Francuska želi uvesti porez na online oglašavanje

poruka: 4
|
čitano: 1.018
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina

Kad god netko klikne na google adsense u francuskoj, sarkozy želi dio kolača

http://www.jutarnji.hr/francuska-uvodi-porez-za-internetske-pretrazivace/468131/

Sve što sam napisao nije moje mišljenje. Vjerovatno se nisam odlogirao pa ovo piše ili moj brat ili mama

0 0 hvala 0
16 godina
odjavljen

Ma gluparije. Porez se ne plača ne gledanje reklame, već na oglašavanje. Bilo bi normalno da google plača porez na novce koje mu firma koju oglašava plati. Ovo je isto kao da donesu zakon da firma koja ima plakate kraj ceste mora platiti porez na svaki auto koji prođe.

U životu ne postoje pobjednici, samo preživjeli.

0 0 hvala 0
17 godina
RE: Francuska želi uvesti porez na online oglašava

Joj i ti sa svojim teškim temama... A što fali ovoj, odmah na linku do, to nisi mogao staviti? :D

Gledam te!
17 godina
RE: Francuska želi uvesti porez na online oglašava
Veliki Brat kaže...

Joj i ti sa svojim teškim temama... A što fali ovoj, odmah na linku do, to nisi mogao staviti? :D

:)

OT:

ne ta mi je prevelika ... tema. nego vidi ove teme gdje kaža da je francuska najkvalitetnija zemlja za život na svijetu i da ima visok stupanj slobode. pa tko je ovdje lud ... žele da im suđenje traje ne duže od 5 min. za piratluk i žele izricati trajne zabrane pristupa internetu

i da, odbace optužbe FIA-e za njihovog varalicu briatorea, nije on kriv, iako je drugi vozač nelsinh svjedočio da je briatore zapovjedio piquetu da se zabije u zid. a da ne govorimo o platinijevog potpori henryjevom igranju rukom i plasmanu na WC2010.  

@MrBlc

pravo zboriš. nek uvedu porez francuskim firmama koje se oglašavaju preko interneta. pazi ovaj slučaj: hrvatksa tvrtka se oglašava preko google adsensea. neki francuz u francuskoj surfa i pojavi mu se oglas hrvatske tvrtke. zainteresira ga oglas i klikne na njega. google ovim klikom francuza nešto zaradi. francuska hoće dio od tog klika. google kaže dobro, evo ti dio, ali da se ne bi meni smanji profit, ja ću taj dio naplatiti od hrvatske tvrtke koja se reklamira, tj. poskupit ću joj reklamiranje. 

Sve što sam napisao nije moje mišljenje. Vjerovatno se nisam odlogirao pa ovo piše ili moj brat ili mama
Poruka je uređivana zadnji put pet 8.1.2010 12:03 (hrvooje).
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice