VIP reklama - LG TV za 79kn/mj.

poruka: 6
|
čitano: 5.400
|
moderatori: pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan

Zna li tko što je sa ovom VIP-ovom akcijom? Naime, prije par dana vidio sam njihovu reklamu za TV ( ili PS4) kojeg se može dobiti na rate, naravno ako potpišete dvogodišnji ugovor u nekom njihovom paketu. Čitao sam da su ljudi razočarani, jer su im rekli da će dobiti Samsung a dobili su nekakav slabiji LG tv, te da nije baš tako povoljna opcija.

Međutim, stranica na kojoj je bila ta reklama je uklonjena (valjda zbog prigovora) i na Vip-u ništa ne govore o tome, iako se reklama i dalje stalno vrti na tv-u?

Ni na telefonu za korisnike ništa mi ne govore konkretno, zna li tko od vas nešto više o tome? Koliko to košta, što se mora uzeti (potpisati), da li se uopće isplati i koji je TV?

A evo šta je problem: https://hr-hr.facebook.com/vipnet/posts/428737033842460

Kliknite na reklamu vip-a... nema je (izbrisana).

Ne slažem se sa tvojim mišljenjem, ali ću do kraja života braniti tvoje pravo da ga kažeš. - V. (Iz Hrvatske, s ljubavlju)
Poruka je uređivana zadnji put pon 26.5.2014 1:20 (Danyel).
Moj PC  
0 1 hvala 0
16 godina
moderator
TROLLBUSTER!!! Izrada naljepnica za aute, stickerbomba, naljepnica za zidove i majica s tiskom. Banggood kodovi na PP.
Poruka je uređivana zadnji put ned 25.5.2014 22:19 (XXX-Man).
Moj PC  
1 0 hvala 1
14 godina
protjeran
Re: VIP reklama - LG TV za 79kn/mj.

Kaj uopće gledaš reklame, imaš temu za televizore gde budeš dobil najbolji odgovor. I svaka opcija je bolja od ovih lihvara, vjeruj mi.

Crkva je zlo 21. stoljeća
17 godina

ovaj sony  KDL-40W605B je odlicna telka ! 

Poruka je uređivana zadnji put ned 25.5.2014 22:20 (4mal).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Re: VIP reklama - LG TV za 79kn/mj.

Koliko vidim, ponuda za LG se uopće ne isplati. Možda eventualno ljudima koji ionako žele uzeti neki Duo ili Trio paket, ali sam po sebi tv je neisplativ. 1900 kn samo za tv kojieg trenutno možete nabaviti za manje od 1700kn (da sad ne reklamiram nikoga)... pa plus na to plaćate pretplatu.

Mislio sam da je riječ o nekom boljem modelu, kad ono samo HD ready, obični jeftini tv kakavih sada ima na tone u našim velikim centrima.

Što se tiče ovog Sony-a, to se već možda isplati jer ispada oko 3800kn, što je njegova realna cijena... A tv je, po specifikacijama, odličan.

Hvala vam svima na informacijama.

Ne slažem se sa tvojim mišljenjem, ali ću do kraja života braniti tvoje pravo da ga kažeš. - V. (Iz Hrvatske, s ljubavlju)
Poruka je uređivana zadnji put pon 26.5.2014 0:56 (Danyel).
14 godina
protjeran

Samo taj Sony ti je u Santa Domeniki 4300, a možda daju još kakav popust. Pogledaj dal ti se isplati plaćati još kakvu pretplatu VIP-u 2 godine, da se ne zajebeš.

Crkva je zlo 21. stoljeća
Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice