Pozdrav!
Ja sam u Control panelu stavio lozinku na account, ali kada palim racunalo, uopce me nepita kojeg korisnika zelim odabrati niti lozinku.
Imam samo jednog usera.
Dali netko zna zašto me ne traži lozinku??
Hvala!
Pozdrav!
Ja sam u Control panelu stavio lozinku na account, ali kada palim racunalo, uopce me nepita kojeg korisnika zelim odabrati niti lozinku.
Imam samo jednog usera.
Dali netko zna zašto me ne traži lozinku??
Hvala!
Ako ti to baš treba ,idi na Start meni ,Run i tu ukucaj netplwiz!
Sada tu ,ako nije ,stavi kvačicu na Users must enter ... ,klik na Apply i OK i to je to!!
Sad će te pitat svaki put za lozinku!
Ako ti baš treba ,idi na Start meni ,Run i tu ukucaj netplwiz!
Sada tu ,ako nije ,stavi kvačicu na Users must enter ... ,klik na Apply i OK i to je to!!
Sad će te pitat svaki put za lozinku!
Windows cannot find 'netplwiz'. Make sure you typed the name correctly, and then try again. To search for a file, click the Start buttom, and then click Search.
Kaj bi to trebalo bit?
Ne znam zbog čega ,to je inače komponenta windowsa i trebala bi se nalaziti u System32 folderu! Ako su Windowsi original ,trebala bi se tamo nalaziti i tako otvarati!!
Probaj onda sa control userpasswords2! Trebal bi se otvoriti isti prozor!
nece mi opet :(
E ne znam onda! Ako si ti jedini user i ako su windowsi original trebalo bi raditi!
Pprobaj odavde skinuti i instalirati Advanced User Accounts za Control Panel.
Ali prije svega ,otvori Start meni i ukucaj u tražilicu na dnu netplwiz i odmah će ti prikazati rezultate! (Pod uvjetom da ti radi Windows Search i da je u njemu podešeno da traži i indeksira cijeli drive C!!)