Kodi Addonsi izdvojena tema

poruka: 3.407
|
čitano: 1.927.575
|
moderatori: pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Android TV Box, molim preporuku
14 godina
Re: XBMC(KODI) Addonsi

Neko iskustvo ti i nije potrebno sve radi out of box. Jeino što ti trebaš napraviti je instalacija željenog OS-a na SD karticu. Novi model Raspberry Pi 3 ti je u rangu slabijih računala i sigurno je najbolji izbor. Veličina uređaja je kao oveća kutija cigareta (kada je u kućištu).

Stručnjak za odmaganje...
10 godina
Koristi li netko od vas Kodi 17 Krypton verziju?Meni na pc-u radi super,dok na android playeru imam cudnu situaciju da mi zvuk zavija,posebno na glazbenim programima.To se ocituje kao neko usporavanje i ubrzavanje u pjesmi pa zvuci kao da su svi pjevaci na CMC-u pijani :))

0 0 hvala 0
15 godina
XBMC(KODI) Addonsi

Pozdrav ekipa, novi sam u temi te imam par pitanja... 

Naurčio sam raspberry pi na koji planiram instalirati kodi za smart tv. 

E sad htio bih prvo probati dok mi ne stigne raspberry pi, probati kako to funkcionira na linux(ubuntu), pa me zanima kako to sve funkcionira, šta mi je potrebno od add-on za hrvatske programe, serije sa hr titlovima, te naravno filmove s našim titlovima?

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
XBMC(KODI) Addonsi

ima kakav addon za gledati ufc nocas?

xfire: leftycro | steam: lefty_cro | raptr: leftMD | battlelog: http://battlelog.battlefield.com/bf4/user/LeftY_CRO/ | LoL (EUNE): leftMD
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
ERROR1911 kaže...

E sad htio bih prvo probati dok mi ne stigne raspberry pi, probati kako to funkcionira na linux(ubuntu), pa me zanima kako to sve funkcionira, šta mi je potrebno od add-on za hrvatske programe, serije sa hr titlovima, te naravno filmove s našim titlovima?

Na raspery stavi OpenELEC. Ovo je ukratko pojašnjenje što to je (OpenELEC (short for Open Embedded Linux Entertainment Center) is a Linux distribution designed for home theater PCs and based on the Kodi (formerly XBMC) media player.)

Znači na raspery staviš OpenELEC i samo pobacaš par addonova koji ti trebaju.

Što se tiče filmova staviš EXODUS te QUASAR. Ovaj zadnji je u biti torrent strimer.

Uz to instaliraš addonove za tilove. OPENSUBTITLES, PODNAPISI i TITLOVI.com

Ako ti ovo gore nije dovoljno dodaš u mix još i SALTS (adon za filmove i serije kao i ona dva prije) i imaš sve što ti treba za filmove i serije. Za svaki od tih addonova imaš na youtubeu upute kako instalirati.

Još ako ti se da na TRAKT.TV napraviš račun i to povežeš sa EXODUSOM i tvojoj sreći neće biti kraja

14 godina
neaktivan
XBMC(KODI) Addonsi

Pošto sam na t-com mrezi, i koristim live kanale tipa hrvatske dokumentarce i steka mi nakon 5 sec.!

Jel postoji ikoji drugi način da se osposobi??

0 0 hvala 0
15 godina
izzy007 kaže...
ERROR1911 kaže...

Na raspery stavi OpenELEC. Ovo je ukratko pojašnjenje što to je (OpenELEC (short for Open Embedded Linux Entertainment Center) is a Linux distribution designed for home theater PCs and based on the Kodi (formerly XBMC) media player.)

Što se tiče filmova staviš EXODUS te QUASAR. Ovaj zadnji je u biti torrent strimer.

Ako ti ovo gore nije dovoljno dodaš u mix još i SALTS (adon za filmove i serije kao i ona dva prije) i imaš sve što ti treba za filmove i serije. Za svaki od tih addonova imaš na youtubeu upute kako instalirati.

Još ako ti se da na TRAKT.TV napraviš račun i to povežeš sa EXODUSOM i tvojoj sreći neće biti kraja

Puno hvala, ovo super sve radi, daj mi još samo reci šta da koristim za hrvatske programe(rtl,nova,doma) 

13 godina
neaktivan
ERROR1911 kaže...

Puno hvala, ovo super sve radi, daj mi još samo reci šta da koristim za hrvatske programe(rtl,nova,doma) 

Izvoliš

http://www.bug.hr/forum/topic/audio-video-alati/tut-besplatan-iptv-kodiju/223191.aspx

Imaš tu puno više programa od samo hrvatskih.

A true man is not how much liquor he can drink,nor how much asses he can whip,a true man is how he takes care of his family and handles himself in crisis.
Poruka je uređivana zadnji put sub 5.3.2016 21:59 (Ikarus01).
13 godina
neaktivan
XBMC(KODI) Addonsi

Imam dva problema koja nikako ne uspijevam riješiti, pa ako može mala pomoć

Naime i Exodus i Salts mi bacaju neke linkove koji su najčešće SD a ako je HD onda su neki žnj,prije sam primewire i watchfree izbjegavao u širokom luku, a sad samo to dobivam.

Reinstalirao sam,brisao cache,purge packages čak i fresh start i kad nije ni to upalilo instalirao Jarvis.

Primjetio sam da se to počelo događati nakon novog Url Resolver updatea.

Može li netko testirati u svom exodus i salts Through the wormhole. To mi je najbolji primjer jer samo imam SD linkove dok torenti jasno pokazuju 720p(HD) rezoluciju.

Hvala unaprijed.

A true man is not how much liquor he can drink,nor how much asses he can whip,a true man is how he takes care of his family and handles himself in crisis.

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
XBMC(KODI) Addonsi

Probao samo u exodusu,sd linkovi su

Želim paranormalnu ženu(da ima para i da je normalna):)
Moj PC  
1 0 hvala 1
13 godina
neaktivan
Blade Runner31 kaže...

Probao samo u exodusu,sd linkovi su

Hvala.

znači nije do mene.

15 godina
Odakle si narucio uredjaj?
17 godina
ERROR1911 kaže...
izzy007 kaže...
ERROR1911 kaže...

Ja bih preporučio i Movie123 to je one click addon i velika većina filmova radi (neki puta se dogodi da neki film ne radi jedan dan a onda ga drugi dan pokrene), a niti jednom mi nije trzalo sve radi super i glatko, jedina mana je za one koji trebaju podnapise je da automatich search titlova ne radi nego se mora ići na manual search ali ni to nije problem.

14 godina
protjeran
XBMC(KODI) Addonsi

Pozdrav, koji bi addon bio najbolji za serije? Koristim Genesis i Exodus ali kod njih jako često linkovi ne rade (no streaming) ili rade jako sporo, tj stalno se buffer uključuje a brzina bi mi trebala ok od samog neta (30 Mbps).. 

Poruka je uređivana zadnji put čet 10.3.2016 17:33 (lovacmaki).

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
XBMC(KODI) Addonsi

DNA TV PRO

0 0 hvala 1
15 godina
lovacmaki kaže...

Pozdrav, koji bi addon bio najbolji za serije? Koristim Genesis i Exodus ali kod njih jako često linkovi ne rade (no streaming) ili rade jako sporo, tj stalno se buffer uključuje a brzina bi mi trebala ok od samog neta (30 Mbps).. 

Prvo obriši Genesis iz kodija skroz. Taj addon je propao odavno i podrške za njega više nema.

Umjesto njega tu je Exodus koji ima sve! Koje ti to serije gledaš da ti ne rade linkovi? Ja još nisam naišao niti na jednu.

Možeš još istalirati Salts iz tknorrs beta repo-a i to je to. Imaš na zadnje dvije tri stranice sve objašnjeno!

BF Nick: Xtreme_Switch
9 godina
neaktivan

Meni večeras Exodus uopće ne izbacuje sezonlukdizi i dizilab 1080p linkove u serijama,jel to samo kod mene ili još netko ima takav problem?

14 godina
neaktivan
XBMC(KODI) Addonsi

POzdrav ekipa,

Molim pomoc, mucim se danima sa hot spotom shield sa activatorom!

POkusavam se prebaciti na vpn par drzava np. francuska, ali trazi me da nema licencu ili key!

Kako to rijesiti, treba mi link od programa ili tutiroal da vidim točnu proceduru....

puno hvala

0 0 hvala 0
17 godina
XBMC(KODI) Addonsi

Imam spojen prijenosni disk na tv.

Probao sam u Kodiju na tvu promijeniti ime filma pa povuci informacije sa interneta o filmu i to sam uspio na nekoliko njih.

No na jednom filmu sam slucajno obrisao ekstenziju filma i ispada kao da je potpuno obrisan.

Spojio sam sad prijenosni disk na komp, mogu naci taj film ali ga ne mogu otvoriti niti kopirati.

Ima li spasa?

TrustNo1

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

@joe
Ni meni uopće nema tih streamova već par dana ...Neznam koji vrag...ima li neko rješenje možda besplatna registracija na realdebrid

Edit: evo upravo riješio problem i ponovo mi dolaze njihovi link u 1080p. Odi u Exodus alati i clear providers i onda clear cache.

@miki
Pa sta ima veze ako si izbrisao ekstenziju filma,na pc-u nadi taj film na hard disku, rename i samo mu dodaj ekstenziji koja je bila...ako ti ne prikazuje ekstenzije na kompu za te fajlove...onda u folder options oznaci show file types exstension i odi na rename.......

Poruka je uređivana zadnji put ned 13.3.2016 11:31 (dadodd).

0 0 hvala 0
17 godina
dadodd kaže...

@miki
Pa sta ima veze ako si izbrisao ekstenziju filma,na pc-u nadi taj film na hard disku, rename i samo mu dodaj ekstenziji koja je bila...ako ti ne prikazuje ekstenzije na kompu za te fajlove...onda u folder options oznaci show file types exstension i odi na rename.......

U tome je i problem, sto u win to ne mogu promijeniti. Znam o cemu pricas, ali jednostavno mi javi gresku, kao da file nije na disku, iako ga ja vidim, ali ne mogu mu pristupiti.

Cudno.

TrustNo1
13 godina
neaktivan
A vjerojatno je nekakva greška onda nastala, ako možeš pristupiti propertiesu onda možda nešto možeš, ako ne onda jedino naci način da izbrises taj fajl do kraja da ti bzvz me stoji,pokušaj napraviti novi fajl istog imena i onda delete taj novi file...

0 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
dadodd kaže...

@joe
Ni meni uopće nema tih streamova već par dana ...Neznam koji vrag...ima li neko rješenje možda besplatna registracija na realdebrid

Edit: evo upravo riješio problem i ponovo mi dolaze njihovi link u 1080p. Odi u Exodus alati i clear providers i onda clear cache.

Ma probo sam i to ne pomaže ništ maximalno dobijem 720p i filmove i serije eventualno se ponekad pojave 1080p provajderi ali sve rjeđe....

10 godina
neaktivan
joe555 kaže...
dadodd kaže...

@joe

Ma probo sam i to ne pomaže ništ maximalno dobijem 720p i filmove i serije eventualno se ponekad pojave 1080p provajderi ali sve rjeđe....

ista stvar kod mene, nije pomoglo ni clear providers/cache. Valjda je do addona onda?

14 godina
protjeran
XBMC(KODI) Addonsi

Je li itko čuo za Lazarus addon? To mi je netko preporučio na drugom forumu ali ga nisam našao.

Poruka je uređivana zadnji put pon 14.3.2016 15:53 (lovacmaki).

0 0 hvala 0
11 godina
lovacmaki kaže...

Je li itko čuo za Lazarus addon? To mi je netko preporučio na drugom forumu ali ga nisam našao.

https://seo-michael.co.uk/tutorial-how-to-install-genesis-lazarus-for-kodi/

10 godina
neaktivan
Chico12 kaže...
lovacmaki kaže...

ali genesis više ne radi... ili je taj lazarus poseban addon nevezan za genesis?

9 godina
neaktivan
dudekzg kaže...
Chico12 kaže...
lovacmaki kaže...

ali genesis više ne radi... ili je taj lazarus poseban addon nevezan za genesis?

Meni taj lazarus genesis ne izbacuje čak ni 720p streamove a kamoli 1080p....

10 godina
neaktivan
XBMC(KODI) Addonsi

ispravak, addon exodus radi, ne rade provideri. Sad sam probao neki film iz 2015 i ima i 1080 i sve. Očito je onda do linkova jer eto gledam seriju i jučer svaka epizoda imala po bar 5,6 danas jedan link i ne radi, samo buffering.

0 0 hvala 0
15 godina
Ne trebate se čuditi kad nema linkova. To je ilegalno pa vlasnici prijave hosteru, a ovaj ukloni sadržaj sa servera. Sve dok netko opet ne uploada nema se što prikazati. Ja također imam samo 720p linkove. Nekad ih je više, a nekada niti jedan ne radi kao prije dva dana
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Android TV Box, molim preporuku
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice