T-Com pokloni za produženje ugovora

poruka: 3.570
|
čitano: 1.893.083
|
moderatori: pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina

gdje se može vidjeti dal mi je ugovor već istekao ili koliko još imam do kraja?

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Re: T-Com pokloni za produženje ugovora
zuper kaže...

Nazovi 0800 9000

Intel C2D E6400 2.13GHz, Nvidija 7900GS 256 MB, HDD 250GB, 2GB DDR2 RAM-a 667 MHz
17 godina
zuper kaže...

Na moj telekom portal odeš na uslugu koja te zanima tipa internet i tamo imaš status pretplatnićkog ugovora

BF3:crna_bandera
13 godina
neaktivan

Ljudi imali kakvi poklon uz MAXtv?

Neznam se potpisat..xDD
15 godina
neaktivan
moze li se kako online produzit preplatnicki ugovor ili se mora bas striktno ic u t com centar??
Samobor je lepa varoš :))
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
dr.House2222 kaže...
Sale_ds kaže...

Da stari..al ja gledam na to sa strane H1 di je flat 150kn i ako uzmemo u obzir da sada t-comu placam 250 to je na 24mj 2400kn razlike + ovih 100 kaj das odmah za mob = lova koju si u biti mogo spremit u dep ili kupit puno puno bolji telefon.
Odnosno da produzim ugovor kod t-coma zbog tog moba, mobitel bi me ispao 2500kn. Vec sam potpisao za H1 i cekam ukljucenje al sam si razmislio kada sam vidio ovu ponudu, no nakon vrlo kratke matematicke kalkulacije uvidio sam da je totalno neisplativo {#}

EDIT: Da su ponudili S2 ili barem S+ vec bi malo bolje razmislio... {#}

Ok. Kad smo već kod Flata u T-com-u. Flat je uz ugovor 160kn, ne 250kn (osim ako ti tu nisi ubacio i telefon)??? Ajde samo podjeli sa nama info kada i AKO budeš spojio adsl od H1 kako radi i u kojem roku si ga dobio... A što se tiče uređaja već sam ranije napisao da je uređaj samo za t-mobile, ali čim ga dobiješ odeš u t-centar i otključaju ti ga za sve mreže! To moraju napraviti po ZEK-u od 01.01.2012. Pozz

Flat je uz ugovor 236,23kn, ajde moja greska, ja sam racunao po svojem racunu jer trenutno nisam ugovorom vezan pa je meni nekih 20ak kn skuplje. Ja ne znam di si ti to gledo da je kod njih flat 160kn, odosno znam.

Ta cijena ti je ako vec imas telefonsku pretplatu pa placas i nju, a ako malo bolje pogledas u cijenik vidjet ce da ima opcija koja se zove "samonstalni max adsl" kojem ti cijena uz ugovor izade tocno 236.23kn kolko sam vec gorem napisao, a ako vec imas telefon kojem je cijena 75kn mjesecno onda sam izracunaj kolko je to sa ovih tvojih 160kn. Mucka su oni djubrad i naci ce svakave nacine da te izlevate..

I samo da napomenem da se kod t-coma radi o 4Mbps brzini po gore navedenim cijenama...Evo samo primjer zasto sam presao ..

H1 Start (paket koji ima susjed vec godinu i pol i nema apsolutno nikakvih prituzbi)
 -Usluga: Telefon + Internet

- Brzina: do 3Mbps/256kbps
- Promet: Flat
- Telefon:  H1 BESPLATNO besplatni razgovori unutar H1 mreže
- Cijena: 99.99kn mjesecno

H1 Action (paket koji ima frend vec mj i pol i sve radi beba tak da sam i ja to uzeo)
- Usluga: Telefon + Internet

- Brzina: do 8Mbps/512kbps

- Promet: Flat
- Telefon: H1 BESPLATNO besplatni razgovori unutar H1 mreže
- Cijena: 157.79kn mjesecno 

Nije da promoviram H1 ali razlika je vise nego ocita, a ako netko to ne vidi onda stvarno neka kupi naocale. I kao sto sam vec jednom rekao. Na T-Com stvarno nemam nikakve prituzbe, vec 6 godina je sve radilo skoro pa savrseno ali na kraju cijena je ta koja je presudila, hebemu pa to je na 2 godine jedna postena graficka ako cemo tako. Nedam vise da me deru ko majmuna, a i mislim da ti svi ostali provideri nisu losi kao sta su bili na pocetku, no ipak sam cekao da vidim sta ce frend rec i eto..zadovoljan je pa sam i ja presao.

Battlelog ~ UrbanFsk
Poruka je uređivana zadnji put čet 29.3.2012 17:46 (Sale_ds).
13 godina
neaktivan
IMVK kaže...

??

Neznam se potpisat..xDD
17 godina
IMVK kaže...
IMVK kaže...

??

ovo pitaš nakon što si pročitao poruke na prethodnoj stranici ili prije?

13 godina
neaktivan
denix kaže...
IMVK kaže...
IMVK kaže...

??

Zasto?
PItam jel ima kakvih poklona

Neznam se potpisat..xDD
13 godina
neaktivan

imaju mobitel samsung galaxy mini - Izvoli .

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
cod2playahhh kaže...

imaju mobitel samsung galaxy mini - Izvoli .

Ukoliko ste i vi jedan od MAXadsl korisnika bez ugovorne obveze ili MAXadsl korisnik kojem ugovorna obveza ističe, nudimo vam produljenje ugovorne obveze uz odabir vrijednog artikla ili usluge.

To je uz MAxadsl.
JA pitam za MAXtv!

Neznam se potpisat..xDD
13 godina
neaktivan

O,pardon nisam vidio.

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
cod2playahhh kaže...

O,pardon nisam vidio.

Ok!
Nema veze!
I jel ima?

Neznam se potpisat..xDD
15 godina
neaktivan

Koja budala može uzeti samostalni adsl ako ti je cijena ista kao i sa telefonskom linijom. Ako si toliko netemperamentan, onda stavi zabranu odlaznih poziva prema svima i ćao. Barem ćeš imati dolazne pozive na fiksni. A što se tiče H1, ne kažem ja da oni nisu jeftiniji, daleko od toga, ali vidjeti češ da ni tamo nema sreće. PROVJERENO! Svi oni rade sa ciljem da korisnika i...u u zdrav mozak! A što se tiče cijena, to sam sigurno diplomirao na svom radnom mjestu. :)))

LP

Mrav radi i tegli i od njega nije poastalo ništa a majmun se zezao po drveću i od njega je postao čovjek!
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
IMVK kaže...
denix kaže...
IMVK kaže...
IMVK kaže...

??

Zasto?
PItam jel ima kakvih poklona

pa... zbog toga što ti je tamo dogovor.

btw. mogao si pogledati i na njihovim stranicama i vidio bi. {#}

13 godina
neaktivan

Zadnje sto su  meni dali je bio prijenosni hard od Transcenda..dobro mi je uletilo jer mi je trebao bas

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

danas sam zvao službu za korisnike 08009000 i zena mi je rekla da mogu produžit brzinu na 2god. i da za 99kn mogu dobit samsung mini.sad bi me interesiralo ako ko zna dali se isplati to produženje,ali znači samo da ostanem na istoj brzini interneta? 

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

To je za njih samo osiguranje da neces prijeci kod nekog drugog opertera i da neces smanjivat sadasnju brzinu adsl-a.
Mislim da ti se isplati ako ne mislis mijenjat operatera.

http://av-gurus.blogspot.com/ | https://www.facebook.com/antivirusna.ekipa
Poruka je uređivana zadnji put sri 4.4.2012 16:36 (djigibao).
14 godina
neaktivan

ne mislim ok su mi!!!hvala ti!!!!!!!!!

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
dr.House2222 kaže...

Koja budala može uzeti samostalni adsl ako ti je cijena ista kao i sa telefonskom linijom. Ako si toliko netemperamentan, onda stavi zabranu odlaznih poziva prema svima i ćao. Barem ćeš imati dolazne pozive na fiksni. A što se tiče H1, ne kažem ja da oni nisu jeftiniji, daleko od toga, ali vidjeti češ da ni tamo nema sreće. PROVJERENO! Svi oni rade sa ciljem da korisnika i...u u zdrav mozak! A što se tiče cijena, to sam sigurno diplomirao na svom radnom mjestu. :)))

LP

Istina...radim u službi od t-coma i naslušao sam se od korisnika koji su prešli na H1...a bome i njihov koncept poslovanja nije ništa menje odvratniji ot t-coma hahah{#}

Stoja
16 godina
respect666 kaže...

danas sam zvao službu za korisnike 08009000 i zena mi je rekla da mogu produžit brzinu na 2god. i da za 99kn mogu dobit samsung mini.sad bi me interesiralo ako ko zna dali se isplati to produženje,ali znači samo da ostanem na istoj brzini interneta? 

Ako si sto posto siguran da ti nitko drugi nije dostupan ili da ti nece biti dostupan u skoro vrijeme, onda uzimaj! (ali prije toga se raspitaj, mobitel mozda nije dekodiran). U suprotnom, ma znas vec...

Ne stavljajte ruku u ventilator dok ventilator radi. Upozorenje na klimatizacijskom uređaju
15 godina
neaktivan

Samo da napomenem da mi još nije stigao mobitel, očito se striktno drže ova tri tjedna.

Isto tako ću se i ja držati ako ne stigne u ponedjeljak kada mu je krajnji rok - ima da otkažem sve, adsl, tv a bogme i telefon.

Gamad jedna, a kad se kupuje mobitel preko web shopa, stiže drugi dan i to overseasom.

Kadir beneath Mo Moteh
Moj PC  
3 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
blacko kaže...

Samo da napomenem da mi još nije stigao mobitel, očito se striktno drže ova tri tjedna.

Isto tako ću se i ja držati ako ne stigne u ponedjeljak kada mu je krajnji rok - ima da otkažem sve, adsl, tv a bogme i telefon.

Gamad jedna, a kad se kupuje mobitel preko web shopa, stiže drugi dan i to overseasom.

Kakava tri tjedna..meni danas preko szk rekli 10 dana {#}

Battlelog ~ UrbanFsk
15 godina
neaktivan

Lažu i varaju, krajni rok je tri tjedna.

A nakon toga ću ih odj...

Kadir beneath Mo Moteh
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
blacko kaže...

Lažu i varaju, krajni rok je tri tjedna.

A nakon toga ću ih odj...

Ja sam ugovor produžio 28.3 i mobitel još nije došao.

Nakon prvog tjedna sam ih zvao,i rekli su da su oni mobitel poslali i da sada ovisi o distributerima kada ce meni mobitel stići.

Zovem ih prekjučer i kažu mi da je ponestalo zaliha i da su morali čekati nove,ali da ce mi mobitel stići krajem ovog tjedna.

15 godina
neaktivan

Ja sam 29. produžio,isto štanga,

da li je netko uopće do sada dobio mob,bilo bi dobro da nam potvrdi.

komunizam traje dok god ima tudjeg novca za trosenje

0 0 hvala 0
14 godina

I meni je danas 15-ti dan i još nije doša

14 godina
neaktivan

Meni ce doc najkasnije u utorak...pazite kaj vam velim {#}  {#}

Battlelog ~ UrbanFsk
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

ja sam isto produžio 28.3 ugovor,mob još uvijek nije stigao ali sam ih jučer zvao i rekli su mi da je rok 3 tjedna znaći drugi tjedan bi trebao doći

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Također sam produzio 28.3 i tada su rekli da ce doci sljedeci tjedan, ali jos nista...

0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice