Da li je moguće probiti Password WinZip datoteke?
Npr. Imate WinZip datoteku koju bi htjeli extract-ati , a nemate password, koji naravno je potreban!
Da li je moguće probiti Password WinZip datoteke?
Npr. Imate WinZip datoteku koju bi htjeli extract-ati , a nemate password, koji naravno je potreban!
Uh nisam baš siguran u to..Na jednom forumu smo to istraživali i jako teško da ce nac pravi....(
Upravu je macak, treba jaaaako dugo, a i mislim da ima veze i s passwordom ako je pass duži i da sadrzi brojeve i slova(velika i mala), trajat će cijelu vječnost, a ako je pass jednostavan traje kraće...
Jeli se za ove stvari daju kartoni?! Ili se može otvoreno pričati?
ja ti preporucam da malo okreneš pristup problemu. je li zip/rar file skinut s interneta? upiši filename u google i naći će ti gdje ga ima za skinuti. na bar jednom mjestu uz link na file pisat će ti i password- explicite.
Može se. Ali kao što rekoh, traje jako dugo. Nedavno sam WinRar datoteku od 350 MB otključavao više od 3 tjedna.
I treba detaljno podesiti opcije.
Npr. (samo primjer, neistina) na nekom racunalu probijanje passworda duljine 5 znakova traje 10 dana, a 6 znakova pola godine, 7 znakova mnogo vise. Tako da se u mnogo slucajeva ne isplati probijati password, mozda da si pitao prije 20 godina ...
Želiš li ubrzati razbijanje šifre, iskoristi GPU ili Cell CPU iz PS3-a.
đabe ti sve to kad bi se ove aplikacijice za brute force nastale preko noći počele rušat ko da su od stakla uslijed takve torture titranja...
Momci , neki od vas polako silazite s teme!! (ova rasprava prije moga posta)
Evo prijatelj mi kaže da je moguće sa nekim WinRar Cracker programom!! Tako je nešto rekao, a donijet će mi ga idući tj. tako da ću vam onda reći je li moguće!!!!!!
LUXX priskoči molim te u pomoć i objasni nam opcije???
Pa naravno no to traje i traje ali ipak evo ti
par softvera
Zip pasvord recowery
ZIP PASWORD FINDER
PicoZip Recovery tool
Pa naravno no to traje i traje ali ipak evo ti
par softvera
Zip pasvord recowery
ZIP PASWORD FINDER
PicoZip Recovery tool