Razmjena i poklanjanje Hardwarea zaključana tema

poruka: 3.242
|
čitano: 753.463
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Iskustva kod razmjene i poklanjanja hardvera
15 godina
Re: Razmjena i poklanjanje Hardwarea
ma niko nema ni 754 maticnu :D

a dao bih sve xD
486 PWNZU!
15 godina
protjeran
EZY-E kaže...

mijenjam Philips web kameru za DVD przilicu!

Ili ako netko ima za pokloniti przu bio bih mu zahvalan {#}

jos uvijek...

Informatičarski haiku: Jebo te, Ne radi, Opet
15 godina
tako. Jos uvijek....
486 PWNZU!
14 godina
neaktivan
Razmjena i poklanjanje Hardwarea
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
EZY-E kaže...
EZY-E kaže...

jos uvijek...

koju kameru daj link?

Fight for your life!
15 godina

ima li tko punjač za hp 6720s ?

If you have NOS, you are the BOSS... dude don't slow down drift that shit !!! =)

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Genoxxx kaže...

ima li tko punjač za hp 6720s 

Imam ja za 6830s al je u funkciji:(

Fight for your life!
15 godina
HE JUMP kaže...
Genoxxx kaže...

a fak,steta :)... moj se ajmo rec odvojio kod one plastike tj prikljucka... gumena zastita je pukla i neke zice, svako toliko izgubi "struju" pa ga moram namjestavat {#}

If you have NOS, you are the BOSS... dude don't slow down drift that shit !!! =)
14 godina
neaktivan
Genoxxx kaže...

a fak,steta :)... moj se ajmo rec odvojio kod one plastike tj prikljucka... gumena zastita je pukla i neke zice, svako toliko izgubi "struju" pa ga moram namjestavat {#}

a da probaš zalemit i onda fiksirat vrućom plastikom?

24.6.2011 || One Who Rides Lightning Bolts
14 godina
neaktivan
Genoxxx kaže...
HE JUMP kaže...
Genoxxx kaže...

zato je moj uvijek u struji :DD a kad ga nosim onda je battery 

Fight for your life!
16 godina
odjavljen

joj.. zaboravio na ovu temu _:evo moje ponude: _

za ne znam sto, 

i mijenjao bi roccat valo za neku drugu tipkovnicu s osvjetljenjem... moze i bez gare ako je ocuvana. ponude na PP ili mejl regiment81atgmejl.kom

Would you look at me now? Can you tell I'm a man? With these scars on my wrists To prove I'll try again Try to die again, try to live through this night Try to die again.....
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
munjovoz kaže...
Genoxxx kaže...

a da probaš zalemit i onda fiksirat vrućom plastikom?

probat cu

HE JUMP kaže..

zato je moj uvijek u struji :DD a kad ga nosim onda je battery 

i moj, ako ga iskopcam iz struje jedva da radi sat vremena bez kabla, tako da uvijek mora bit ukopcan ;)

16 godina

dajem mis speedlink gaming styx,star malo manje od godine,ima 2 dodatne tipke sa strane+jednu za mijenjanje brzine dpi-a(800,1600,2200 dpi) i jednu za mijenjanje izmedu moda:dvoklik,troklik i cetveroklik.ima i pletenu zicu.bez garancije.

imam drugi pa ovaj samo stoji i skuplja prasinu.jedino sto je malo ajmo rec klimav s lijeve strane pa ako se stisne jace palcem onda se takodjer stisne i jedan od gumbica koji su sa strane.ako to nekom ne smeta onda eto i malo je izlizan sto se jedva i ne primjeti previse,ali radi najnormalnije sto se tice windowsa i igrica.

takoder imam 2 koristena led ventilatora od 80 mm,jedan plavi,drugi zeleni i 2 UV led diode od 30 cm,ako se ne varam.mislim da jedna dioda malo steka,tj. treba joj duze da se zagrije,kao da se na pola zagrije,i onda daje polovicni sjaj,ali nakon nekog vremena i ona pocne sjat u punom sjaju

sve zajedno to bi dao za neki bolji x2 am2 procesor ili neku slabiju pcie graficku sa shader modelom 3.0 i plocicu od 1 gb ddr2 rama.moze i od 677mhz,naravno pod pretpostavkom da su ispravni.

to nije za mene nego za krntiju od moje cure,zali mi se kak nemre nis igrat jer se vuce na integrusi i starom athlonu od 1.6ghz,pa eto..javite se ako ste zainteresirani :)

edit: zabukirano

ventovi i diode ventovi i diode
Mozda imam Alzheimerovu.......ali barem nemam Alzheimerovu xD
Poruka je uređivana zadnji put sri 17.8.2011 20:00 (lollik91).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
protjeran
HE JUMP kaže...
EZY-E kaže...
EZY-E kaže...

jos uvijek...

koju kameru daj link?

evo ga:  http://www.p4c.philips.com/cgi-bin/dcbint/cpindex.pl?ctn=SPC315NC/00&scy=gb&slg=en

14 godina
neaktivan
Mijenjam polusipravni WD 6401AALS 640 GB Caviar Black Hard Disk za nešto, bilo što, ili ga poklanjam nekome, ali i da on nešto pokloni meni :)
Gaming is Life!
17 godina
PCGamerX kaže...
Mijenjam polusipravni WD 6401AALS 640 GB Caviar Black Hard Disk za nešto, bilo što, ili ga poklanjam nekome, ali i da on nešto pokloni meni :)

Može objašnjenje ovog "poluispravni"?

KIA nagradna igra: http://www.kia.hr/fb/?p=1350933572
16 godina
neaktivan
191x7 kaže...
PCGamerX kaže...

ima bad sektore mislio ga je meni prodat pa ja odustal!!

14 godina
neaktivan
191x7 kaže...
PCGamerX kaže...

Ima bad sectore, i javlja Warning u Hd Tune Pro, ne prolazi SMART, ali zasada ispravno funkcionira sa Win7 kao da mu ništa nije...

Tako da poluispravan bi značilo, da ima grešku, ali da trenutno radi, koliko dugo, neznam :)

Gaming is Life!
16 godina
neaktivan
PCGamerX kaže...
191x7 kaže...
PCGamerX kaže...

Ima bad sectore, i javlja Warning u Hd Tune Pro, ne prolazi SMART, ali zasada ispravno funkcionira sa Win7 kao da mu ništa nije...

Tako da poluispravan bi značilo, da ima grešku, ali da trenutno radi, koliko dugo, neznam :)

Probaj očisti sa HD regeneratorom ili WD diagnozom jer ima sken kojim skenira i popravlja bad sectore. Jednom je mom bratiću  samo početku pokazao jedan bad a srećom ja uklonio uz pomoć programa. Alati imaju u Hirensu.

14 godina
neaktivan
Nello kaže...
PCGamerX kaže...
191x7 kaže...
PCGamerX kaže...

Probaj očisti sa HD regeneratorom ili WD diagnozom jer ima sken kojim skenira i popravlja bad sectore. Jednom je mom bratiću  samo početku pokazao jedan bad a srećom ja uklonio uz pomoć programa. Alati imaju u Hirensu.

Probao sam, ali ništa nažalost, vjerovatno se nemogu takvim metodama popravit ovi moji bad sectori :(

Gaming is Life!
15 godina
ko ima 754 plocu dam mu sony ericson t303 otkljucan+2 tele2 kartice, otklucan na sve mreze+cijeli box, 2x slusalice sa micom za se i orginal key za hl1 i usb stick od 1gb.

Mislim da je to previse cak za plocu koja mozda vrijedi 50-100 kn
486 PWNZU!
15 godina
bur3k kaže...
ko ima 754 plocu dam mu sony ericson t303 otkljucan+2 tele2 kartice, otklucan na sve mreze+cijeli box, 2x slusalice sa micom za se i orginal key za hl1 i usb stick od 1gb.

Mislim da je to previse cak za plocu koja mozda vrijedi 50-100 kn

Ako ti je bas tako hitno potrazi na Njuskalu. (http://www.njuskalo.hr/maticne-ploce/asus-k8v-se-deluxe-socket-754-agp-ddr-oglas-3240567)

Vjerojatno ces naci i jeftinije, ja nisam ni trazio temeljito. Sretno

Bang!
14 godina
neaktivan

Tražim : USB stick od 8 GB, može i 16 GB,  hard disk od 80 GB da je SATA, može i 160 GB, ali poželjniji je manji kapacitet jer mi treba samo za OS i par programa...

U zamjenu dajem : Imam odlične slušalice, Prestigio PHS-4, podlogu za miš, USB HUB sa 7 USB priključaka...

Javite pa se dogovorimo !

Jack Daniels is the way to go !

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Blacky_RI kaže...

Tražim : USB stick od 8 GB, može i 16 GB,  hard disk od 80 GB da je SATA, može i 160 GB, ali poželjniji je manji kapacitet jer mi treba samo za OS i par programa...

U zamjenu dajem : Imam odlične slušalice, Prestigio PHS-4, podlogu za miš, USB HUB sa 7 USB priključaka...

Jesu odlične vraga, a ne koštaju ko USB od 8GB.

14 godina
neaktivan
Nikola45 kaže...
Blacky_RI kaže...

Gle, meni su odlične, odličan bass, dobar zvuk, rade odlično otkad ih imam, i zasad nemam zamjerke za njih tako da, ako je tebi nešto loše, nemora nužno biti i svima !

14 godina
neaktivan
Blacky_RI kaže...
Nikola45 kaže...
Blacky_RI kaže...

Gle, meni su odlične, odličan bass, dobar zvuk, rade odlično otkad ih imam, i zasad nemam zamjerke za njih tako da, ako je tebi nešto loše, nemora nužno biti i svima !

4 puta crkle i 4 puta nosio na garanciju, svaki put isti kvar.

14 godina
neaktivan

Meni očito došao model koji ne crkava.. Dobro, makar ih je imao moj frend, pokvarile su se jednom, nije bilo zvuka na desnom kanalu... Ali dobio nove i opet rade normalno, dok kod mojih niti jedan kvar, zasad, a i nadam se da neče biti !

15 godina
protjeran
EZY-E kaže...

14 godina
protjeran

1 - video rekorder Philips (ispravan, scart, AV ulaz, daljinski) {#}

mijenjam za neki switch (poželjno 8 port, no ajd snašao bi se i sa 4 port - bitno da je ispravan i sa svim priborom)

2 - više kutija "cake box" (10,25,50CDa sveskupa moža 20 kutija)  mijenjam za neku SD card (1 GB, 2 GB 4 GB) tak toliko da ih ne bacim u smeće

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
smirnoff kaže...

1 - video rekorder Philips (ispravan, scart, AV ulaz, daljinski) {#}

mijenjam za neki switch (poželjno 8 port, no ajd snašao bi se i sa 4 port - bitno da je ispravan i sa svim priborom)

2 - više kutija "cake box" (10,25,50CDa sveskupa moža 20 kutija)  mijenjam za neku SD card (1 GB, 2 GB 4 GB) tak toliko da ih ne bacim u smeće

Koji model? Jel VR 495 ili tako nešto?

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Iskustva kod razmjene i poklanjanja hardvera
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice