Instaliranje u cmd-u

poruka: 7
|
čitano: 2.104
|
moderatori: pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Cmd

jel mogu kako instalirati bilo koji program koji je .exe u cmd-uŠutim

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Instaliranje u cmd-u

Možeš, otvori file u cmd-u

"Carpe diem..."
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
RE: Cmd
notebook kaže...

u cmd-u upisi samo ime programa i stisni enter.
16 godina
neaktivan
RE: Cmd
sasa kaže...
notebook kaže...

u cmd-u upisi samo ime programa i stisni enter.
 Naravno, moraš biti u odgovarajućem direktoriju i moraš upisati točan filename.
"Carpe diem..."
16 godina
neaktivan
Instaliranje u cmd-u

znam za taj nacin ali samo a upisem u kojem je direktoriju i u cmd-u se instalira bez da se otvara kao da normalno otvorim taj fajl u windows exploreru

Sramim se

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: Instaliranje u cmd-u
notebook kaže...

znam za taj nacin ali samo a upisem u kojem je direktoriju i u cmd-u se instalira bez da se otvara kao da normalno otvorim taj fajl u windows exploreru

Sramim se

Teško, ja ne znam.
"Carpe diem..."
17 godina
RE: Instaliranje u cmd-u
notebook kaže...

Sramim se

Probaj napisati "ime_te_instalacije".exe \? ili "ime_te_instalacije".exe -? ili "ime_te_instalacije".exe -h...

Nešto od toga slično. Nakon toga bi trebao dobiti prozor sa "switchevima" koji rade za tu instalaciju. Ako se ništa ne pojavi onda valjda nema dodatnih opcija. Nakon toga traži opciju (switch) koju treba upotrebiti da bi instalacija bila "silent". Onda nakon toga možeš pokretati instalaciju nešto slično ovome :

"Setup.exe -s" -npr instalacija se pokreće u pozadini, nema interakcije samo što se instalira na sve po defaultu.

Igraj se malo.
"Genius might be the ability to say a profound thing in a simple way." Charles Bukowski
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice