pa ovak ovisnik sam o zvuku dal bi mi radilo i kako da spojim 2 stara vucnika od linije na kom preko bass (citaj saba) al drito na sub. Zvucnici su od stare linije kaj je sad negdje na otpadu impedencija je 8 ohma rated pover je 1,2 w a max pover je 3 w zvucnici imaju klme a sub ima chinceve pa molim ak neko zna
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
pojacalo imas?
sub od prastarog 5,1 za komp pojacalo 0 bodova sve bi islo preko saba
sub od prastarog 5,1 za komp pojacalo 0 bodova sve bi islo preko saba
Nebi mogao onda.
EDIT. a i kakvi su to zvučnici od linije 3W?
možda bi i mogao, ako je sub od starih žvucnika onda u sebi ima pojačalo, daj podatke o pojačalu.
mislio sam da on odradi kao aktivac a oni sateliti al ne kuzim kak da skombiniram da mi rade kleme spojene na chincheve drito spojeno
mislio sam da on odradi kao aktivac a oni sateliti al ne kuzim kak da skombiniram da mi rade kleme spojene na chincheve drito spojeno
Pogledaj za nekakv adapter ili možeš možda nešto sam doma improvizirati.
Ali obavezno pogledaj dali imaš pojačalo u subu, dal neke podatke o tom subu, sliku ili šta već
mislis nes ko swicher ili kak jer sam razmislo spojit tak da si otvorim zicu i zica na zicu plus na plus i minus na minus al nisam pametan zato pitam i da koliko bi trebali bit jaki zadnji par i centralni da svi dodu do izrazaja
mislis nes ko swicher ili kak jer sam razmislo spojit tak da si otvorim zicu i zica na zicu plus na plus i minus na minus al nisam pametan zato pitam i da koliko bi trebali bit jaki zadnji par i centralni da svi dodu do izrazaja
Daj slušaj me!
Pogledaj kakav je to sub i dal ima kakvo pojačalo u sebi i kakvi su to točno zvučnici.
Audio cable se ne sastoji od + i -
na subu nis ne pise stariji je vise od 8 god tak da nula bodova a ovi zvucnici su jos stariji od saba linije linija je bila model sc4160 saba drugo ti nis nemrem rec sorry
Zaboravi na to.
Možes probati, ali kladim se da ćeš nesto skuriti.
aj kaj da si onda odradim za neko malodugrocnije rjesenje
aj kaj da si onda odradim za neko malodugrocnije rjesenje
Kupi nove zvučnike. :D
sve 5 al reci koje preporucas al da rade bez a/v tunera neg da se drito mogu piknut na komp jer nisam pri nekoj vecoj svoti novca
sve 5 al reci koje preporucas al da rade bez a/v tunera neg da se drito mogu piknut na komp jer nisam pri nekoj vecoj svoti novca
Koliko novaca?
1000 KN al u to treba uracunat svih 5
tako nes sam i mislo sam sad dal oni delaju bez tunera drito na komp me zanima
tako nes sam i mislo sam sad dal oni delaju bez tunera drito na komp me zanima
Kakvog tunera?
Pa normalno imaš kabel 3.5mm koji uštekaš u zvučnu.