Iščitavanje svih šifri sa računala preko USB-a

poruka: 27
|
čitano: 3.844
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
12 godina
neaktivan

Pozdrav !

U firmi imam oko 20 računala i na na njima se koriste šifre za logiranje te za outlook i sl.

Pojavio se problem neki dan da za neka racunala na koja su se stavljali novi windowsi nismo znali šifre za mail i još neke programe.

Sada bi i na ostala racunala trebali staviti nove windowse ali djelatnici ne znaju svoje šifre za mail. To im je sve podesio bivsi djelatnik

pa sad nikako doći do potrebnih podataka. Znam da postoji ali kako se to zove i gdje naći, program koji se stavi na USB stick i kada se

ubode u računalo , očitaju se sve šifre. To bi bio najjednostavnije način da ne moramo zvati t-com i tražiti da nam resetiraju sve šifre

i pošalju nove za pojedinu adresu.

Nakon ovoga bi sve stavili na papir pa da se ima za kasnije. Vidio sam da je bilo negdje priče o ovome pa mi je zato i palo na pamet.

Hvala na pomoći i LP !

Moj PC  
0 2 hvala 0
17 godina
Re: Iščitavanje svih šifri sa računala preko USB-a
dxdandy kaže...

Pozdrav !

U firmi imam oko 20 računala i na na njima se koriste šifre za logiranje te za outlook i sl.

Pojavio se problem neki dan da za neka racunala na koja su se stavljali novi windowsi nismo znali šifre za mail i još neke programe.

Sada bi i na ostala racunala trebali staviti nove windowse ali djelatnici ne znaju svoje šifre za mail. To im je sve podesio bivsi djelatnik

pa sad nikako doći do potrebnih podataka. Znam da postoji ali kako se to zove i gdje naći, program koji se stavi na USB stick i kada se

ubode u računalo , očitaju se sve šifre. To bi bio najjednostavnije način da ne moramo zvati t-com i tražiti da nam resetiraju sve šifre

i pošalju nove za pojedinu adresu.

Nakon ovoga bi sve stavili na papir pa da se ima za kasnije. Vidio sam da je bilo negdje priče o ovome pa mi je zato i palo na pamet.

Hvala na pomoći i LP !

Zaboravi na sve to. Šifre se mijenjaju, ne crackiraju.

12 godina
neaktivan

Pa ne želim ništa crackati , već samo spremiti šifre od mailova da možemo nove windowse staviti...kako doći do tih šifri....? Imaš kakvu drugu ideju.

Prihvaćam sve samo da je brzo i lako ? {#}

Kad smo zvali za ovih par racunala, t-com se potrudio to odraditi u par dana, tako da mi se ne da čekati opet za još puno više računala.

Ne hakiram ništa tj. nikoga biz njegovog znanja !

Poruka je uređivana zadnji put uto 11.2.2014 10:05 (dxdandy).
17 godina
dxdandy kaže...

Pa ne želim ništa crackati , već samo spremiti šifre od mailova da možemo nove windowse staviti...kako doći do tih šifri....? Imaš kakvu drugu ideju.

Prihvaćam sve samo da je brzo i lako ? {#}

Kad smo zvali za ovih par racunala, t-com se potrudio to odraditi u par dana, tako da mi se ne da čekati opet za još puno više računala.

Ne hakiram ništa !

Kako par dana? preko SZK resetiraj šifre za sve njih.

To je cracking i davanje načina kako to napraviti je no-no. {#}

12 godina
neaktivan
Old Iggy kaže...

Čak i u sferi crackovanja tako nešto je nemoguće odraditi. Zovi T-Com, nema ti druge.

Windows? B**ch my Arch can do anything.
16 godina
Old Iggy kaže...
...

Kako par dana? preko SZK resetiraj šifre za sve njih.

-al njima je baš gušt, ubost usb i ... (na stranu što misle da je rješenje USB, možda FDD, možda google?)... do te mjere da bi im trebalo zabraniti uporabu poslovnog računala, jer su 'nepotreban poslovni rizik'.

@ autor, telefon, SZK, nakon što naučiš pjesmicu i netko se javi, gotov si za 7 sekundi po accu.

Pravi način, ex. djelatnika na telefon, osim ako je mrtav, (kreštavim glasom) mu reči, dolazi vamo! Jednaka obaveza, razdužiti klljuč kombija ili podatke.

C64/TurboModul-OpenSourceProject.org.cn.部分作品为网上收集整理,供开源爱好者学习使用
Poruka je uređivana zadnji put uto 11.2.2014 10:19 (ihush).
13 godina

jednostavnije ne može. samo oznaci sve accounte i spremi generiranu txt datoteku na stick ili gdje vec zelis.

0 0 hvala 0
17 godina
peace_of_cake kaže...

jednostavnije ne može. samo oznaci sve accounte i spremi generiranu txt datoteku na stick ili gdje vec zelis.

Osim što ne radi baš uvijek. {#}

13 godina

meni programcic još nikad nije zakazao. upravo sam ga pokrenuo i normalno prikaze sve accounte sa pripadajucim siframa.

0 0 hvala 0
17 godina
peace_of_cake kaže...

meni programcic još nikad nije zakazao. upravo sam ga pokrenuo i normalno prikaze sve accounte sa pripadajucim siframa.

Evo, meni moje neće. Nije to baš upotrebljivo svuda i uvijek.

13 godina

sta ti nista ne prikaze? ili samo sifru ne prikaze?

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan

OK, ljudi....hvala svima na pomoći.....da ova teme ne ode u ilegalu totalno, može kjuč.

Zovem ili SZk ili google !

thx!

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
peace_of_cake kaže...

sta ti nista ne prikaze? ili samo sifru ne prikaze?

Ni account ni šifru. {#}

Primarni Outlook/Exchange mail.

13 godina

pa pokreni tool na svakom kompu i izlistat ce ti korisnicko ime, lozinku... naravno, moras imat fizicki pristup kompu a ne samo zabost stick u komp pa da se sifre automatski kopiraju

odly: ja imam klasicno pop3 za t-comov mail i sve radi

Poruka je uređivana zadnji put uto 11.2.2014 10:42 (peace_of_cake).

0 0 hvala 0
17 godina
peace_of_cake kaže...

pa pokreni tool na svakom kompu i izlistat ce ti korisnicko ime, lozinku... naravno, moras imat fizicki pristup kompu a ne samo zabost stick u komp pa da se sifre automatski kopiraju

Je, a što misliš gdje sam probao? {#}

Na stranu što to nije ni prvi alat ni tool koji smo koristili. Nismo nikad naišli na upotrebljiv u potpunosti.

13 godina

imas sluzbeno na njihovoj stranici sto je sve podrzano a ovo pise kod outlooka "Microsoft Outlook 2002/2003/2007/2010/2013 (POP3, IMAP, HTTP and SMTP Accounts".e sad ne znam sto je smpt i exchange mail

0 0 hvala 0
17 godina
peace_of_cake kaže...

imas sluzbeno na njihovoj stranici sto je sve podrzano a ovo pise kod outlooka "Microsoft Outlook 2002/2003/2007/2010/2013 (POP3, IMAP, HTTP and SMTP Accounts".e sad ne znam sto je smpt i exchange mail

Pusti to što piše, Exchange i je tu, samo je problem o setupu, lokalnom cacheu passworda i brdu drugih stvari.

13 godina

program nije savršen i zato na stranici pise: The software is provided "AS IS"

0 0 hvala 0
17 godina
peace_of_cake kaže...

program nije savršen i zato na stranici pise: The software is provided "AS IS"

Zato i kažem da ne radi baš uvijek.

BTW, "as is" u pravilu znači bez supporta.

Poruka je uređivana zadnji put uto 11.2.2014 10:55 (Old Iggy).
13 godina

to ne znaci da ga autor teme ne mora isprobat i ako radi, rjesio je svoj problem, ako ne radi neka zove t-com

0 0 hvala 0
14 godina
Old Iggy kaže...
peace_of_cake kaže...

Na stranu što to nije ni prvi alat ni tool koji smo koristili. Nismo nikad naišli na upotrebljiv u potpunosti.

Mimikatz sve odradi

17 godina
Darko1983 kaže...
Old Iggy kaže...

Mimikatz sve odradi

Ne uvijek, a i gnjavaža je. {#}

12 godina
neaktivan
peace_of_cake kaže...

to ne znaci da ga autor teme ne mora isprobat i ako radi, rjesio je svoj problem, ako ne radi neka zove t-com

Da, isprobali smo ovaj program i na nekim racunalima radi odlično a na nekima jednostavno neče.

Trćinu smo riješili a sad ostatak, ne znam.....baš sam se nadao da ima neki soft. da ga prebacimo na usb stick i da idemo od racunala

do racunala i da ga recimo kao i ovaj Mail PassView pokrenoemo i on odradi svoje. Isto tako bi nam bilo dobro kad bi taj program mogao

jer sva racunala imaju Login password koji se mora ukucati ali na većini je preko TweakUI namješten Autologin pa ih barem polovica više

ni ne zna koja im je bila šifra.

Ta šifra nam je bitna nakon instalacije novih windoza jer ona se koristi tj. program koji koristimo u mreži za rad, radi na tu šifru tj. traži da

računalo ima istu šifru a mo ne znamo koja je.

Jer ako ju promjenimo onda moramo zvati programere da nam to u programu promjene i to nam onda naplate a mi bi radje prošli ako možemo

da ne platimo ništa.

13 godina

ili nekako iscitati tu lozinku iz tog tweakui ili probati iz sam filea otkriti lozinku pomocu npr ophcracka. uglavnom, sretno, imat ces puno posla.

0 0 hvala 0
15 godina

možeš sa Cain & Abel sa oxid.it, besplatan, skineš, instaliraš ili raspakiraš sa nekim wise unpackerom

mislim da su ti potrebne samo tri datoteke za autologon, možda i za mail passworde
za 32-bit Win:
- Cain.exe

- Abel.exe

- Abel.dll

za 64-bit Win:

- Cain.exe

- Abel64.exe

- Abel64.dll

baciš na USB, ili sve datoteke staviš, ovo sam samo najnužnije spomenuo za dumpanje Autologon passworda.

pokreneš kajina, prvi Decoder tab, LSA Secrets, + button, Local System, Next i to bi trebalo biti to

ili iz hivea izvući

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Za lozinke u winse koristiti LiveCD Kon-boot 2.3 koji premošćuje Administratorsku lozinku (boot sa CD-a i login Administrator, za password samo lupiti po enteru i to je to), za e-mail koristiti Hiren's boot CD ako je POP3 ili IMAP protokol za ostalo neznam što bih preporučio
16 godina

Da se nadovežem, korisnik bi možda ipak trebao malo bolje isplanirati informatičku infrastrukturu tvrtke, te platiti nekoga da mu posao odrađuje kvalitetno, a ne da support traži sam po Bug forumu. Mislim da ako već ima dvadesetak računala u mreži, mogao bi potrošiti i koju kunu na IT održavanje. Ono, ako ne platiš kurvu, platićeš likara...

Poruka je uređivana zadnji put sri 12.2.2014 10:27 (Punti).

2 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice