dobijem umjesto 50fps 100 fps ja zadovoljan,proc nemogu promjenit jer imam slabo napajanje,a to mi je previše love.
Moj PC
INTEL E2220 2.4GH DUAL CORE
RAM 2GB 800MH
ATI 2600XT 256MB
NAPAJANJE 400W BEZ IMENA
Ne isplati ti se uzimati - proc ti je usko grlo. Počni skupljati pare i onda pošteno nadogradi PC.
Ma nadogradit ču ja poslije komp pošteno,imam 1200kn pa bih uložio u komp da ne spiskam te pare.