Kako staviti igru od 5 i kusur GB na DVD

poruka: 12
|
čitano: 5.462
|
moderatori: pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan

Koji je najlakši i najbezbolniji način da igru stavim na DVD ( 2,3 DVD-a... ). Jel se može s WinRAR-om ili postoji bolji/lakši softver?

Hvala

Znam da je ovdje 98% muške populacije, ali ja sam u onih 2% žena tako da nebude više zamjene Ja bi dSLR a nemrem ga imati - weeeee baš suuuper http://www.nabava.net/kategorija.php?kat=12&se=4255&order=min_cijena

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Kako staviti igru od 5 i kusur GB na DVD

1) Ako je image onda ga učitaj u Alcohol 120% i klikni "Image Making Wizard" - da, dobro vidš, napravi novi image iz postojećeg

2) u opcijama na prvom ekranu za novi image pod "Separate Image File Every" odaberi 4 GB

3) podesi opcije koje želiš, klikni za nastavak i to je to

Što dobiješ? NE dobiješ instalacijske DVDe. Dobiješ novi image, ma koliko velik, podijeljen na više DVDa, prvi se zove "MDF", drugi "MD0", itd. Kad želiš instalirati igru, kopiraš sve te komade sa svih DVDa u jedan folder, učitaš prvi image u virtualni DVD (Alcohol), pokreneš instalaciju i on sam nastavi sve te dijelove jer ih prepoznaje unutar foldera. Dakle, instalira se kao da je jedan DVD.

Intel 80286 12MHz, 640k RAM, 20 MB HDD, MS-DOS 3.31
17 godina

Možeš s Winrarom.

Klikneš desnom tipkom miša na datoteku, odabereš "Add to archive" i kad ti se otvori Winrar odabereš "Split to volumes, bytes" (lijevo na dnu). Možeš odabrati DVD ili unijeti veličinu koju ti želiš i potom stisneš OK.

0 0 hvala 0
17 godina
odjavljen

Mozes sprzit igru ako je do 8,5GB i na Dual Layer, ako ti przilica to podrzava, mislim da je to najbezbolniji nacin

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

S WinRAR om ću onda.. Tnx

Znam da je ovdje 98% muške populacije, ali ja sam u onih 2% žena tako da nebude više zamjene Ja bi dSLR a nemrem ga imati - weeeee baš suuuper http://www.nabava.net/kategorija.php?kat=12&se=4255&order=min_cijena

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Ja sam sa 7zip-om kompresovao GTA San Andreas na 550 MB!

A sa torrenta sa skinuo RACE Driver Grid koji je istim programom kompresovan sa 12 na 1.7 GB!

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
nedIm kaže...

Ja sam sa 7zip-om kompresovao GTA San Andreas na 550 MB!

A sa torrenta sa skinuo RACE Driver Grid koji je istim programom kompresovan sa 12 na 1.7 GB!

Da, ovo sam već vidio i možda je dugotrajnije za izradu, ali bolje rješenje. Premda je i fora s Alcoholom dobra, jer kod instaliranja učitaš samo prvi image, a WinRAR moraš sve raspakirati.

Jel imaš negdje postavke 7zip kako natjerati da radi tako jaku kompresiju? Mislim da sam nešto tako jednom probao i da mi nije pošlo za rukom od prve.

17 godina

daj ti meni taj torrent

92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis. Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u sign
17 godina
neaktivan
R4zOR229 kaže...

daj ti meni taj torrent

Samo upiši u torrent Skullptura ili ToED
Windows XP is a 32-bit shell for a 16-bit extension to an 8-bit operating system designed for a 4-bit microprocessor by a 2-bit company that can't stand one bit of competition
17 godina
neaktivan

Torrent je od Skullpture, većina njegovih torrenata je bolesno kompresovana...

Faerdhur, ja sam za kompresiju koristio normal postavke jer imam athlona 3000+,

a za najbolje rezultate možeš koristiti Ultra omjer kompresije.

Upute: desni klik na file za kompresiju > 7Zip > Add to archive i dalj podesiš kompresiju, naziv itd.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
nedIm kaže...

Upute: desni klik na file za kompresiju > 7Zip > Add to archive i dalj podesiš kompresiju, naziv itd.

Ma, vidim i ja te postavke, stari, ali kad vidim na ForumW ili Warez-bb kako likovi šeraju stvari koje su bolesno komprimirane, čudim se cijeli dan Osmijeh Još uvijek ne znam kako. Pokusirao sam sa 7zip, ali nije to to.

17 godina
neaktivan

Sve ovisi o engineu igre. Igre napravljene na Source engineu se mogu prebolesno komprimirat (HL2, Portal... ) . Ja sam kompresirao na 50-60% sa zip-om koji je ugrađen u windowse, mogu mislit koliko se može sa 7-zipom i ostalima.

Windows XP is a 32-bit shell for a 16-bit extension to an 8-bit operating system designed for a 4-bit microprocessor by a 2-bit company that can't stand one bit of competition

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice