Program za auto on PC

poruka: 3
|
čitano: 1.258
|
moderatori: pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
Program za auto on PC

trebam program kojim se može namjestiti da se PC sam upali u neko određeno vrijeme. da se ugasi to ni nije tolko bitno, jel za to ima besplatni program poweroff.

po mogućnosti da je free, ako nije opet dobro.

hvala unaprijed

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Program za auto on PC

Za program ti treba PC, tj nekakav OS na kojem će taj program raditi. Ugašen PC je isto kao i stol, beživotan, hladan... doduše PC je skuplji.

Dakle ne može se gasiti. Možda možeš iz hibernate ili stand by to napraviti? Googlaj i na wake-on-lan, al ne znam koliko ti to pomaže ako nemaš drugi komp koji će biti upaljen.

Ili provaj modificirat digitalni sat da spoji strujni krug u toliko i toliko sati. Rastaviš onaj mali ručni, nađeš zvučnik, odspojiš ga (sat zvoni kad je spojen strujni krug na zvučniku) i to spojiš ga na one male pinove na MBO. Možeš takvo što pokušati i sa starijim mobitelom, ali onda čupaš žice sa elektromotora (ima ga svaki mob koji ima vibru).

Auuuuu ideja... ccc :|

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Program za auto on PC

dobro, vidim ja Ammon da ste pametni u tim stvarima pa ne bi da prosipamo neke ideje bezveze koje neću upotrijebit, a te neke ideje ne znam ni kako bi komentirao pa ćemo to zaobići.

svaka čast idejama jel, to bez daljnjega jel.Namigiva

pa što se tiće OS koristim windowse, ajde to je ok, to imam.

mislim sam na tipa ovakav program Auto PowerOn & ShutDown http://www.lifsoft.com/. ako ima neke free alternativa, jel tko zna ?

Poruka je uređivana zadnji put sub 14.3.2009 5:22 (sage).

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice