T-Com pokloni za produženje ugovora

poruka: 3.570
|
čitano: 1.905.970
|
moderatori: pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
Re: T-Com pokloni za produženje ugovora
Dacho223 kaže...

ja zvao neki dan službu za korisnike i rekli su da se samsung dobije i za produljenje ugovora

je, tako je i na njihovoj stranici pisalo do jučer. Ali sad piše da je samo za nove korisnike. Sad neznam hoćemo li mi koji smo produžili ugovor prije tjedan dana za tablet svejedno dobiti tablet ili nećemo? još je netko napisao na prethodnoj stranici da su nekoga nazvali i rekli da mu neće isporučiti tablet. Neznam stvarno kakva je to spletka sad...

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
14 godina
Dobrodošli u chat Hrvatskog Telekoma. Agent će se ubrzo uključiti u razgovor. U svrhu poboljšanja usluga Hrvatskog Telekoma razgovori se mogu snimati.

Moje ime je Saša

Saša: Dobar dan, kako Vam mogu pomoći?

Vaša poruka:: zanima me da li se produljenjem ugovora za maxadsl dobije ovaj Samsung Galaxy tab

Saša: Da, još danas vrijedi ta usluga, želite li produljiti ugovor putem naše web stranice?

15 godina
Dacho223 kaže...
Dobrodošli u chat Hrvatskog Telekoma. Agent će se ubrzo uključiti u razgovor. U svrhu poboljšanja usluga Hrvatskog Telekoma razgovori se mogu snimati.

Moje ime je Saša

Saša: Dobar dan, kako Vam mogu pomoći?

Vaša poruka:: zanima me da li se produljenjem ugovora za maxadsl dobije ovaj Samsung Galaxy tab

Saša: Da, još danas vrijedi ta usluga, želite li produljiti ugovor putem naše web stranice?

ajde stavi link od tog njihovog chata, ja to nigdje ne mogu pronaći na njihovoj stranici, tražio sam već nekoliko puta.

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
14 godina

a sam prozor skoči dok si tamo na njihovoj stranici

moj link od chata ti ništa ne znači jer ne možeš otvorit više ništa

EVO

moraš biti ovdje

Poruka je uređivana zadnji put pet 15.2.2013 17:20 (Dacho223).
14 godina
antimadridista kaže...
Dacho223 kaže...

ja zvao neki dan službu za korisnike i rekli su da se samsung dobije i za produljenje ugovora

je, tako je i na njihovoj stranici pisalo do jučer. Ali sad piše da je samo za nove korisnike. Sad neznam hoćemo li mi koji smo produžili ugovor prije tjedan dana za tablet svejedno dobiti tablet ili nećemo? još je netko napisao na prethodnoj stranici da su nekoga nazvali i rekli da mu neće isporučiti tablet. Neznam stvarno kakva je to spletka sad...

moze neki link na te sto su izjavili da su ih zvali

robimarko@gmail.com
15 godina
robimarko kaže...
antimadridista kaže...
Dacho223 kaže...

moze neki link na te sto su izjavili da su ih zvali

imaš na Facebook stranici HT-a, baš sam i ja sad to vidio. Ali ispod u komentarima su napisali ovi iz HT-a kao da se ispričavaju ako je tako, da oni ništa ne znaju o tome, i kažu da ponuda za tablete još uvijek vrijedi.

14 godina
neaktivan
Meni na stranicama moj telekom stoji :

Usluga Status
Pristup MAXadsl Flat Ne postoji ugovorna obveza
ADSL promet aktivacija Ne postoji ugovorna obveza

a navodno je produljen ugovor preko agenta putem telefona i trebao bi dobiti tablet, samo što nebi trebalo stajati da sam pod ugovornom obvezom ?

1 0 hvala 0
16 godina
cola777 kaže...
Leprechaun kaže...
antimadridista kaže...
sad vidim na njihovoj stranici da tablet više nije u ponudi za produženje ugovora, samo za nove korisnike.

Baš su neodlučni oko toga, jest da se poklonjenom konju ne gleda u zube, ali kad objave neku ponudu, trebali bi je se i držati do nekog datuma ili isteka zaliha. Ovako kao da ide po babi i stričevima.

I onda se sjetim da živimo u Hrvatskoj. {#}

mislim da će tu bit svega, meni su rekli da odbijem primit lg optimus l3 ako želim primit tablet i sada su promjenili da je samsung tablet samo za nove korisnike, što znači da ja neću dobit ništa ako produžim ugovor

Sad ovdje treba biti pametan ili lud šta napraviti. Ja isto čekam Lg da ga odbijem. i sad ako ga odbijem mogla bi biti banana {#}

17 godina
s-type15 kaže...
Meni na stranicama moj telekom stoji :

Usluga Status
Pristup MAXadsl Flat Ne postoji ugovorna obveza
ADSL promet aktivacija Ne postoji ugovorna obveza

a navodno je produljen ugovor preko agenta putem telefona i trebao bi dobiti tablet, samo što nebi trebalo stajati da sam pod ugovornom obvezom ?

Meni isto ali netko je već rekao, ugovor je važeći kad preuzmeš tablet. Ja sam produžio svoj prije 2dana.. Ima vremena dok to dođe, ne tresi se {#}

He who is brave is free.
16 godina

Bolje vam je uzeti ono što ste i naručili jer bi mogli ostati i bez tableta i mobitela{#}

Moj PC  
4 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Za koliko se realno može prodat Galaxy tab, vidim da su cijene po njuškalu oko 1500 kn pa i više, čudno mi da tcom daje tako "skupocjen" poklon? :)

0 1 hvala 0
12 godina
neaktivan

Iz upravo tog razloga sam otisao napraviti ovo produzenje direktno u T-Com centar. Hrpa ljudi koja je to radila telefonski je redovita imala komplikacije ovog tipa.

Ovako odneses potpisani papir doma...doduse, ukoliko hoce sve zakuhati ne sumnjam da oni i to mogu, ali vjerujem da je teze...

12 godina
neaktivan

Vezano za pocetak trajanja ugovora u mom ugovoru pise sljedece:

"za postojeceg pretpatnika, nova ugovorna obveza se primjenjuje od dana preuzimanja uređaja"

s tim da pise da ponuda vrijedi i za postojece i za nove privatne pretplatnike i nigdje ne pise da mogu otkazati potpisani ugovor...

Poruka je uređivana zadnji put pet 15.2.2013 22:48 (hank112).
14 godina
neaktivan

Od sutra vise nema tableta za produzenje, ostaje samo LG

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
WordPress ❤

0 0 hvala 0
16 godina
moderator
OriginalEXE kaže...

Daj prepiši ovdje,ne mislim se tamo registrirati.

سمندری ڈاکو
14 godina
pirat kaže...
OriginalEXE kaže...

Daj prepiši ovdje,ne mislim se tamo registrirati.

Oprosti, nisam znao da je potrebna registracija za čitanje. ::

Prema Zakonu o zaštiti potrošača, čl. 29. ukoliko se mora platiti nekakav predujam, onda je u slučaju da rok isporuke bude dulji od jednog mjeseca, dužan kupcu platiti kamate na predujam za cijeli rok koji je trajala isporuka (od dana primitka predujma do dana isporuke), a kao kamata se koristi kamatna stopa koju poslovna banka trgovca nudi za tromjesečna oročenja.

Detaljnije se o ovome može pročitati na stranicama udruge Potrošač, poglavlje "Kako zaštiti prava potrošača u slučajevima ugovorenoga prekoračenja roka isporuke proizvoda plaćenih predujmom?".

Rok za isporuku se mora ugovoriti, a ako nije ugovoren, onda se prema Zakonu o obveznim odnosima (čl. 411. do 413.) roba mora isporučiti u "razumnom roku". U slučaju da roba nije isporučena u razumnom roku, kupac mora obavijestiti trgovca o tome da ima namjeru raskinuti ugovor i onda mu ostaviti neki naknadni rok za ispunjenje obveze. Ako niti onda ugovor nije ispunjen, ugovor se raskida.

Znači, načelno, trgovac može isporučiti robu u bilo kojem roku, ali ako zadržava predujam dulje od mjesec dana, mora platiti kamate.

---

U slučaju, međutim, da je ugovor sklopljen na daljinu (preko telekomunikacijskog sredstva), onda članak 52. Zakona o zaštiti potrošača kaže da robu stvarno mora isporučiti u roku od 30 dana, ali samo ako nije dogovoreno drugačije. No, u tom slučaju, po isteku dogovorenog roka (ili zakonskog "defaulta" od 30 dana), kupac ima pravo raskinuti ugovor i dobiti svoj novac nazad u cjelosti, uvećan za kamatu kao i gore. Ovdje ne treba naknadni rok i sl.

--

Znači, uvijek treba inzistirati da trgovac u ugovor (ponudu i sl.) stavi rok isporuke. Ako nije stavljen, onda se kod kupovine na daljinu on smatra da je 30 dana, a inače da mora biti "razuman".

Ukoliko roba nije isporučena u roku isporuke, kod kupovine na daljinu se ugovor omdah može raskinuti i dobiti novac natrag uvećan za kamatu. Kod ostalih kupovina se mora trgovca obavijestiti o tome da se želi raskinuti ugovor i onda trgovcu dati neki naknadni rok za isporuku. Također u tom slučaju postoji i mogućnost da se traži sniženje cijene (v. navedene članke ZOO-a za detalje).

Za kašnjenje u slučaju da je plaćen predujam potrošač u svakom slučaju ima pravo na kamatu na predujam u trenutku kada rok isporuke pređe mjesec dana, ma koliki da je rok ugovoren (čak i da je dulji).

WordPress ❤
Poruka je uređivana zadnji put pet 15.2.2013 23:34 (OriginalEXE).
15 godina

netko je na forum.hr-u napisao da mu je danas stigao Galaxy Tab, 2 dana nakon što je produžio ugovor, a i po njuškalu sam vidio 2-3 oglasa. Valjda su onda počeli sa isporukom...

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

Navodno, ponuda za produzenje uz tablet za postojece korisnike je vrijedila do petka, odnosno od subote(16.02) ce poklon "tablet" dobivat samo novi korisnici. {#}

IZVOR: facebook - HT

SLIKA: 

EDIT: Ovi iz HT su smotani i nema im granice! ZOVNITE i PROVJERITE, JOŠ JEDNOM za svaki slucaj!!

http://www.erepublik.com/en/referrer/teXew
Poruka je uređivana zadnji put sub 16.2.2013 1:49 (PiXeLsss).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

a neeeeeee {#} pa kako tako odjednom

1 0 hvala 1
15 godina
neaktivan
hank112 kaže...

Vezano za pocetak trajanja ugovora u mom ugovoru pise sljedece:

"za postojeceg pretpatnika, nova ugovorna obveza se primjenjuje od dana preuzimanja uređaja"

s tim da pise da ponuda vrijedi i za postojece i za nove privatne pretplatnike i nigdje ne pise da mogu otkazati potpisani ugovor...

Pa naravno! Zar svi vi koji očekujete poklon za ugovor niste shvatili da t-com namjerno odugovlači sa isporukom. Dakle bićemo na njihovoj mreži ne 24 mjeseca već 25, 26 ili više mjeseci, a nije u pitanju nestašica uređaja već njihova smicalica.

12 godina
neaktivan
robimarko kaže...

Ovi što nisu dobili su oni što su naručili Alcatela dok su oni Huaweia dobiili vrlo brzo svi.Dosada sam sve od Tcoma dobivao za 2-3 dana.

Huaweie su kasno dobivali oni što su kasno uzeli pa ih onda više nije bilo

Daj molim te ne pričaj gluposti! Ja sam ugovor potpisao 23.11.12. a tablet Huawei sam dobio nakon 75 dana čekanja.

13 godina
neaktivan
RiBoy kaže...
Fero kaže...
@apoteka:
Možda je baterija bila pri kraju pa se zato ugasio.

da, sigurno su se poštari zabavljali sa njime kad mu je toliko dugo trebalo da stigne {#}

To ti ne kužiš kada pišeš takve komentare, pa moguće je da iako dobiješ sve novo da baterija bude prazna ili je ostalo mali postotak napunjenosti pa prilikom pokretanja aparata se ugasi. Zato je preporućeno staviti na punjać odmah novi aparat te puniti nekoliko sati, a u ovom slućaju puni se duže nego mobitel.

Mali off topic{#}.

Edit: Ja sam ćekao Huawei Multipad 7 Lite mjesec dana od 10.12.2012. do 15.01.2013.god

Poželjno je stisnuti HVALA
Poruka je uređivana zadnji put sub 16.2.2013 9:59 (Fero).
15 godina
neaktivan

Ja kad sam produživao ugovor sam gospođi rekao sljedeće: "Čuo sam kako je prošle godine za MAXtv bilo problema vezano za isporuku tableta, kako sada svoje stvari?", a odg je bio: "Da, istina, imali smo malo uređaja na zalihama, nismo se nadali tolikoj navali, zato smo sada pripremili dosta uređaja kao bi poštivali rok dostave od 31dan"... Vjerojatno zato što se zalihe smanjuju oni mijenjaju način na koji se može dobiti tablet, ak se još nudi samo novim korisnicima vjerojatno znači da su im zalihe pri kraju.

Korisnik bonbona? Imas smarthpone koji pokreće android?, što čekaš onda: http://www.probonbon.net
Poruka je uređivana zadnji put sub 16.2.2013 11:07 (Uny).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

''djeli''

Ne pravim se lud, pravim se da nisam.
Poruka je uređivana zadnji put sub 16.2.2013 11:16 (plug-in).
17 godina
neaktivan
HT
Žao nam je, ali došlo je do brzog isteka
zaliha tako da je ponuda sa tabletom
zaustavljena.. :(
16 godina
neaktivan
danygirl kaže...
HT
Žao nam je, ali došlo je do brzog isteka
zaliha tako da je ponuda sa tabletom
zaustavljena.. :(

To im baš i ne drži vodu jer za nove korisnike nude tablet.

14 godina
Da ali će puno manje novih korisnika doći nego što će starih produžiti ugovor
robimarko@gmail.com
13 godina
neaktivan
Fero kaže...
RiBoy kaže...
Fero kaže...
@apoteka:
Možda je baterija bila pri kraju pa se zato ugasio.

da, sigurno su se poštari zabavljali sa njime kad mu je toliko dugo trebalo da stigne {#}

To ti ne kužiš kada pišeš takve komentare, pa moguće je da iako dobiješ sve novo da baterija bude prazna ili je ostalo mali postotak napunjenosti pa prilikom pokretanja aparata se ugasi. Zato je preporućeno staviti na punjać odmah novi aparat te puniti nekoliko sati, a u ovom slućaju puni se duže nego mobitel.

Mali off topic{#}.

Edit: Ja sam ćekao Huawei Multipad 7 Lite mjesec dana od 10.12.2012. do 15.01.2013.god

Ti ne kuzis zezanciju?? {#} Uostalom da moguce je, al u praksi nije tako i uvijek ima baterije za par sati rada. I ne, nije istina da se preporucuje da se odmah stavi punit, nego se mora baterija isprazniti do kraja te ga onda puniti jedno 10 do 12 sati. {#}

13 godina
neaktivan

kako navlače ljude, prestrašno....a uz to ljudi nasjedaju, pa kao ono produžit će ugovor i prodat na njuškalu tablet, i onda stave cijenu da boli glava..ista spika bila i sa mobitelima HTC i sad ljudi po 300 kn ih prodavaju pa nitko ne želi :)

bolje biti bez ugovorne obveze i čekat EU, možda dođe neki operater dostojan da zamjeni HT...

2 5 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice