Pa strpite se malo
nije vam taj tablet od zivotne vaznosti
nakon mjesec dana se slobodno zalite ,ali ne tu nama nego njima
jer od nas i nema neke koristi kad je to u pitanju
Pa strpite se malo
nije vam taj tablet od zivotne vaznosti
nakon mjesec dana se slobodno zalite ,ali ne tu nama nego njima
jer od nas i nema neke koristi kad je to u pitanju
Nitko se ni ne žali.
Samo se raspitujemo za koliko vremena je došlo drugim forumašima. Da znamo okvirno.
Nezalim se ja nimalo.
Samo potam za koliko je doslo drugim forumasima,kao sto je kolega naveo.
Zakonski rok im je mjesec dana.
Zakonski rok je mjesec dana, ali i ako ne ispune sve u zakonskom roku ne možeš im ništa.
Meni MaxADSL i MaxTV nisu u roku od mjesec dana spojili i poslali, pa su mi rekli da imam pravo jedino poslat žalbu mailom. To sam i napravio, ali još dan danas nitko nije ništa odgovorio.
Zakonski rok je mjesec dana, ali i ako ne ispune sve u zakonskom roku ne možeš im ništa.
Meni MaxADSL i MaxTV nisu u roku od mjesec dana spojili i poslali, pa su mi rekli da imam pravo jedino poslat žalbu mailom. To sam i napravio, ali još dan danas nitko nije ništa odgovorio.
Meni su maxtv doljeli u roku od 3 dana.
Citam ovu huawei su dosli brze.
Mozda nisu umali na skladistu,mozda nam sad posalju.
Ajme majko...da mi daju tri tableta ne bi sa njima produžija suradnju da sam na vašem mistu. Dok sam bija na t*comu samo račun za tel. mi je bija cca 200-250 kn i još ona glupa pretplata od 60-70 kn. Na b-netu sam već 2-3 godine i nikad nikakvih problema a kad je i bilo nešto došli bi mi u roku par sati na intervenciju. Imam njihov 3d paket ( tv sa 120-ak programa, flat internet sa brzinom 12mbs i telefon di se naplaćuje samo uspostava poziva 16 lipa i pričaš kolko oćeš) a račun mi je od 290 - 330 kn misečno. I još uz to imam conax modul koji samo uštekam u tv i sa kojim sam maka njihov reciver i daljinski i sad imam jedan daljinski. Ja se ne bi veza za njih za slijedećih dvi godine di će me derat i to za tablet koji se uz to još i plaća
Ajme majko...da mi daju tri tableta ne bi sa njima produžija suradnju da sam na vašem mistu. Dok sam bija na t*comu samo račun za tel. mi je bija cca 200-250 kn i još ona glupa pretplata od 60-70 kn. Na b-netu sam već 2-3 godine i nikad nikakvih problema a kad je i bilo nešto došli bi mi u roku par sati na intervenciju. Imam njihov 3d paket ( tv sa 120-ak programa, flat internet sa brzinom 12mbs i telefon di se naplaćuje samo uspostava poziva 16 lipa i pričaš kolko oćeš) a račun mi je od 290 - 330 kn misečno. I još uz to imam conax modul koji samo uštekam u tv i sa kojim sam maka njihov reciver i daljinski i sad imam jedan daljinski. Ja se ne bi veza za njih za slijedećih dvi godine di će me derat i to za tablet koji se uz to još i plaća
Ja sam zadovoljan sa njima,i ne bi ih mjenjo.
Jedino ako bude kakvih problema
danas mi stigao tablet Alcatel, za produženje adsl-a i maxtv-a... ipak stvarno postoje
Za koliko ti je doso kada si produzio?
Kolko si čekao tablet?
Kad meni stigne budem napravio jedan pošten review.
Zatražio sam tablet 3.12. pa ćemo vidit. Rekli su prije Božića.
19.11. su zvali i nudili taj maxtv paket s tabletom za 8kn, a 28.11. je stigao maxtv. tablet jučer. znači cca neka 3 tjedna im je trebalo.
I jesi ikad ista dobio od bneta pa makar kostalo 8 kuna? Jer ja nisam bas vidio da se razbacuju gadgetima...
Izgleda da Huawei Mediapad 7 Lite IMA kompas - AK8795 Orentation Sensor - ali zbog necega (bugova?) ne radi. Ima jos i akcelerometar i senzor magnetskog polja
I naravno, ne radi senzor magnetskog polja nego jedino (3-axis) akcelerometar. Svasta.
I jesi ikad ista dobio od bneta pa makar kostalo 8 kuna? Jer ja nisam bas vidio da se razbacuju gadgetima...
Uopće mi nije bitno, pa nisam na b-netu zato da dobijem nekakve poklone nego zbog kvalitete ponude i usluge. Nisam tip da ću se prodat za neki zbz tablet iako i nisam baš u mogućnosti kupovat al ću radije probat malo uštedit i onda kupit ono što mi se sviđa i što želim a ne se vezat za nekog da me dere(poučen osobnim iskustvom) slijedeće dvije godine zbog tableta kojeg ionako i kod t-coma moraš platit neke novce . Ali svako radi kako misli da je najbolje za njega i neka je tako..
Jel netko možda zna da li je ovaj samsung koji se dobije za produženje otključan ili zaključan na t-mobile?
Jel netko možda zna da li je ovaj samsung koji se dobije za produženje otključan ili zaključan na t-mobile?
Koliko ja znam zakljucan ali mozes trazit cod i otkljucas ga normalno...
Vjerojatno je zaključan ali bila je ista situacija sa Galaxy mini uređajima koji su bili na akciji prije par mjeseci. Samo si trebao poslati IMEI kod (bar mislim) podršci t-coma i poslali su ti kod za otključavanje na sve mreže.
Definitivno ti je zaključan,svi ti pokloni su namjenjeni da barem dok traje garancija ostanu na mreži
heeh ja zvao i pitao sto mogu dobiti za produženje ugovora kaže mi da nemogu niš' ako neču MAXtv..reko netreba mi još lihvarskih računa od vas..kaže razgovor se snima..reko snimam i ja pa što
heeh ja zvao i pitao sto mogu dobiti za produženje ugovora kaže mi da nemogu niš' ako neču MAXtv..reko netreba mi još lihvarskih računa od vas..kaže razgovor se snima..reko snimam i ja pa što
Produženje kojeg ugovora?Ni ja nisam uzeo MaxTV pa sam uzeo mobitel za 99 kn.
Produženje kojeg ugovora?Ni ja nisam uzeo MaxTV pa sam uzeo mobitel za 99 kn.
Produženje maxADSL i telefona
Rodjak je uzeo za produzenje mobitel
drugi je za prebacivanje na ugovornu obvezu uzeo mobitel
a meni kaze nemoze ako necu max tv et pa jbm ti drzavu..ajde da imamo povoljan internet, pa da mi tako kaze, al' nabili cjenu..internet bi trebao max 100kn bit skupa sa telefonom (ne racunajuci pozive naravno)
onda mi jos soli pamet kaze na maxtvu imate sto gledati..reko imam al kolko dodatno moram platit
Znam da u slučaju kad oni dave tebe, onda popuste.
Prije 2 tjedna su me u 2 dana zvali 3 puta da mi nude prelazak na MAX3, prvo najskuplja varijanta, pa onda ona jeftinija. Svaki put smo ih odpilili. Nudili tablete i za 8kn i za 198kn ili koliko već je Huawei.
Danas opet zvali, nude MAX2 paket, onaj sa neograničenim minutama i prometom za 241kn i Alcatel za 8kn. Sad su moji uzeli jer će nas ispast 20kn jeftinije, ne znam po kojoj logici al ak je tak super.
Inače mi ugovor ističe sredinom siječnja, a i rekli im prvi put kad su zvali za MAX3 da drugi nude povoljnije cijene.
Uopće mi nije bitno, pa nisam na b-netu zato da dobijem nekakve poklone nego zbog kvalitete ponude i usluge. Nisam tip da ću se prodat za neki zbz tablet iako i nisam baš u mogućnosti kupovat al ću radije probat malo uštedit i onda kupit ono što mi se sviđa i što želim a ne se vezat za nekog da me dere(poučen osobnim iskustvom) slijedeće dvije godine zbog tableta kojeg ionako i kod t-coma moraš platit neke novce . Ali svako radi kako misli da je najbolje za njega i neka je tako..
Gle, HT ima jako puno korisnika i prije ces naci negativno nego pozitivno misljenje, jbg to ti je tako.
Ako sve uredno funkcionira, svake 2 godine dobijes neki gadget, nema razloga da onda to i mijenjas :)
Produžili ugovor i uzeli alcatel tablet za 8 kuna. Kaže dolazi u 1 mj.
Sestra i ja uzeli MAX2 paket 7.12, tablet Huawei stigao 14.12., ja zadovoljan, stiglo brzo, jedmput mi pala brzina na 2MB/s zbog čestih prekida struje, nazvao direktno tehničara objesnio razloge i lik odmah vratio na 4MB/s, radi OK za sada već 3 godine, nikada mi veza nije pukla, imao MAXTV na tri mjeseca probno i vratio ga, nije mi se svidio, nemam nikakvih primjedbi na t-com, sve do sada riješeno bez ikakvih probema ili zakašnjenja.
T-com je kao i sto znate prijasnjih godina omogucavao produzenje ugovora na 24 mjeseca, na taj nacin da uzmete neki poklon od njih koji platite po nekoj simbolicnoj cijeni od cca 10 kuna (bezicne tipkovnice, zvucnici, mp3 playeri, hard diskovi itd...)
Ove godine T-com dijeli ultra dobre poklone TABLETE , brutalne MOBITELE i slicno..... (ljudi cu poceli da grizu ko ribice)
Ja netvrdim da sam u pravu i mozda sam nesto krivo shvatio ali zelim to podjelit s vama i cut vase misljenje, pa ajmo poceti..................
Usporedit cu (sebe) korisnika koji ima sljedece : - 60min, razgovora u T-com mrezi
-Neogranicen internet promet (Od 2 Mbit/s do 4 Mbit/s)
-MAXtv paket
Znaci: placam mjesecno 275kn + dodatne minute koje sam napravio ukoliko sam potrosio ovih besplatnih 60 min na fix telefonu.
Sada T-com nudi specijalni bozicni paket za nove korisnike i za postojece korisnike s time da je uvijet da morate biti njihov korisnik 24mjeseca.
Posto placam mjeseno 275kn (uzet cu za primjer samo jednu nagradu) T-com mi nudi da uzmem Huawei MediaPad 7 Lite (3G) za 398kn s time da se obvezujem na 24 mjesecni ugovor sa T-com-om.
Posto Huawei MediaPad 7 Lite (3G) kosta nekih cca 1300kn ispadne me stvarno jeftino. (okvirnu cijenu proizvoda sam uzeo sa njuskala)
1300kn - 398kn = 902kn Ustede
Medutim nitko koliko sam uspio vidjet nije obracao paznju na ono sto pise ispod te cijene od 275kn, a pise +30kn Mjesecno (Mjesečna naknada za osiguranje funkcionalnosti opreme.)
Znaci vise vam nije mjeseno 275kn nego 305kn, na temelju toga se dolazi do sljedece racunice : posto ste se obvezali na 24 mjeseca morate jos svaki mjesec placat dodatnih 30kn sto vas ispadne na 24 mjeseca 720kn
Znaci ispada da sam kupio tablet za nevjerojatnih 1118kn.
Novi tablet je sada na njuskalu 1300kn, za pol godine ce se prodavat za cca 900kn i ona osoba koja ga kupi za pol godine ce bolje proci nego ja (vi) koji sam ga kupio sada jer je cijena bila stvarno mala i primamljiva.
Eto toliko od mene...... nadam se daljnjoj diskusiji te se nadam da nisam nikoga uvrijedio, povrijedio i slicno..........mozda sam u krivu ,a mozda i nisam.
Placas uslugu, a ne tablet jer ces isto placat s tabletom il bez njega ako uzmes jedan od paketa..
Eh da bas uocih tih famoznih 30 kuna
sta je tih 30 kuna odrzavanja koje opreme
sta meni sad ne odrzavaju opremu ili mi za tih 30 kuna lik 'dodje doma usisavati ruter od prasine '
sto god da je zasto nije uracunato u konacnu cijenu, ne vidim da je moguce negdje odabrati neodrzavanje opreme
Produžili ugovor i uzeli alcatel tablet za 8 kuna. Kaže dolazi u 1 mj.
I meni je tako rečeno.
Citam sad od onog lika neke racunice i ovo ono. Jbt pa ako ces novi tablet za 400 kn to je odlicna cijena. Sad za tih 30 kn ja cu sigurno njih odvajati u neku kasu 2 godine hahaha i onda ga uzeti polovnog za manje pare. Stvar je u tome ako hoces novi uzmes ga, pretplatu placas svakako sa ili bez tableta, ne vidim ja tu neku ustedu. Mozete vi pricati sto hocete ali u par godina prezadovoljan sam kod njih svake 2 godine nesto novo uzmem i to je to.
Zanima me da li je bolje uzeti Samsung Galaksi Mini 2 ili Tablet za prelazak na Max paket?
T-com je kao i sto znate prijasnjih godina omogucavao produzenje ugovora na 24 mjeseca, na taj nacin da uzmete neki poklon od njih koji platite po nekoj simbolicnoj cijeni od cca 10 kuna (bezicne tipkovnice, zvucnici, mp3 playeri, hard diskovi itd...)
Ove godine T-com dijeli ultra dobre poklone TABLETE , brutalne MOBITELE i slicno..... (ljudi cu poceli da grizu ko ribice)
Ja netvrdim da sam u pravu i mozda sam nesto krivo shvatio ali zelim to podjelit s vama i cut vase misljenje, pa ajmo poceti..................
Usporedit cu (sebe) korisnika koji ima sljedece : - 60min, razgovora u T-com mrezi
-Neogranicen internet promet (Od 2 Mbit/s do 4 Mbit/s)
-MAXtv paket
Da ne citiram cijeli post, sve super ali..... ti trenutno nemas MAX 3 uslugu ili imas? sudeci po postu, nemas (kao i ja).
Inace, 180 KN je samo FLAT/4mbit, 67 KN je max tv osnovni paket, pozivi su npr. 50-150 KN (ovisi koliko potrosis), znaci, ovo je kada imas sve usluge pojedinacno... ukupno ces placati minimum 297 KN - max 397 KN (uzmimo u obzir da ces trositi minimum 50 KN za telefon, a vjerujem da je to rijetkost, cifra je sigurno bliza 100 KN za telefon). Mozes ti nastaviti placati t-comove usluge sljedecih 2god i ne dobiti tablet (dakle, bez MAX 3 paketa), a mozes uzeti MAX 3 paket 2god ugovor i tablet za cca 8 KN (Alcatel), mjesecno ces placati 305 KN.
Sto ti je bolje? platiti full cijenu za nesto odmah ili placati na rate sljedecih 2god (bez kamata i nesto povoljnije od gotovine)