Meni isto... ah bilo je predobro da bi bilo istinito 🤷♂️🤦♂️
Popusti, akcije i dobre ponude[Hardver] - P&O
- poruka: 10.912
- |
- čitano: 3.053.433
- |
- moderatori:
DrNasty, pirat, XXX-Man, Lazarus Long, vincimus
Možeš ostaviti recenziju ovdje i ja sam još na forum.hr napisao.
Sve je to gamad.
Ma naravno oni su gamad cigance se za 27€ a ti sto tocno radis? Zaključivanjem ugovora, odnosno zaključivanjem kupovine, smatra se da Kupac prihvaća Opće uvjete poslovanja a u uvjetima poslovanja negdje piše da su moguce greske u sustavu itd itd, dakle poslovna politika nalaze da nije u redu da drugoga opljackas radi bilo kakve greske u sustavu. Dakle probao si i nije proslo i sad si ti kao ljut?
Ako nemas jebote daj mi broj racuna i ja cu ti uplatiti taj novac!
Sve je to gamad.
Ma naravno oni su gamad cigance se za 27€ a ti sto tocno radis? Zaključivanjem ugovora, odnosno zaključivanjem kupovine, smatra se da Kupac prihvaća Opće uvjete poslovanja a u uvjetima poslovanja negdje piše da su moguce greske u sustavu itd itd, dakle poslovna politika nalaze da nije u redu da drugoga opljackas radi bilo kakve greske u sustavu. Dakle probao si i nije proslo i sad si ti kao ljut?
Posaljem ti IBAN u privatnoj poruci... Ovdje nije bila riječ o greški zato što je više ljudi napravilo narudžbu, pa su oni kasnije digli cijenu na 50€, a kasnije se još ispostavi da ih ipak nemaju na stanju?
Daj Borise, pa nismo od jučer, nek naprave to u AT ili DE pa si na vrat inspekcije odmah navuku, ali eto, lijepa naša je to gdje je siva zona na svakom koraku. Oni će sebe ograditi, a kupca ko je*e na kraju...
Sve je to gamad.
Posaljem ti IBAN u privatnoj poruci... Ovdje nije bila riječ o greški zato što je više ljudi napravilo narudžbu, pa su oni kasnije digli cijenu na 50€, a kasnije se još ispostavi da ih ipak nemaju na stanju?
Daj Borise, pa nismo od jučer, nek naprave to u AT ili DE pa si na vrat inspekcije odmah navuku, ali eto, lijepa naša je to gdje je siva zona na svakom koraku. Oni će sebe ograditi, a kupca ko je*e na kraju...
Sry ocigledno si od jucer ili zivis na marsu bez ljutnje! Radis stetu drugome u svoju korist neznam sto ti tocno nije jasno!
https://bazzar.hr/pages/terms-of-use
BAZZAR zadržava pravo ne realizirati narudžbu u slučaju kada bi realizacija dovela do nesrazmjerne štete, kao npr. u situacijama kada je došlo do očite omaške u iskazivanju cijene ili kada nije moguće iskazati stanje zaliha u realnom vremenu...
Sve je to gamad.
Sry ocigledno si od jucer ili zivis na marsu bez ljutnje! Radis stetu drugome u svoju korist neznam sto ti tocno nije jasno!
Neka bude po tvom. Ja sam dao svoju recenziju i misljenje kao kupac.
Sve je to gamad.
BAZZAR zadržava pravo ne realizirati narudžbu u slučaju kada bi realizacija dovela do nesrazmjerne štete, kao npr. u situacijama kada je došlo do očite omaške u iskazivanju cijene ili kada nije moguće iskazati stanje zaliha u realnom vremenu...
Prevod, lazno oglasavanje bez sankcija.!!!!!

Sve je to gamad.
Ta prava sta oni imaju na stranici ne znaci da se automatski tvoja prava potrosaca brisu. Dva dokaza ti je tipa kod DarthMarkusa i mene, narucili grafu od nrinfo na amazonu, vratili i prodavac nam nije htio dat puni povrat novca jer smo skinuli neke naljepnice koje se tak moraju skinut (imali su i oni svoja neka prava izlistana na njihovoj stranici), ali EU i HR zakon nas je zastitio i direkt od amazona smo dobili puni povrat novca.
Isto tako, on je vec platio proizvod i sa time je ugovor "potpisan", tehnicki, on sad ima pravo da tipa ne zeli povrat novca ili drugi proizvod nego moze ganjat njih da mu dostave taj USB po toj cijeni, jer njihova greska je sto su nesposobni i sto nisu ispravili na webu da je uredjaj nedostupan i oni moraju snosit sve ostale troskove da mu dostavu taj usb po toj cijeni.
Kolega ac_milan, daj javi jel ti boris grozni uplatio novce koje je obećao par postova prije? :)
Ajde boris, prekini tipkat i podrzavat ove lopine u 2025.
Optuzujes forumase radi njihove "greske u sustavu". Ne cujem da optuzujes iste te ducane kad mjesec prije black fridaya dignu cijene za 100% i onda na BF objave "80% snizeno!!! Ne propustite priliku!!!".
Treba im udariti jedan bojkot jaki i prebacit se kompletno svi na amazon, temu, aliexpress, njemacku i mailbox.de.
Pa ces vidit kako ce popusti bit pravi kad im svima voda dode do grla i shvate da nas ne mogu potkradati kao sto vecina radi zadnjih 30god.
Imao sam nedavno situaciju gdje su mi poslali totalno krivu rtx karticu od one koju sam naručio i platio na relaciji DE-CH tak da ne cvjetaju ruže niti vani...da mi se to desilo u Zagrebu isposlovao bi to kaj sam platio i trebao dobiti pa makar i privatnom tužbom,ovak sam izgubio vremena i živaca da napravim povrat krivo isporučene naruđžbe koju papci iz njemačke ponovno nisu htjeli poslati po toj cijeni pa su mi vratili novce.Traba podvuči granicu između obeštećenja kupca i prodavatelja te zdravog razuma i načina trgovanja.
U zadnjih 10 godina nisam čuo gluplje opravdanje, ti si nula od čovjeka, ako je sve plaćeno, njihova je odgovornost ažuriranja.
Kolega ac_milan, daj javi jel ti boris grozni uplatio novce koje je obećao par postova prije? :)
Optuzujes forumase radi njihove "greske u sustavu". Ne cujem da optuzujes iste te ducane kad mjesec prije black fridaya dignu cijene za 100% i onda na BF objave "80% snizeno!!! Ne propustite priliku!!!".
Treba im udariti jedan bojkot jaki i prebacit se kompletno svi na amazon, temu, aliexpress, njemacku i mailbox.de.
Pa ces vidit kako ce popusti bit pravi kad im svima voda dode do grla i shvate da nas ne mogu potkradati kao sto vecina radi zadnjih 30god.
Znaš da nije... Nije mi se ni obratio privatno jer sam pao s marsa...
Koje lopine jbte tko te pokusao potkradati o cemu ti?? forumas je od njih pokusao "uzeti" neki proizvod zbog greske a ne oni od njega
Hrvatski ciganluk na najjace, traziti neko svoje imaginarno app "pravo" da sjebes drugoga za odredenu lovu, lol jer je krivo cijena napisana pa su ti napisali lagani odjebhhahahahah
kako vas nije sramota?
Evo za nepismene jos jednom:
A gdje su oni rekli da je cijena krivo napisana? S kim se ti svađaš točno?
Imali su ga na prodaju za 24€ i onda podigli na duplo vise i kasnije maknuli kao nedostupno. Nisu rekli da je cijena kriva, i nije bila kriva. Greska bi bila da je kostao 5 ili 10€, a ovako je bio na popustu cega se oni nisu drzali. I nemoj vise biti dosadan.
Redovna cijena tog usb-a je cca 50€app ti nije prosao i bok
Piše ti sve u uvjetima poslovanja i zakonu!eod
Bas se pitam da li bi stornirali narudzbu u slucaju da si taj isti usb stick platio 150e, greska u sustavu ovo ono
Vikend akcija u Telemachu.
Iphone 16 256 GB - 409,25 EUR
Iphone 16e 128GB - 129,46 EUR
Galaxy s25 256 GB - 203,93 EUR
Galaxy a56 256 GB - 80,79 EUR
PS5 SLIM DIGITAL EDITION - 212,50 EUR
Redmi note 14 256 GB - 49,54 EUR
Cijena vrijedi uz paket UNLIMITED za korisnike koji prebacuju broj iz druge mreže, ili za postojeće korisnike koji uzimaju novi broj.
Cijena uređaja vrijedi za jednokratno ili obročno plaćanje uz ugovornu obvezu u trajanju od 24 mjeseca.
Po meni cijena vrhunska za s25.
Pozdrav svima.
Vikend akcija u Telemachu.
Iphone 16 256 GB - 409,25 EUR
Iphone 16e 128GB - 129,46 EUR
Galaxy s25 256 GB - 203,93 EUR
Galaxy a56 256 GB - 80,79 EUR
PS5 SLIM DIGITAL EDITION - 212,50 EUR
Redmi note 14 256 GB - 49,54 EUR
Cijena vrijedi uz paket UNLIMITED za korisnike koji prebacuju broj iz druge mreže, ili za postojeće korisnike koji uzimaju novi broj.
Cijena uređaja vrijedi za jednokratno ili obročno plaćanje uz ugovornu obvezu u trajanju od 24 mjeseca.
Po meni cijena vrhunska za s25.
Pozdrav svima.
Znači samo novi pretplatnici ili oni koji prenose broj (opet novi). 10+ godina sam kod njih, nikad jeb*ne promocije za dugogodisnje korisnike, uvijek za nekog tko si je jucer uzeo SIM-icu negdje na kiosku, uzme 24 mjeseca ugovor kojem je cijena ista sa ili bez uređaja i dobije S25 za 204€ i proda ga za 600€.
Nevjerojatni su, idem pogledati dal mogu negdje drugdje dobit možda mobitel sa prijenosom broja u drugu mrežu jer ovo je već lakrdija... Možda mi Boris grozni može sredit negdje gdje neću davati loše recenzije.
Mislim da neću ništa prebacit jer jedino što se isplati je S25 i iphon 16. Sve ostalo je luk i voda, kao i ova promocije jer ovih uređaja više NEMA!
Mislim da neću ništa prebacit jer jedino što se isplati je S25 i iphon 16. Sve ostalo je luk i voda, kao i ova promocije jer ovih uređaja više NEMA!
Jučer su još bili, S25 se najviše isplatio realno. Samo eto, kako sam već i rekao, jedno su novi korisnici koje žele čopit u svoju mrežu i daju ti dobar početak i onda je 2g agonija.
Za dugogodišnje korisnike NEMA NIČEGA, NIKAD!
To je jedino dobro ako ti treba unlimited pretplata, ako ne opet platiš to sve po punoj cijeni.. Ja imam wifi na poslu i kod kuće, tako da plaćam 3.5eur mj 16000 jedinica na bonove..
Pa ja imam unlimited godinama, zato mi je ovo bilo super.
Pa ja imam unlimited godinama, zato mi je ovo bilo super.
Ako netko troši to je super. Većina prosječnih ljudi ima unlimited pretplatu, potroši 20gb i 500minuta.. Uzmu pretplatu samo zbog "jeftinijeg" moba, na kraju sve plate i više.
Otišlo sve u telemach-u, uređaj nije dostupan... što su jedan na lageru imali s25?
za ostale: otišao i iphone, ps5 etc.
Otišlo sve u telemach-u, uređaj nije dostupan... što su jedan na lageru imali s25?
za ostale: otišao i iphone, ps5 etc.
Pa normalno da je otislo. I pogledaj si na njuskalu koliko se samo danas komada objavilo... Jbg, jednostavno nemam srece i to je to. Posvađo sam se sa operaterima i na webu i preko mobitela da je sramota da za dugogodišnje korisnike ništa nikad nedaju, onda mi ponudi najbolje što ima i to je S24 za 460€, a ovdje je bio S25 za 204€. Pa reko vi ste ludi svi poprijeko.
Prije nesto vremena jedna osoba koja radi u A1 mi je izjavila da njima nije bitno da li si dosao jucer kod njih ili si tamo 5, 10, 15 itd. godina. Tako da ispada, kada je kod nekog operatera dobra ponuda za nesto sto zelis, jednostavno odi tamo.
Za dugogodišnje korisnike NEMA NIČEGA, NIKAD!
Jel tebi svrha samo da kukaš po forumu? Prvo oko nekakvih stickova sad oko mobitela...
Tko te tjera da budeš dugogodišnji korisnik??
Pa normalno da takvima neće ništa dati jer ionako ne znaš promjeniti operatera pa nemaju potrebu da te zadržavaju poklonima.
Jbt ovo nema nigdje, kuka jer se njemu ne daju nekakvi pokloni, ko malo dijete... :facepalm:
Prije nesto vremena jedna osoba koja radi u A1 mi je izjavila da njima nije bitno da li si dosao jucer kod njih ili si tamo 5, 10, 15 itd. godina. Tako da ispada, kada je kod nekog operatera dobra ponuda za nesto sto zelis, jednostavno odi tamo.
Uzmi u obzir da prelazenje na drugog operatera nije uvijek opcija, kod mene nazalost jedino A1 dobro pokriva podrucje pa imam signala u svakom dijelu kuce dok to recimo kod HT-a nije bilo izvedivo, cim udjes u kucu signal nestaje, za ostale operatere da i ne spominjem.
Super mi je taj lažni popust na JBL od Bigbang. Pukneš cijenu ogromnu, udreš popust 40% i sad recimo Flip 6 koji je kod njih 155e sa 40% popusta platiš 93e, točno koliko dođe u Protisu bez ikakvog popusta..
Žao mi je naivnog naroda koji pada na to.
https://www.bigbang.hr/zvucnik-prijenosn-bluetooth-jbl-flip-6-crni.html
Super mi je taj lažni popust na JBL od Bigbang. Pukneš cijenu ogromnu, udreš popust 40% i sad recimo Flip 6 koji je kod njih 155e sa 40% popusta platiš 93e, točno koliko dođe u Protisu bez ikakvog popusta..
Žao mi je naivnog naroda koji pada na to.
https://www.protis.hr/products/details/jbl-flip-6-prijenosni-zvucnik-bt51-vodootporan-ip67-crni/183038?utm_source=nabava.net&utm_campaign=nabava.net&utm_medium=click
https://www.bigbang.hr/zvucnik-prijenosn-bluetooth-jbl-flip-6-crni.html
Soundcore Motion+ ionako bolji zvucnik. Na amazonu/ aliexpressu/sluzbenoj soundcore stranici se nade uvijek na nekom popustu za 60-70€.
Strasna marka, ako je tko propustao do sada, neka pocne kupovati njihove proizvode. Imam njihov Anker Soundcore 2 zvucnik. Kupljen na ALI-u prije 4-5 godina za 200injak kn. Vjerojatno najbolje potroseni novci ikad. Toliko toga je prosao, toliko je toga po njemu proliveno.. a radi i dalje kao prvog dana, baterija drzi 8+ h... Nemoguc komad tehnike. Planiram kupiti Motion+ vec godinama, a ovo cudo nikako da se pokvari.
Uglavnom, pricali smo o nasim shopovima cijelu proslu stranicu.. jednostavno im pocnite grupno udarat bojkot, druge nema. Ili to ili cemo samo nastaviti plakati kako nam 'pišaju u oči' svojim "popustima".