Satelitska - Molim deteljno objašnjenje

poruka: 9
|
čitano: 10.159
|
moderatori: pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan

Znači, može li mi tko objasniti kako to sve funkcionira? Što sve moram kupiti jer totalno nista ne znam o tome.

Reko mi je frend da je bolje to od Max-TV-a, a recimo mogu li na tome imati FoxTV sa prijevodom na Hrvatski ili za to moram baš imati kabelsku?

Znači, da ovi neki programi sa dobrim stvarima (humorističnim serijama i dobrim filmovima) da budu subtitlirani na Hrvatski (ili neki jezik sličan našem).

Znači, nemoraju svi bit subtitlirani, samo neki koji su dobri (Discovery, FoxTV i tako to).

E sada, recite da li je onda za mene satelitska ili kabelska, te kako se to sve postavi i setupira.

Isto tako, zanima me da li se na kabelskoj plaća mjesećna pretplata.

Ukratko, tko ima vremena i volje, neka napiše sve što trebam znati o Satelitskoj i Kabelskoj (Kako se postavi, ono dekodiranje, ti kodovi, gdje to mogu pronaći, koliko bi to sve koštalo...).

Najveća Hvala! {#}

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

1. puno trazis

2. posto nemas iskustva u tome i kazes da o tome neznas nista, znaci da neke stvari ne bi bio u stanju napraviti

3. da si olaksas muke imam jednu rijec za tebe "cardshare-ing". nije besplatno al zato imas sve sto ti srce pozeli. odi na njuskalo ili kupi oglasnik ima ih puno.

P.S.

savjet:

nemoj nigdje pitat po forumima za CS (cardsharing) jerbo ce te ignore/ban/kick.....prati, pa ces vec sam polako skuziti......

znam da nisam puno pomogao al znaj da je to dosta vruca i osjetljiva tema.

sorry.

Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina

Od opreme ti treba:satelitski prijamnik,antena,kablovi i još nešto,ne mogu se sjetit imena

Većina popularnijih programa je prevedena na hrvatski

Kabelska televizija ti je kao maxtv ili bilo koja druga IPTV usluga

Imaš mjesečnu pretplatu za paket koji se odlučiš

Ovdje ti se najviše isplati satelitska,Jednom platiš za opremu i poslije uživaš,dočim za kabelsku plaćaš mjesečnu pretplatu.

Ako se odlučiš za kabelsku,odi do te kompanije koju odlučiš,oni će ti dati opremu i upute za instalaciju

Opremu za satelitski možeš kupiti u većini informatičkih trgovina(isto tako možeš naći u konzumu,pevecu,lidlu ako bude na sniženju)

ako sam ti ikako pomagao,stisni hvala

0 0 hvala 2
14 godina
neaktivan

Znači, odem u neki shop i kazem sta bi ja, oni mi dodju, namontiraju, objasne, i to je to?

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina

Tako nekako.Najčešće će ti dati samo opremu,a ugradnju ćeš najvjerovatnije morati dodatno platiti(osim ako ne potrefiš na nekoj akciji)

ako sam ti ikako pomagao,stisni hvala

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Re: Satelitska - Molim deteljno objašnjenje
TheGh0st kaže...

Znači, odem u neki shop i kazem sta bi ja, oni mi dodju, namontiraju, objasne, i to je to?

ako si iz ZG, preporucam CATV rijesit ce sve.....a i za ono drugo bi ti pomogli sto se tice kodiranih.....

17 godina
neaktivan
TheGh0st kaže...

Znači, može li mi tko objasniti kako to sve funkcionira? Što sve moram kupiti jer totalno nista ne znam o tome.

Reko mi je frend da je bolje to od Max-TV-a, a recimo mogu li na tome imati FoxTV sa prijevodom na Hrvatski ili za to moram baš imati kabelsku?

Znači, da ovi neki programi sa dobrim stvarima (humorističnim serijama i dobrim filmovima) da budu subtitlirani na Hrvatski (ili neki jezik sličan našem).

Znači, nemoraju svi bit subtitlirani, samo neki koji su dobri (Discovery, FoxTV i tako to).

E sada, recite da li je onda za mene satelitska ili kabelska, te kako se to sve postavi i setupira.

Isto tako, zanima me da li se na kabelskoj plaća mjesećna pretplata.

Ukratko, tko ima vremena i volje, neka napiše sve što trebam znati o Satelitskoj i Kabelskoj (Kako se postavi, ono dekodiranje, ti kodovi, gdje to mogu pronaći, koliko bi to sve koštalo...).

Najveća Hvala! {#}

Kažeš da ti je frend rekao da je Satelitska bolja od Max-tv-a, e sad kao prvo "satelitska je širok pojam,ne znam na što ti misliš kad napišeš satelitska.

Ako si mislio besplatno (piratski) gledat trenutno ne možeš ništa kvalitetno gledati na taj način, a ako si spreman platiti onda možeš uzeti cardshare-ing ali kao što je gore netko naveo to ćeš morati sam otkriti pošto je nelegalno tj. piratski i nebi bilo po pravilima foruma da ti mi to tu objašnjavamo

Moj savijet ti je da si uzmeš nešto tipa Max tv, B-net ili Total TV i miran si a i imaju to sve što bi ti htio gledati koga odabrati to je individualno pitanje tj. kome se što više sviđa nema ti neke velike razlike ni u cjeni a niti u ponudi

Kabelski operateri: B-net

IPTV: max-tv

Satelitski: Digi tv, Total-tv

itd......

Shoma
Poruka je uređivana zadnji put pon 18.7.2011 14:19 (Shoma).
17 godina
neaktivan
Ivan_hacker aže...

Od opreme ti treba:satelitski prijamnik,antena,kablovi i još nešto,ne mogu se sjetit imena

Većina popularnijih programa je prevedena na hrvatski

Kabelska televizija ti je kao maxtv ili bilo koja druga IPTV usluga

Imaš mjesečnu pretplatu za paket koji se odlučiš

Ovdje ti se najviše isplati satelitska,Jednom platiš za opremu i poslije uživaš,dočim za kabelsku plaćaš mjesečnu pretplatu.

Ako se odlučiš za kabelsku,odi do te kompanije koju odlučiš,oni će ti dati opremu i upute za instalaciju

Opremu za satelitski možeš kupiti u većini informatičkih trgovina(isto tako možeš naći u konzumu,pevecu,lidlu ako bude na sniženju)

To nešto što se ne možeš sjetiti se zove LNB

Ako samo kupi reciever  i antenu u nekom trgovačkom centru može gledati samo free programe koji i nisu baš zanimljivi i gledljivi

Ako hoće gledati preko satelita  to što bi on gledao znaci mora placati mjesecnu preplatu zavisi koga je uzeo (dig-tv, total-tv...) ili uzeti cardshare-ing koji opet mora plačati a i nije baš tako jednostavan za korisnika kao što je on

Shoma
Poruka je uređivana zadnji put pon 18.7.2011 14:33 (Shoma).
14 godina
neaktivan

Ma gle, odem u neki shop i raspitam se o tome... Kazem da mi oni to sve naprave i montiraju te objasne i to je to.

Uglavnom sada znam otprilike o čemu se radi, pa da me nemogu hoaxat (prevarit).

Opet puno hvala!

Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice