Pomoć oko AutoCeda 2011

poruka: 3
|
čitano: 1.685
|
moderatori: pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
odjavljen
Re: Pomoć oko AutoCeda 2011
zokac1 kaže...

Skinuo sam sa interneta autocad 2011 za 64 bit-ni windows,kad pokrenem instalaciju sve ide normalo ali dođe na pola i onda se pojavi da ubacim disc 1.

Kad se to pojavi imam dvije mogćnosti ok ili cancel.

Ja pritisnem ok ono se opet pojavi i onda moram prekinuti istalaciju i maknuti autocad sa kompa.

Znali neko kako riješiti ovaj problem molim vas ?

Kako ćeš se onda koristiti istim alatom ako ga neznaš niti instalirati? Baš gledam naslov teme, i mislim si, jeli to nešto novo iz AutoDeskovog tabora izašlo, kad odno CAD. Uglavnom da si pročitao pravila foruma, znao bi da je traženje pomoći za piratski materijal zabranjeno. Ovdje možeš pročitati više o tome.

0 0 hvala 0
14 godina
zokac1 kaže...

Skinuo sam sa interneta autocad 2011 za 64 bit-ni windows,kad pokrenem instalaciju sve ide normalo ali dođe na pola i onda se pojavi da ubacim disc 1.

Kad se to pojavi imam dvije mogćnosti ok ili cancel.

Ja pritisnem ok ono se opet pojavi i onda moram prekinuti istalaciju i maknuti autocad sa kompa.

Znali neko kako riješiti ovaj problem molim vas ?

Očito izvor nije baš nešto pouzdan. Moj ti je savjet da skineš s Auto deskovih stranica Trial zadnje verzije (puno kvalitetnije i brže rješenje od 2011 verzije) i instalacija nebi smjela biti problem. Za poslije se snađi. Imaš također kvalitetnu besplatnu 2D alternativu DraftSight, ja ga koristim na Linuxu i radi vrhunski.

alankish kaže...

Kako ćeš se onda koristiti istim alatom ako ga neznaš niti instalirati? Baš gledam naslov teme, i mislim si, jeli to nešto novo iz AutoDeskovog tabora izašlo, kad odno CAD. Uglavnom da si pročitao pravila foruma, znao bi da je traženje pomoći za piratski materijal zabranjeno. Ovdje možeš pročitati više o tome.

Nemoj tako možda je studentska verzija u pitanju.

Stručnjak za odmaganje...

0 0 hvala 0
15 godina
odjavljen
mario.L_hr kaže...

Očito izvor nije baš nešto pouzdan. Moj ti je savjet da skineš s Auto deskovih stranica Trial zadnje verzije (puno kvalitetnije i brže rješenje od 2011 verzije) i instalacija nebi smjela biti problem. Za poslije se snađi. Imaš također kvalitetnu besplatnu 2D alternativu DraftSight, ja ga koristim na Linuxu i radi vrhunski.

Nemoj tako možda je studentska verzija u pitanju.

Očito {#}. Makar ne mora biti, ali znaš ono, pronašao sam na Internetu. Pretpostavimo da je riječ o studentskoj verziji. Uglavnom, kao što i sam pretpostavljaš traži te CD1, provjeri da u folderu nemaš više kopija, odnosno imageova instalacijskog medija. Samo da me ovi s Autodeska ne vide {#}. Sad nedostaje onaj smajli koji uzdahne, odnosno izdahne.

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice