Trebam kvalitetniju USB zvucnu zaključana tema

poruka: 8
|
čitano: 1.221
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
Trebam kvalitetniju USB zvucnu

ovak, krepala mi zvucna na ploci, ne znam kako niti zasto al ok.. i ugl kao zamjenu sam nabavio one usb zvucne kao stick sto su, za 50tak kn.. imas ulaz za slusalice i mikrofon...

e sad je problem sto je to ocito govno, vec su mi 2 takva krepala,evo sinoc isto, dodjem kuci, ono ne radi...pas mater :D ....

poludio sam.... 

sad me zanima, posto ja ne mogu ubosti PCI zvucnu, jer mi je grafa zauzela sve PCI utore, a jedan zadnji je ostao, al naravno da ne zelim stavit zvucnu i zablokat hladjenje grafi, pa me zanima dal postoji neko bolje rijesenje, znaci nesto sto nece krepat poslije 2 mj.. jer sam vec dao 150 kn za to,, i opet krepalo sve :D cak sam i staroj uzeo za laptop,posto joj isto krepala zvucna, i njoj to riknulo brzo.. :D 

ugl neko usb rijesenje,, da ce trajati, a da nije bas preskupo... 

0 0 hvala 0
17 godina
Re: Trebam kvalitetniju USB zvucnu
exer1234 kaže...

ugl neko usb rijesenje,, da ce trajati, a da nije bas preskupo... 

Nije ti to Tele2, ne možeš imati i ovce i novce.

Od jeftinijeg, Creative Labs.

Skuplje? M-audio i slično, no ako ti je 150 kuna već bilo puno za dati, neću ti niti sugerirati... :)

No trees were killed in the creation of this post. However, a large number of electrons were seriously inconvenienced.
14 godina
neaktivan

hmmm ne svidjaju mi se te koje su kao stick, mislim da je zato i krepala.ja bi nesto sto se spaja usb kablom..ako je moguce? :D

nesto ovako

http://www.njuskalo.hr/zvucne-kartice/c-media-7.1-channel-usb-zvucna-kartica-oglas-6083487

Poruka je uređivana zadnji put ned 14.10.2012 17:16 (exer1234).
13 godina
neaktivan
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

pa to je ova gore? .. tako nesto bi i ja.. kvalitetea zvuka mi ne igra toliko ulogu..al sigurno mora biti bolja od ove .. :D primjeti se da je losiji zvuk nego na integrusi

13 godina
neaktivan

To je ta ista. Nisam neki stručnjak, al definitivno se osjetila razlika u kvaliteti zvuka.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Twitter - @danny_hr | Raptr - dannyhr | Xfire - dannyhr | Steam - danny_hr | XBL - DannyHR

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice