Explorer.exe ne starta nakon logina

poruka: 6
|
čitano: 2.247
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina

Već neko vrijeme mi prilikom logiranja u moj windows account explorer ne autostarta. Dosada mi ni nije smetalo, jer bih nakon logina explorer.exe pokretao ručno, no međutim sada mi već počinje smetati. Računalo je čisto od različitog malware-a, registry je počišćen sa Glary utilities. Googlajući sam našao neka rješenja koja su sugerirala mjenjanje vrijednosti u registry-u, no međutim ta ista meni nisu pomogla. Ima li tko kakav savjet ili pomoć?

|| http://av-gurus.blogspot.com || Magarac || Sum_of_all_fears: ''AVG nije antivirus (samo bi htio biti to).''
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Znam da nije neko rješenje, ali će pomoći. Vjerojatno imaš Glary Utilities. Uključi njegov StartUp Manager, zatim add program i u mapi Windowsa nađi Explorer.exe i dodaj ga da se pokreće pri pokretanju sustava.

Najbolji broj je 73.73 je 21. prosti broj.Njegov zrcalni par, 37, je 12.,a njegov zrcalni par, 21,je nastao množenjem brojeva sedam i tri.U binarnom sustavu, 73 je palindrom: 1-0-0-1-0-0-1.

0 0 hvala 0
16 godina
Re: Explorer.exe ne starta nakon logina

-kreiraj novog usera i vidi kako se ponaša, ako je OK samo prebaci potrebno... (btw, GU je alat, ako ga se pogrešno koristi i on može biti uzok..)

C64/TurboModul-OpenSourceProject.org.cn.部分作品为网上收集整理,供开源爱好者学习使用
17 godina
ihush kaže...

-kreiraj novog usera i vidi kako se ponaša, ako je OK samo prebaci potrebno... (btw, GU je alat, ako ga se pogrešno koristi i on može biti uzok..)

Drugi već postojeći user postoji, i kod njega je taj startup normalan. Što da prebacim?

edit: ovo sa dodavanjem u startup ne funkcionira.

|| http://av-gurus.blogspot.com || Magarac || Sum_of_all_fears: ''AVG nije antivirus (samo bi htio biti to).''
Poruka je uređivana zadnji put čet 23.6.2011 21:30 (mind_challenge).
16 godina
mind_challenge kaže...
... Što da prebacim?

? pa valjda znaš što ti treba, što ti je potrebno s oštećenog usera.

- ako ništa od dokumenata, postavki, favorita itd.. netrebaš, tad nemoraš ništa prebacivati u novog usera.

Ako želiš možeš kompletno stanje (sve user setttinge i dokumente, passworde osim outlooka i skypea), iskopirati i obrisati starog usera.

C64/TurboModul-OpenSourceProject.org.cn.部分作品为网上收集整理,供开源爱好者学习使用
17 godina
ihush kaže...
mind_challenge kaže...
... Što da prebacim?

? pa valjda znaš  što ti treba, što ti je potrebno s oštećenog usera.

-  ako ništa od dokumenata, postavki, favorita itd.. netrebaš, tad nemoraš ništa prebacivati u novog usera.

Ako želiš možeš kompletno stanje (sve user setttinge i dokumente, passworde osim outlooka i skypea), iskopirati i obrisati starog usera.

A na to misliš, mislio sam da si mislio da kopiram neke sistemske fajlove koji utječu na startup explorera.

edit:   Opet sam malo po registry-u čačkao i na mjestu gdje bi trebao biti explorer.exe je stajao expstart.exe. Vratio sam explorer.exe i sada je sve ok. Hvala svima na pomoći

Poruka je uređivana zadnji put čet 23.6.2011 21:57 (mind_challenge).
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice