Mozilla Firefox backup problem

poruka: 7
|
čitano: 2.724
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan

Imam jedan specifican problem: Napravio sam backup bookmarka gore navedenog programa i izgleda da nisam sacuvao u JSON formatu{#} i sad izvadim taj HDD iz kucista (nisam jos uvijek formatiro disk,znaci ostao je sistem na njemu i svi programi) i stavim novi HDD, sa sticka pokrenem portable verziju Firefoxa, pokusam restor (da ubacim bookmark koji sam prije toga takodjer stavio na stick) ono nece, file nije podrzan. Ja pogledam a tamo pod typom samo file nema JSON. Ovaj stari HDD je u externom kucistu i pri ruci mi je{#}

Da li postoji kakav nacin da vratim svoj bookmark a da to nije otvaranje kucista opet i pripajanje i za*ebancija ziva? Ovo kaj sam ja sacuvao "file", kaj je to uopce?

0 0 hvala 0
14 godina
Re: Mozilla Firefox backup problem

Firefox ti ima export i import bookmaraka u formatima json i html. Ako pretpostavimo da si exportirao u html onda moraš isto tako i importirati. Dakle odeš u zabilješke - prikaži sve zabilješke - unos i sigurne kopije - uvezi zabilješke iz HTML-a.

15 godina
neaktivan

Nije ni HTML file pa ne moze tako u MP3, ne znam ni sam kaj da radim?

Poruka je uređivana zadnji put sub 21.4.2012 11:17 (Quilombo23).

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Problem rijesen na tezi nacin{#} stavio stari HDD backupovo JSON i sve onda vratio

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Quilombo23 kaže...

Problem rijesen na tezi nacin{#} stavio stari HDD backupovo JSON i sve onda vratio

Inače sve kaj si trebal napraviti je kopirati cijeli Firefox profil ''na sigurno'' i pasteat kasnije sve foldere i fileove iz njega u novi profil na novom OS-u!

Firefox profil nalazi se u folderu: 

• C:\Users\<tvoje ime>\AppData\Roaming\Mozilla\Firefox\Profiles - na Visti ,Sedmici i Osmici                                                      
  • C:\Documents and Settings\<tvoje ime>\Local Settings\Application Data\Mozilla\Firefox\Profiles - na XP-u i prijašnjim Windowsima (od W2K).
If it ain't broken, you're not working hard enough ...
Poruka je uređivana zadnji put sub 21.4.2012 19:48 (kizo2703).
15 godina
neaktivan
kizo2703 kaže...
Quilombo23 kaže...

Inače sve kaj si trebal napraviti je kopirati cijeli Firefox profil ''na sigurno'' i pasteat kasnije sve foldere i fileove iz njega u novi profil na novom OS-u!

Firefox profil nalazi se u folderu: 

• C:\Users\<tvoje ime>\AppData\Roaming\Mozilla\Firefox\Profiles - na Visti ,Sedmici i Osmici                                                      
  • C:\Documents and Settings\<tvoje ime>\Local Settings\Application Data\Mozilla\Firefox\Profiles - na XP-u i prijašnjim Windowsima (od W2K).

Da si mi prije rekao.....za ubuduce{#}

17 godina

a pazi ovo. cijeli ff u komadu "zamrznes" do zadnjeg kukija. i bilo gdje ,bilo kada , ucitas backup.   iz ovog linka koristi donji MozBackup.  ja ga koristim ucestalo i bezprijekoran je.  radi sa svim novim verzijama.

spaseni i addonsi,ama sve identicno klonira nazad ili na neki drugi pc gdje si upravo zavrsio svjezu instalaciju FF-a.

ovaj Favbackup preskoci kada je u pitanju FF.

dakle MozBackup...kralj!

http://www.bug.hr/forum/topic/ostale-softverske-teme/napravite-backup-svih-preglednika/115511.aspx

expert za istrazivanje ruda i gubljenje vremena na bol-u.
Moj PC  
1 0 hvala 1
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice