Instalacija drivera za USB stick

poruka: 12
|
čitano: 8.060
|
moderatori: pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
pitanje
prihvaćeno rješenje

Htjela sam kupiti laptop koji bi bio priključen na VIP preko USB sticka. Otišla sam na www.vipnet.hr kako bih se informirala o tome međutim na toj stranici sam naišla na informaciju da treba skinuti drivere kako bi USB uopće mogao raditi, a dalje na stranici piše (u pdf-u) da će se driveri sami početi skidati nakon što priključim stick. Poslala sam im i e mail, ali nitko ne reagira.

Pitanje glasi: Treba li tu driver i ako treba kako ga instalirati?

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Ako nisi dobila, ili ne dobiješ drivere na CD-u  za taj USB wireless adapter onda ćeš morati ih potražti na internetu.

Znaš li koja je marka taj USB wireless adapter i koji model? Uostalom na kojem OS-u to planiraš koristiti. XP? Vista?

Uzalud je čitati, ako ništa ne naučiš ništa iz tog što si pročitao... http://www.kozul.comuv.com/forum/
Poruka je uređivana zadnji put uto 21.4.2009 14:34 (Bellatrix).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Koliko je meni poznato taj usb modem dolazi sa driverima u sebi a i pise tako na vipovoj stranici.Pogledaj pod karakteristike.

World championships:7,GP started:250,GP wins:91,Podium finishes:154,Pole positions:68,Fastest laps:76,Points:1,369

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: Instalacija drivera za USB stick
F1-IVO kaže...

Koliko je meni poznato taj usb modem dolazi sa driverima u sebi a i pise tako na vipovoj stranici.Pogledaj pod karakteristike.

Eh pa to je onda druga priča.
Onda netrebaju nikakvi driveri.
Uzalud je čitati, ako ništa ne naučiš ništa iz tog što si pročitao... http://www.kozul.comuv.com/forum/
16 godina
protjeran
F1-IVO kaže...

tak je na svim novijim usb-ovima,cim ga ustekas prvi put on se sam "slozi"..

"tko nedobije dobitak,dobije gubitak"...
16 godina
neaktivan
autorov komentar
prihvaćeno rješenje

Ispričavam se što nisam bila precizna. Ma VIP nudi promotivnu ponudu USB-a za 191 kunu. Ne znam možda sam krivo shvatila,ali mislim da se ne radi o istom modelu na čiji ste me link poslali. Ne bi valjda za toliko spustili cijenu. A u dućanu nitko ništa ne zna. Kao da prodaju krumpire.

Poruka je uređivana zadnji put čet 23.4.2009 19:09 (Jane Marple).
16 godina
neaktivan

Cekaj malo.Jesi ti kupila taj usb stick ili tek namjeravas?Reci malo preciznije o cemu se radi pa cu zvat vip i pitat malo.

World championships:7,GP started:250,GP wins:91,Podium finishes:154,Pole positions:68,Fastest laps:76,Points:1,369

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
autorov komentar
F1-IVO kaže...

Cekaj malo.Jesi ti kupila taj usb stick ili tek namjeravas?Reci malo preciznije o cemu se radi pa cu zvat vip i pitat malo.

Ma nisam kupila. A kako bih ja mogla dobit VIP s obzirom da se uvijek javlja sekretarica?
16 godina
neaktivan

Nazovi GSM centar u Rijeci na broj:051/212-328.Oni ce ti reci sve sta te zanima u svezi usb modema,tarifa i ostalog.Isto tako mozes poslati mail sluzbi za korisnike sluzba.za.korisnike@vipnet.hr

Poruka je uređivana zadnji put uto 21.4.2009 14:59 (F1-IVO).

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
autorov komentar
F1-IVO kaže...

Nazovi GSM centar u Rijeci na broj:051/212-328.Oni ce ti reci sve sta te zanima u svezi usb modema,tarifa i ostalog.Isto tako mozes poslati mail sluzbi za korisnike sluzba.za.korisnike@vipnet.hr

Uspjela sam dobiti Vip na mobitel i registrirala se. Hvala puno na trudu.
Poruka je uređivana zadnji put uto 21.4.2009 18:56 (Jane Marple).
16 godina
neaktivan

Aj bas super.

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
autorov komentar
Bellatrix kaže...

Ako nisi dobila, ili ne dobiješ drivere na CD-u  za taj USB wireless adapter onda ćeš morati ih potražti na internetu.

Znaš li koja je marka taj USB wireless adapter i koji model? Uostalom na kojem OS-u to planiraš koristiti. XP? Vista?

Zašto si ti mislila da se radi o adapteru? Riječ je bila o modemu.
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice