Problem s rezolucijom u igrama

poruka: 12
|
čitano: 10.997
|
moderatori: pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan

molim pomoć,do sada sam igrao igre preko cijelog ekrana ali nakon instalacije nfs most wanted sve ostale igre koje imam mi se otvaraju u maloj rezoluciji,neke se daju u options povećati na 1600-900 koja je moja rezolucija a neke ne,tako da mi je oko igre crni rub od 5 cm,obrisao sam stare drivere i stavio nove al sve ostaje isto,grafička je mobile intel 4 series a laptop emachines g 725,sigurno je negdje nešto uključena a ja ne znam gdje jer dosad je bilo  sve super

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Re: Problem s rezolucijom u igrama

koristim windiws 7

16 godina
neaktivan

Probaj napravit system restore na dan prije no što si instalirao Most Wanted

Najbolji broj je 73.73 je 21. prosti broj.Njegov zrcalni par, 37, je 12.,a njegov zrcalni par, 21,je nastao množenjem brojeva sedam i tri.U binarnom sustavu, 73 je palindrom: 1-0-0-1-0-0-1.

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

u sistemu restore imam dva datuma koja su novija od instaklacije most wanteda,tako da mi vraća na isto,ima tko još kakvu ideju?molimvas,sigurno neko zna!

14 godina
neaktivan

grafička je intel graphics media accelerator for mobile ako ima veze grafička s tim

15 godina
neaktivan

jel imas na monitoru opciju da ti automatski podesi rezoluciju...ako imas kad udes u igru stisni to i trebalo bi bit namjesteno....no onda kad izades iz igre ce ti bit opet drugacija rezolucija pa ces ju opet morat vratit na staru....

vidi sta je s driverima, probaj ih updejtat il vidi sta svi sve jos instaliro uz igricu....

-=Every moment is another Chance=-
14 godina
neaktivan

nemam tu opciju na monitoru,to je jeftiniji laptop,a drivere sam obrisao i instalirao najnovije  al kad uđem u igre i dalje je sve po starom,i nove igre koje skinem isto je mala slika a okolo crno

16 godina
neaktivan

udji u igricu i odi na Settings / Display settings / Margin scale i povecaj do kraja , save`n`play   :)

mozes jos probat otvoriti folder gdje ti je instaliran igrica i naci NFS ikonu kraj koje pise Configuration Tool ;otvori ju i pod Screen Resolutions stavi Current Desktop

there is no such thing as a stupid question; only stupid mistakes from not asking stupid questions.
Poruka je uređivana zadnji put pon 28.2.2011 23:05 (gidra).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

neke rade koje podržavaju tu reuoluciju al većina ne,a neke ni nemaju tu opciju npr pes 11,mislim da moram negdje u grafičkoj ili u windowsu staviti na auto a neznam gdje,ma sigurno neko, ajde molim vas

14 godina
neaktivan

riješilo se samo od sebe,stavim novu igru sa cd-eja,instaliram i pokrenem i puni ekran,probam ostale i sve rade kako treba

17 godina
protjeran

instalirao sam jednom djetetu (mislim da mi je sin) prvi NFS hot pursuit2 iz 2002 god, pa mi daje max rezoluciju 1280x1024, što je za ono doba bilo okej.

monitor mi je 24˝ 1920x1200 pa bih volio bar dobiti 1600x1200

može li se ikako, ima li kakva caka  ??

Sinu sam dao ime ŠOKRE ! Sad mu je u školi nadimak KREŠO.
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina

Jednostavno ALT + ENTER ... 

Finger Up :)
Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka: