Mail od microsofta

poruka: 11
|
čitano: 1.882
|
moderatori: pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Mail od microsofta

Dobio sam mail ovog sadržaja:

Microsoft Software Developer Network Academic Alliance MSDN

Academic Alliance je članski program na godišnjoj bazi, namijenjen tehničkim

odjelima na području računalnih znanosti, inženjerskih primjena i informacijskih

sustava. Kao član programa, odjel stječe pravo na MSDNAA pretplatu koja

obuhvaća platformu i poslužitelje tvrtke Microsoft, te alate za razvojne

programere. Ovi programi mogu biti instalirani na neograničen broj računala u

sklopu laboratorija tog odjela. Programi se mogu koristiti samo za obrazovne i

istraživačke namjene; infrastruktura odjela ne smije se oslanjati na njih. Osim toga,

osoblje i studenti odjela mogu posuđivati ili preuzimati taj softver radi instaliranja

na vlastita osobna računala. Dakle, ako je vaš fakultet u ovom programu (fakultet

ga ugovara direktno s Microsoftom), trebate se obratiti na IT odjel fakulteta i

priupitati mogu li vam dati željeni softver.

Kako da znam da li je moj fakultet član ovog programa? Dva su jednostavna

načina. Prvi je da odete na stranice na kojima možete pretraživati obrazovne

institucije koje su članovi :

(http://www.msdnaa.net/search/SchoolSearchIntl.aspx) a drugi je da odete u IT

odjel fakulteta i pitate jesu li članovi. Ako jesu super, ako nisu, uputite ih na

lokalnu podružnicu Microsofta kako bi im mogli pomodi.

Dizajniran je kako bi pružio najjednostavniji i pristupačan način za akademsku

zajednicu kako bi se omogudio pristup najnovijim verzijama Microsoft programske

podrške za labove, učionice i osobna računala studenata. Developer AA je godišnje

članstvo za odjele sveučilišnih organizacija koje koriste tehnologiju kao podršku u

nastavi na znanstvenim, tehnološkim, inženjerskim i matematičkim fakultetima i

visokim školama (Science, Tehnology, Engineering and Mathematics (STEM)).

Članstvo pruža potpuno i pristupačno rješenje koje omoguduje fakultetima i

studentima da koriste zadnje verzije programske podrške tvrtke Microsoft.

Konkretno, STEM odjeli mogu na računala postaviti posljednje napredne verzije

razvojnih alata, operativnih sustavaposlužiteljskih programa (serveri),

dokumentaciju i postojede tehničke reference. Dodatno, studenti na tim odjelima

imaju potpuni pristup do tih alata i referenci za uporabu na njihovim osobnim

računalima. Tipični programi do kojih je moguće doći kroz ovaj program su:

Microsoft Windows Server 2008

Microsoft Vista Business Edition

Microsoft Windows XP Professional

Microsoft Windows Studio 2008 Professional

Microsoft Windows XP Home Edition

Microsoft SQL Server 2005

Microsoft Exchange Server 2007

Microsoft Office Project Professional 2007

Microsoft Office Visio Professional 2007

Microsoft Compute Cluster Server

i mnoštvo drugih programa…

Vrlo bitna stavka za vas je da ukoliko ste zainteresirani, a nadam se da jeste, se javite sa zahtjevom na slijedeći mail:.......................

Što sad ovo znači da ću moći koristiti besplatno programe od microsofta bez plaćanja, ali samo za osobne svrhe ili što???

Imate li iskustava sa ovim. Vjerojatno netko ima pa molim da podjeli iskustva.

Što je ovo MSDNAA pretplata dali to ja plaćam ili fakultet i dali dobijem ograničen softver ili orginal softver. Nije mi jasno jer nedjelu se baš programi koji dođu po nekoliko tisuća kuna

0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
RE: Mail od microsofta
Joso162 kaže...
.....

Microsoft Software Developer Network Academic Alliance MSDN

......

Što sad ovo znači da ću moći koristiti besplatno programe od microsofta bez plaćanja, ali samo za osobne svrhe ili što???

Imate li iskustava sa ovim. Vjerojatno netko ima pa molim da podjeli iskustva.

Što je ovo MSDNAA pretplata dali to ja plaćam ili fakultet i dali dobijem ograničen softver ili orginal softver. Nije mi jasno jer nedjelu se baš programi koji dođu po nekoliko tisuća kuna

Ništa vi neplaćate nikome, nego vaša ustanova gdje studirate ili se školujete. Za edukativne svrhe, nikako komercijalne, ali ako i napravite nešto komercijalno, nitko vas neće tužiti, jedino kada bi se radilo o milijunskim ciframa zarade. Dobijete vi kao pojedinac jedan ključ po komadu softvera, ali možete zatražiti novi ako hoćete....
Ako ste se školujte, onda možete i bez ove akademske alijanse doći do nekih komada softvera, preko DreamSparka samo se tražiti da imate identitet u CARNet sustavu.
...baš je dobro vidjeti ti Vas opet..
16 godina
protjeran
Mail od microsofta

ja studiram u osijeku i nemamo tamo tog....jel neko moze da uzme kljuc za vistu ultimate x64 pa da mi posalje na pm ako nije problem.

Ako treba neki dokaz da studiram u os nije problem..

q6600(3.420ghz )+cooler ThermalRight Ultra 120....2x2gb corsair xms2...hdd320gb....sapphire 3870x2...asus maximus formula

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Mail od microsofta

pa vidis da od windowsa mozes dobiti samo XP ili Vista Business, nikakav ultimate

Every time two people have sex, an angel gets a boner
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
Mail od microsofta

ma ok....nije problem nek bude bilo kakav samo da je x64 ajde javi te jel moguce

q6600(3.420ghz )+cooler ThermalRight Ultra 120....2x2gb corsair xms2...hdd320gb....sapphire 3870x2...asus maximus formula

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Mail od microsofta

Nema veze gdje studiras, nit njih zanima jesi li ti stvarno student u Osijeku ili ne. Ako fakultet nema to rjeseno kao ustanova, mislim da nista od tog.

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Mail od microsofta

Može i meni jedna Vista, office i hamburger za van. fala.

Probaj Linux! - www.linuxzasve.com | Otkrij Linux! - wiki.open.hr

0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
RaLe kaže...

Nema veze gdje studiras, nit njih zanima jesi li ti stvarno student u Osijeku ili ne. Ako fakultet nema to rjeseno kao ustanova, mislim da nista od tog.

nisi me razumeo....ako se vec moze dobit 2-3 kljuca za operativni sustav npr. ako neko studira u zagrebu tamo ima pa da taj jedan viska meni posalje to sam mislio...Smijeh

edit: a jbg ambivalent  pitam sta sad a office se nedobija samo ona dva shita gore
Poruka je uređivana zadnji put pon 16.3.2009 19:39 (gujarroba).
16 godina
neaktivan
Garfield-LŠ kaže...

Ništa vi neplaćate nikome, nego vaša ustanova gdje studirate ili se školujete. Za edukativne svrhe, nikako komercijalne, ali ako i napravite nešto komercijalno, nitko vas neće tužiti, jedino kada bi se radilo o milijunskim ciframa zarade. Dobijete vi kao pojedinac jedan ključ po komadu softvera, ali možete zatražiti novi ako hoćete....
Ako ste se školujte, onda možete i bez ove akademske alijanse doći do nekih komada softvera, preko DreamSparka samo se tražiti da imate identitet u CARNet sustavu.
 Odlično, baš će mi dobro doći Microsoft Windows Server 2008, a i licenca viste neće biti na odmet.
Hvala na pomoći.
17 godina
Mail od microsofta

ako budes trazio keyeve trebao bi genuine za xp :)

People who are crazy enough to think they can change the world are the ones who do.

0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
Mail od microsofta

ma ode zvat microsoft hrvatska nek se malo smiliju na nas Belji se

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice